Miracle fruits!

31

Det var en mørk og skummel ettermiddag, der alle hadde samlet seg hos Wictoria for å prøve noe nytt og spennende……..

Kuniyoshi var her klokken 3 i går ettermiddag, og startet forberedelsene til middagen.

29

Han var så flink så, stod i og styrte på sitt beste. Mye som skjedde på en gang iallefall. Jeg greide ikke få med meg halvparten av det han gjorde. Så jeg lærte vel ikke så mye annet enn at det han laga var godt.

30

Kine med sitt vanlige objekt.

32

Her skjærer kuniyoshi opp tofu! Hva skal jeg si om tofu? Jeg tror det er fra soyaplanter? Men jeg blir så lurt når jeg ser på det, fordi det ligner på mandelpudding. Og for de som ikke vet det var det favoritt dessæren min da jeg var liten. Jeg greide faktisk ikke kalle det for annet enn “spøtt (spytt) pudding” til jeg var rundt 10 tror jeg. Det har seg nemlig sånn at bestemors ex-samboer en dag bestemte seg for å spytte de små mandlene på meg da vi spiste dæsser. Da var jeg altså rundt 4 kanskje? Men etter det har vi alltid kaldt det for “spøtt pudding”, og jeg elsker det. Det ble forresten en hobby å spytte mandlene på hverandre.

Men det jeg skulle frem til var at denne tofuen har samme konsistens og ser ut som mandelpudding. Så jeg spiste egentlig ganske mye av det. Og det kunne liiiiigne litt, om jeg bare lurte meg selv litt. Men i hovedsak smakte det som en meeeeeget veik “spøtt pudding”.

33

Nammenamm!

34

Dette var altså det vi skulle spise. Hva det heter, husker jeg ikke, det er ikke så viktig. Men kanskje jeg virkelig greier å lære meg dette senere en gang!^^

35

Her kommer det jo seff et bilde av kokken selv, og deler av maten. Blir sulten igjen av å sitte å se på bildene!

Etter middagen, startet hovedprosjektet: Miracle fruits! Altså, det som skjer er at du skal spise noen tabletter, som er tilsatt et stoff fra en blomst eller noe, som endrer smaksløkene dine. Ting som er surt, virker ikke surt lengre, men søtt. Vi var vel og merke litt skeptiske, men tenkte å prøve det likevel. Høres så spennende ut. Kine hadde vært flink å kjøpe inn masse ting.

Vi hadde ikke forklart noe til Kuniyoshi. Alt vi gjorde var å sette frem frukten/citrusene og diverse andre ting, og beordret han til å spise tabletten, i samme slengen som vi lagde en spøk om at det var norsk dop. Han ble vel litt sjokkert da, og så bare skeptisk rundt seg. Tror han tenkte som så:”OI! Disse nordmennene er rare enn jeg trodde!”

36

Haha, sjekk uttrykket til Kuniyoshi XD

37

Litt nøyere bilde av hva vi skulle spise.

38

Pilleutdeling fra Kine the boss.

39

“Skal jeg virkelig spise tabletten?!”

Det gjorde han jo. Og alle. Hihi, vi satt i en evighet og sugde på tablettene som liksom aldri ville forsvinne. Men da den endelig var borte vekk, var det bare å starte med å prøve smake alt.

Sitron, grapefruit og lime gikk ned på en to tre. Det ble så utrolig godt! Det var fremdeles sur, men i tillegg var det kommet en så søt smak at vi bare kasta i oss alt sammen. Dette er det som kalles for sunt godteri må jeg si!

Vi prøvde øl, tabasco, tomat oliven osv. Det endret ikke smak. Noen ting smakte kanskje litt merkeligere enn vanlig, men egentlig kan jeg ikke si at det som ikke var syrlig endret smak.

Det var en spennende dag dette! Anbefales å prøve Miracle Fruits. Det er ganske morro!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Miracle fruits!

 1. xyuukix says:

  Så kult!
  Må være litt spennende å kunne spise ting man egentlig ikke klarer fordi det smaker godt :D Og haha må le av kuniyoshi..Han har så morsomme utrykk :D Får vel prøve miracle fruits engang da :3

 2. Liv Elin says:

  Åååh de der greian har æ hørt om før! Kor snodi egentli! Men skjønne at matn ikkje e så ille lenger…bra d! :)

 3. Ane says:

  Kuuult :P hm… kanskje det forstyrrer receptorene for søtt, og får dem til å reagere på H+ (syre) ??? Er det eneste som kan stemme for meg :P hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s