Toranpu geemu

21

Jeg aktet egentlig å skrive et lite innlegg i går om hvor fornøyd jeg var med at jeg hadde vært på trening, men for å gjøre opp for meg, kan dere lese om det på Kines blogg.

Det som skjedde istedet var at Yan ringte meg klokken halv 11 på kvelden og spurte om jeg ville være med han og kompisene hjem til han. Jeg sa ja uten å nøle, fordet om jeg var råtte sliten etter dagens trening. Etter jeg hadde lagt på kom det snikende rare tanker inn i hodet mitt. ” Å nei, nå blir det sikker gruppevoldtekt, og jeg kommer til å bli drept!” Jeg så for meg snille Yan forvandle seg til en slem slem mann, og ikke gutt lengre. Jeg syntes det var så rart at han ville ta meg med hjem med vennene hans, for det trodde jeg egentlig aldri kom til å skje. Så kom jeg etter mye febrilskepanikk tanker tenkte jeg: “Næmmen skjerp deg da, nå har du jo mast om å få se hvordan det ser ut der hjemme. Og uanz så tar jeg jo bare med speilrefleks kameraet sånn at jeg bare slår ned hele gjengen, overlever og drar lykkelig hjem.” Som dere sikkert skjønner skjedde ikke noe av dette.

Da jeg først kom hjem til Yan ble jeg møtt av hundene hans, momo og husker-ikke. De var veldig søte, men de luktet skikkelig bikkje. Så hadde ikke så veldig lyst å ta på dem mer enn nødvendig. Vi var altså tilsammen 5 stk. Meg alene jente, og resten gutter. Jeg har møtt noen av disse guttene før, så jeg hadde nok ikke så mye å frykte. Men da Yan spurte i bilen om: “Går det bra å være alene jente med så mange gutter? Vet noen at du har dratt hit?” Så tenkte jeg; åh, jeg kommer til å dø:P

Men jeg skjønner ikke hvorfor Yan plutselig skulle forvandles til et monster etter disse måndene, men noen ganger svever det bare skumle tanker inn i ørene mine.

Vi hadde det iallefall kjempe morro. I starten turte jeg ikke prate så mye, men etter en vodka og cola gikk det kjempe fint, og resten løste seg flott videre utover kvelden. Vi spilte kortspill i går. Det var morro! Litt spenning i hverdagen. Veldig spennende ja ;)

19

Yuuya. Kjempe hyggelig kar. Her bedriver han noe hjernetrim av et eller annet slag.

20

Yan og Yoshiki. Yoshiki er kjempe koselig og har utseendet dratt rett ut fra en anime.

22

Jeg brukte litt tid på å prøve å lære dem norsk. De greide iallefall å si 1,2,3 og sten, saks, papir resten av kvelden. Om de greier det i dag er et annet spørsmål. Klokken 4 på natten fant jeg ut at det var best å legge seg, og i det minste få 3 timer søvn. Jeg vurderte å droppe å sove, men jeg er glad jeg faktisk sov litt. Jeg hadde planer om å sove på sofaen men Yan ofret rommet sitt for meg, så det var veldig koselig gjort. Han hadde vel ikke så mye i mot det ettersom han selv ikke skulle sove.

23

Yoshiki, Yuuya og Kenji. Åååå, de er så søte. De ser ut som barn^^

25

24

Litt sniking rundt i huset er vel lov?

26

27

Yuuya uten briller og i Kung-fu ustyr.

Det var helt fantastisk å våkne på rommet til Yan i mårrest. Det var kjempe typisk japansk, med skyvedører på skapene osv. Og sånne hvite skyve dører foran de store vinduene. Så bare å se solen lyse inn gjennom de hvite dørene og se omrisset av skyggene til blomster og trær var bare helt nydelig. Følte det nesten som om jeg var i en japansk film eller en eller annen japansk bok. Det gjorde dagen min bra.

Og ja, jeg er skikkelig stolt over at jeg gadd å gå på timene. Vurderte hardt å skulke, men samvittigheten ville ikke samarbeide med meg. Jeg kan heller skulke en dag senere, om samvittigheten tillater det. F.eks en tur til disneyland. Det sier hjernen min ja til;D

MEN!?!? Hva er nå dette???

28

Fortsettelse følger i morgen. To be continiued!

Natta!!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Toranpu geemu

 1. silverfoxfang says:

  Mye intriger får man si…rene såpeoperaen det her ;P.
  (hvem trenger såpeopera på tv ?;)).

  En dame må ta vare på seg selv, og sier ikke noe på at man kan bli litt små paranoid iblant når spesielle situasjoner intreffer ;).

  Flott at du har det bra da og du får kose deg videre i Japan ^_^.

  Natta :)

  ps. gleder meg til fortsettelsen ;p

 2. xyuukix says:

  Hihi slå dem med speilrefleks og løpe for livet :D Jeg ser det for meg. haha.
  Vel hørtes kult ut, og som over, hvem trenger vel såpeopra på tv? ^^
  Og haha små unger : D yuuya så skikkelig søt ut med kung-fu utstyr.
  Vel det må være litt gøy å få japanere til å snakke japansk..Ærlig talt..ler litt når jeg hører engelsken, men norsk? : D
  Og glede seg til fortsettelse!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s