Litt omvisning av Tokyo

Kim ankom altså Japan klokken 3 på dagen, på fredag! Endelig. Tenk at det allerede har gått 2 månder siden sist jeg så han. Det føltes helt merkelig å se han igjen, men selvfølgelig fantastisk!

Vi bodde på et hotell som heter Prince Shinagawa. Det er et helt fantastisk hotell! For det første bodde vi i 31 etasje, som da gjør at vi har flott utsikt over deler av Tokyo. Hotell rommet vårt var fint og stort. Vi hadde ikke dobbelt seng da, men det var ikke noe problem.

48

Dette hotellet har mye å tilby. De har Kino, akvarium, delfin show, karaoke, golf, badmindton, diverste flotte restauranter, liten fornøyelsespark med karuseller, bowling, beauty saloons, butikker og photo studio +++ Det er rett og slett bare ikke måte på hva som er her! Og jeg elsker det!! Favoritt hotellet mitt<3

49

50

51

Hvis noen lurer på hva dette er, så er det et tre med lys i!

52

53

54

55

56

57

58

59

Eh… Jah, nemmlig. Menneh, jeg har en hemmelighet! Vi benyttet oss ikke av NOE på hotellet! OMG! Menneh, det er liksom litt det der med å bare ha muligheten i tilfelle liksom.

På lørdag bar turen til Keiserpalasset i Tokyo. Og ja, keiseren bor der ennå. Men først tok jeg litt bilder av noen plakater osv.

60

61

62

På lørdag satt det folk overalt og tegna tokyo. Gleder meg til å bli gammel jeg!

63

64

65

66

67

68

69

DSC01218

70

Et eneste bilde fra Shibuya denne gangen.

71

Vel, jeg tok altså Kim med til ungdomsstrøkene denne lørdagen. Neste helg blir det Akihabara og litt sånne ting. Nå har jeg tatt unna “det værste” for mannfolket mitt! Mote og shopping. Selv var jeg veldig flink og ikke handle noe som helst. Jeg er fornøyd med det.

I harajuku prøvde vi crepes, som alle syns er så godt. Men jeg er usikker på hva jeg syntes om det selv. Det var greit liksom. Så har det ellers gått i toblerone, pocky gange 3, diverse kjeks, annen sjokolade osv! Så det var ikke rart at jeg faktisk veide 55 kg og ikke 54 lengre, da jeg veide meg i mårres. Men gjett om jeg har kosa meg i helga! <3<3 Namme namm. Jeg føler egentlig at jeg er på ferie selv!

DSC01248

Kim kom med en innrømmelse…

DSC01252

Han har aldri brukt spisepinner før… OMG! “har du ikke merket at jeg aldri har brukt spisepinnene når vi har fått dem?”. Haha, nei, jeg trodde faktisk dette var noe alle kunne. Vel vel, du er tilgitt. Er jo tross alt her i japan for å lære seg det også!

Nå skal jeg gi oppmerksomheten min til noe annet. <3<3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Litt omvisning av Tokyo

 1. haha har DU en kjæreste som ikke kan bruke spisepinner? haha, ironisk. du får lære han det da:)

  fine bilder. likte hun digge japsa;p

 2. Elli says:

  MISUNNELI!!!!!
  Vil åsså t Japan…T-T….men jaja, fint å se at du har dt koselig i Japan W! E ramen godt btw?

 3. Panserlugg says:

  for ett fint hotell! dit vil jeg bo hvis jeg skal til Japan en dag. :D

 4. Ane says:

  hehehe ^^ koselig :P hehehe )har du merket hvor mye interessant jeg skriver i disse kommentarene? :D… heh.. he… he… :P)

 5. Liv Elin says:

  Hyperaktiv litt ja? Kos dåkker masse! Æ fær t Finnsnes i mårra å blir vekke i tre daga. Snakke litt en dag etter d? Saaaavne dæ!

 6. Yuuki says:

  Så fint hotellet så ut!! Må ta meg en tur dit :D
  Og haha spisepinner :3 hver gang jeg får mulighet med å spise med det bruker jeg det..menmen ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s