Nerder her og nerder der

40

Sånn her går Kuniyoshi på skolen når han ikke vil smitte folk med en håven tann. Om jeg hadde gått med dette munnbindet i norge ville jeg seriøst vært flau, men i Japan er det helt vanlig. Og alle er så flinke å ta hensyn til hverandre. Men hvor svakt immunforsvar får de av dette mon tro?

41

Jeg er bare nødt å vise smykkene og knappene til Kuniyoshi. Det er jo utrolig feminint, men merkelig nok ikke på Japanere!

I går satt jeg og Kine i noe som føltes som hundre timer, på Saizerya og gafflet i oss masse god mat, dessær og brus mens vi gjorde lekser. Motivasjonen ble litt større faktisk. Vi var super effektive og fikk gjort lekser, og rollespillene ferdig, som vi har prøve i på tirsdag.

42

Her er sneglene til Kine. Jeg spiste en snegle selv. Jeg vet ikke hva jeg skal si… Klarer ikke helt å slutte å tenke på hvordan sneglene ser ut når de lever.

43

44

Ja, det er greit at vi var sykt effektive alle de timen vi satt her. Men jeg tror ikke dette er så smart for meg som prøver å holde meg slank! Saizerya er så billig at man hele tiden vil kjøpe masse masse mat der. Og sunt er det jo akkurat ikke! Jeg tror ikke vi kommer til å gå så ofte hit, men en gang i ny og ne er bare kos!

Jeg var forsåvidt litt sammen med Yan i går kveld. Og vi endte opp med å gå ned på Stefan sitt rom der Yoshiki, Steffen og Samu også var. Jeg klarer ikke bli annet enn oppgitt over at alle japanere er så umodne og kjøre hjem i fylla. Skjønner meg virkelig ikke på det. Det er jo nødt å være mange dødsulykker her.

I dag var jeg ikke på skolen. Vært dårlig i dag… Eller, jeg dro forsåvidt til skolen får å få bekrefta hvorfor jeg var borte. I tillegg er jeg kjempe frustrert for tiden, og pratet litt om dette til Joakim i klassen. Det endte opp med at han ringte meg senere på dagen og lurte på om vi skulle gå ut og spise og prate litt, og det sa jeg ja til.

Jeg undres litt over hvorfor han ville melde seg frivillig til å høre på all sytingen min, men jeg tenkte; ja han vet vel kanskje hva han har bedt om? Vi dro til en plass som heter noe med kjøtt, og resten husker jeg ikke. Men maten der var helt utrolig god!

45

46

Her fungerer det altså slik at du bestiller kjøtt, og griller det selv. Jeg har bare ikke ord for hvor godt dette var!

47

Joakim var så snill at han spanderte maten på meg. Tusen tusen takk! Evig takknemmlig!

Nå tror jeg det er på tide å legge seg for min del. Jeg føler meg ikke i form i det hele tatt. Og i morgen…. Kommer KIM!! Gleder meg så utrolig! Så jeg har pakket kofferten til å dra til Tokyo for helgen og hele pakka. Gleder meg så utrolig til å se han!

Beklager at jeg har vært sløv å svare på kommentarer. Jeg har bare litt lite tid og energi for tiden! Og nå vet jeg ikke om det blir noe nytt innlegg før på søndag egentlig. Vanskelig å si! Hilsen fra meg til dere. God natta!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Nerder her og nerder der

 1. Liv Elin says:

  Ka d feile? Har du fådd svinepest? Hils Kimmen din fra mæ, kos dåkker masse i helga!

 2. Yuuki says:

  Hihi det smykket likna på det til i hana yori dango ^^ bare litt annen kvalitet xD
  Og du får ha god bedring da ^^ OG kos deg til helga, blir nok bra : D

 3. Ane says:

  Hms… Jeg tviler på at man kan smitte noen med en hoven tann? Med mindre man har staffelikokker-infeksjon i den slik du hadde for en tid tilbake da ^^’
  Kjipt med migrene. Den kan bare gå å legge seg XP “blæh!”
  Det er kjempekos at Kim kommer da :) Vet jo at du har ventet på det en stund ;)
  Kos deg vennen!
  Kjempeglad i deg!
  Klem!

 4. Mia says:

  Åååååh! Du spiste på en yakiniku! Koreansk grill :D Det er syyyyyyyyyykt godt! Fy fader, jeg misunner deg! :) Kos deg masse med Kim da! :D Vis han masse av kule Japan ;) og hils han fra meg!

  • Mia says:

   Uhm, okei, ikke PÅ en yakiniku da :P Lol, men du SPISTE yakiniku PÅ en koreansk grill XD Haha, dumme meg.

 5. Aniko says:

  Elsker smykket, det ligner på lighteren Shin fra Nana har rundt halsen x3

 6. silverfoxfang says:

  Bra å ta hensyn til andre, men er enig at munnbind er litt drøyt ^^;
  (tar heller med meg dusin med engangslommetørkler som jeg eventuelt nyser inn i og forkaster sikkert senere ^^).

  Synes forsåvidt små smykker er kult jeg , selv om jeg personlig foretrekker sten smykker ^^ (bergkrystall og jade).Bedre det enn å gå med gigantiske gullkjeder som dette : http://trendliest.files.wordpress.com/2009/03/flavorflav-799920.jpg

  Har smakt snegler jeg også, men foretrekker annen mat egentlig ^^;

  Mye smakfulle mat bilder her ja *droools* :P

  ps. Smitte folk med håven tann? Er de noe mer sårbar mot sykdom enn andre ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s