Tokyo Disneyland

IMG_1659 copy copy

IMG_1661 copy copy

Hallooo! Lenge siden sist! Det har vært så mye som har skjedd i det siste, og jeg har nesten ikke noe begrep om tid og dag lengre! Så jeg starter med å fortelle om fredagen, da jeg, Kim og Kine dro til Disneyland!

Helt siden jeg var barn har jeg drømt om å dra til Disneyland. Jeg husker jeg så reklame for alt som var å gjøre der, og alle de magiske fantastiske tingene. Så nå skulle jeg faktisk drar til Disneyland for å oppleve barndommen min. Jeg er en stor fan av Disney, og elsker omtrent alle filmene som er å finne. Jeg gledet meg spesielt til å se disneyslottet!

IMG_1654 copy

IMG_1658 copy

Vi startet tidlig på morgenen og endte opp på et stappa tog på vei til Disneyland. Vi ankom 3 kvarter før åpningstidene og allerede da var det fult av mennesker overalt! Japaneren er jammen meg flinke til å vente, og de setter seg like så gjerne ned på bakken de. Det er helt vanlig å ha med venteteppe.

IMG_1663 copy copy

IMG_1668 copy copy

Så dette er altså helt vanlig. Sånn sitter folk _overalt_ der det er noe å vente på.

IMG_1671 copy copy

Søt jente som stod og ventet i køen. Alle hadde altså noe på hodet eller hengende rundt halsen. Det er jo imponerende spørr du meg. Eller når vi snakker om imponerende så kan jeg jo poengtere at jeg ikke skjønner meg på disse søte jentene som drar til fornøyelses parker i høyhelte sko, og går rundt med dette i over 8 timer!? Er de gale!?! Jeg skjønner ikke hvordan de greier det jeg.

Klokken 9 åpnet de dørene inn til Disneyland. Og tro meg, det var kaos! Folk begynte å løpe fra alle kanter. Jeg, Kine og Kim ble helt stressa. Alle løp! Jenter i høyhelte sko, barn og foreldre med barnevogner. Vi ble så stressa, vi følte liksom at vi burde løpe vi også, men vi visste bare ikke hvor vi skulle løpe… Så vi endte med å se ganske fortvila og forvirra ut der vi gikk, i leting etter attraksjoner.

IMG_1673 copy copy

Her er litt bilder av noen av de søte butikkene og gatene som var inne i Disneyland. Dette er sånne ting som gjør meg utrolig glad. Jeg føler liksom jeg har tatt en tidsreise til drømme land eller befinner meg i gamle dager <3

IMG_1676 copy copy

Man kunne kjøpe fashion klær også. Så koselig med Minnie utenfor vinduet.

IMG_1678 copy copy

Som noen av dere kanskje vet, så er Halloween et stort fenomen i Japan. Men merkelig nok vet ingen hva “trick or treat” er…. Hvordan i all verden feirer de da Halloween? Vel, i Disneyland feirer de Halloween ved å pynte med masse gresskar, edderkopper, oransje ting og flaggermus osv. Her starter Halloween minst 1 månde før 31.Oktober og varer til 4 November.

IMG_1681 copy copy

IMG_1684 copy copy

Jeg skulle så absolutt ønske jeg kunne ta med meg lillebror og lillesøster Disneyland. Det hadde vært utrolig koselig for dem!

IMG_1687 copy copy

IMG_1689 copy copy

IMG_1691 copy copy

Jeg hadde forventet vann og hele pakka foran Disneyslottet, men det var ikke det da. Men likevel var det et kjempeflott slott, men bare ikke helt sånn som barndomsdrømmen min da. Beklager bildet, men sola var i veien.

IMG_1696 copy copy

Disse to jentene lekte seg litt med å ta bilder. Syntes det var litt søtt og morsomt jeg.

IMG_1700 copy copy

Her er litt av slottet, sett fra en annen vinkel. Jeg fant jo litt vann til slutt da, så det var bra.

IMG_1705 copy copy

Her får man se slottet litt bedre, uten solen som ødlegger for meg.

IMG_1709 copy copy

Inne i slottsgangen fant vi en butikk som solgte masse glassfigurer. Det var helt utrolige glass figurer der, jeg ble helt revet med. Hadde lyst å kjøpe alle jeg så. Det virker så vanskelig å lage noe som de glassfigurene, men vi fant en mann som satt å jobbet med det. Jeg lurer på om han trives i jobben sin jeg.

IMG_1715 copy copy

IMG_1717 copy copy

IMG_1718 copy copy

Jeg ble så glad da jeg fant denne. Jeg kunne nok ha vurdert å kjøpe den om jeg hadde funnet en trygg måte å få den hjem til Norge på. Noe jeg ikke tror er mulig. Elsker skjønnheten og udyret!

IMG_1720 copy copy

IMG_1721 copy copy

IMG_1722 copy copy

IMG_1723 copy copy

IMG_1724 copy copy

Noe vi erfarte her var at Japanerne syns det er gøy å komme til Disneyland for å kle seg ut. Det var så utrolig mange som hadde kledd seg ut. Uansett hvor du snudde deg, så du disse utkledde Japanerne. Vi hadde faktisk problemer med å skjønne om de jobba for Disney eller ikke, for noen hadde så utrolig bra kostymer. Men det er veldig morro å se da. Vi ble litt lei til slutt og ville veldig gjerne se de ekte Disneymenneskene.

IMG_1729 copy copy

IMG_1736 copy copy

Ole Brumm!!

Etter mye titting omkring skulle vi endelig ta en rollercoaster. Den var utrolig morro! Den het noe spaceride eller noe. I og med at jeg har gullfisk hukkommelse, husker jeg ikke riktig navn på ting. Men over til poenget; Du kjører denne rollercoasteren i totalmørket og det eneste som lyser opp litt rundt deg er en stjerne himmel som er inne i bygget. Helt fantastisk. Du aner ikke hvor du skal kjøre eller noe, du bare farer rundt i noe som ligner verdensrommet! Elsket denne rollercoasteren!

IMG_1737

Her er et lite bilde av venterommet til rollercoasteren.

Og her kommer noen bilder av flere folk som leker:

IMG_1747 copy copy

IMG_1749 copy copy

Mer slott!

IMG_1751 copy copy

Etter enda mer vandring i Disneyland ble vi ganske lei av å se disse, som jeg er litt usikker på om er korrekt engelsk:

IMG_1763 copy copy

Does this make sense??

IMG_1764 copy copy

Mikkemusis!:D

IMG_1767 copy copy

IMG_1772 copy copy

IMG_1777 copy copy

IMG_1780 copy copy

IMG_1783 copy copy

IMG_1788 copy copy

IMG_1789 copy copy

Erhm…. Er dette Disney? Når ble a Nightmare before Christmas Disney?

IMG_1799 copy copy

IMG_1800 copy copy

IMG_1805 copy copy

Etter at jeg hadde sett flere voksne og barn med Captain Jack sparrow klær/hatter/kostymer og what ever, ble jeg veldig gira med tanken på å kjøpe en Jack Sparrow hatt selv! Og det var det viktigste med å dra til hele Disneyland føler jeg. Altså, ja, jeg vet ikke åssn jeg kan beskrive det, men jeg blir et bedre menneske med den hatten! Tro meg! Jeg og Jack Sparrooow! YAAAAAAAAAAAAY!! YAAARR!!

IMG_1824 copy copy

Please ignorer dobbelt haka mi!

Etter at jeg hadde kjøpt hatten min, bestemte vi oss for å stikke inn å prøve Jack Sparrow riden! YAY! Vi venta veldig lenge på den, og det var til og med en teknisk feil, og halvveis var vi på vei til å gi opp, men før vi rakk å komme så langt, fungerte alt igjen! Og det var definitivt verdt å vente på! Det var helt fantastisk! Jeg prøvde å ta noen bilder fra båtturen der inne, men det var ikke lett!

IMG_1832 copy copy

IMG_1836 copy copy

Her sitter min kjære bestevenn, Jack, i stolen og koser seg med fellesgullet vårt.

IMG_1839 copy copy

Vaffelminnie?

IMG_1843 copy copy

IMG_1849 copy copy

IMG_1854 copy copy

IMG_1866 copy copy

IMG_1884 copy copy

IMG_1897 copy copy

Kim står å stirrer opp mot slottet. Vil han kanskje, når han blir rik, kjøpe det? Sånn at vi kan flytte inn i slottet?

IMG_1900 copy copy

Jeg skjønner det er interesant å se inn i kameraet når jeg tar bilder!

IMG_1902 copy copy

IMG_1909 copy copy

IMG_1922 copy copy

Se så fint det er på natta!!

IMG_1940 copy copy

Jeg fant min egen Jack sparrow! Bare den japanske Jack Sparrow!:D Gjett om jeg ble glad da!:D Men så ble jeg litt flau…

IMG_1944 copy copy

Jeg likte Disneyland veldig godt men egentlig var jeg litt skuffa om jeg sammenligner det jeg trodde Disneyland skulle være. Ikke misforstå meg, vi hadde det gøy, men jeg trodde bare det skulle være så mye mer da. Jeg savna en del ting. Jeg følte at mye liksom ikke var helt Disney, og at jeg til stadighet tenkte: hvor er Beauty and the beast, Lion King, Pocahontas attraksjoner osv. Så det var jo litt skuffende. Men om jeg ser bort fra mine barndomsdrømmer var det det kjempe gøy.

Jeg fant ingen filmer i Disneyland, som jeg hadde håpet på at jeg skulle. Det var dumt! Jeg ville kjøpe mange mange filmer. Og om de ikke har de her, hvor er de da?

Men nå er det på tide å sove her. Skal blogge mer senere. Gjort mye i helga! Må sove nå…

Se innom Kine sin blogg også!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Tokyo Disneyland

 1. Ninja says:

  disney har gitt ut/skal gi ut 3D utgaven av nightmare before christmas =) derfor den er i disneyland.. Så veldig koselig ut :)

 2. Yuuki says:

  awww stitch!! ^^
  Uansett det der så jo spennende ut da :D msiunne misunne..Og for noen kostymer! gosh. Men tror nightmare before christmas hadde hjelp av disney under produksjonen sin :3 og den waste please saken er feil xD haha gå inn på engrish.com så ser du hvor fæle asiatere er i engelsk til tider :3

  • wictorianart says:

   Haha, waste please XD
   Disneyland var virkelig morro! Det må jeg si!:D Jeg har lyst å dra til Disney sea også! Det blir det neste;D

   • Yuuki says:

    ah 3d versjon O.o taha nei man liker orginalen :D
    Uansett haha dinsey sea? mye rart man har i verden :D

   • Yuuki says:

    Og haha du kan sende det bilde inn til engrish.com, så legger de de ut på siden :D Liksom var et bilde der som skulle være for nokia, så stod sånn her: NOKIA Connocting poopie
    xD

 3. Charlotte says:

  TNBC har da alltid vært disney! haha :-D
  Leser bloggen din hver dag! (da du har oppdatert iallefall…) og jeg må si at jeg beundrer deg kjempemasse! Og ikke minst misunner deg! Syns det er kjempeflott at du deler opplevelsene dine med oss blogglesere. Fortsett med det :-D

  • wictorianart says:

   Åååå det er skikkelig koselig å høre!! Jeg blir kjempe glad!:D
   Jeg ante ikke at TNBC var Disney i det hele tatt!!:O:O
   Jeg syns det er så koselig å fortelle folk hva jeg opplever her borte!:D Det skjer jo så mye!

 4. wenche says:

  Fantastisk spør du meg, må få vist dette til KAROLINE i morgen. Skal prøve få ringt deg og. Filleren kanskje jeg heller skulle dra en svipptur over der.

 5. silverfoxfang says:

  Flotte bilder nok en gang ^_^

  Japan Disney land har jammen en orginal stil… men samtidig beholdt disney sjarmen slike at Walt Disney hadde blitt fornøyd ;)

  Flott arkitektur, kostymer og produkter :)

  Rosen var vakker ja :), men for noen priser ^^;

  Må virkelig si jeg ble fasinert over is slottet…”the castle in the pawn of my hand…muahaha” :P. Utrolig detaljert :)

  Tror faktisk det er en del i Norge som mener at det er 30 days of halloween fra oktober til og med november (iallfall med tanke på at det er gøy å se skrekk filmer).

  Glad i grøssere du Wic btw? :)

  HAHAHAH Waste realese =D. Er det et toalett eller en søppel boks ;P (forhåpentligvis det siste). Må virkelig si at det var dagens morsomste bilde :)

  Du ser flott ut med pirat hatt Wictoria :)

  Tviler ikke på at det hadde vært kult å ha et eget slott ja ^_^.

  Kanskje jeg skaffer meg det selv en dag når jeg har verdens herredømme ;P

  Ps. Har ikke jack sparrow dobbelthake i utgangspunkte? (kanskje vanskelig å se bak skjegget…noe jeg er glad du ikke har ..samt muligens Kim oxo ;P)

  • wictorianart says:

   Haha, ja dobbelt hake har Jack kanskje. Men min skal forsvinne i løpet av noen dager tenker jeg!:D
   Det er mye man gjerne skulle kjøpt her i Disney land, men det var ikke akkurat billige saker de hadde her!

   Jeg ser ikke så ofte på grøssere jeg. Jeg syns de blir for urealistiske og ofte tar teite endinger. Så jeg blir liksom aldri redd da:/ Det er litt kjipt… Men THe Grudge er jeg drit redd for!!

   Det var en søppelkasse ja. De hadde disse overalt i hele parken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s