Pocahontas

Kan ses bedre her!

Det er dette jeg har brukt store deler av dagen min på! Det var både koselig og morro.

16

Klokken 5 møtte jeg Yougetsu. Han er så utrolig koselig, ørlitte granne sjenert, men man merker det ikke direkte. Eller kanskje det bare er fordi jeg prater så mye at man ikke merker det? Vi dro iallefall på Saizerya og spiste, og han betalte all maten. Naaw, snillingen.

Men til gjengjeld kjøpe jeg snop og frukt til oss på butikken. Så vi var altså sammen fra klokken 5 til klokken halv elleve i kveld. Og etter det pratet jeg med Yan på skype til klokken 2 i natt. Gjett om jeg er fornøyd, da? Prata japansk 9 timer i strekk! Tror det er ny rekord.

18

En annen ting var at jeg hjalp Yougets med engelsk leksene hans. Herregud, de er faktisk skikkelig vanskelige. Masse avanserte ord osv. Helt utrolig at de skal kunne forståd det der, når til og meg jeg som er norsk, har problemer med å forstå det som står der. Det ble jo egentlig ganske morro da. Det ble mye miming, tegninger og rare måter å forklare ting på. Men vi kom til enden av novellen til slutt, heldigvis. Men det er faktisk kjempe god trening for meg også å hjelpe han, for jeg får brukt kjempe mange andre ord som jeg ikke har brukt før osv.

17

Over og ut. God natt

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Pocahontas

 1. tFt says:

  Hei du, nå er meg og Einar (spexzter) drita og på TRSAC party…regner me du ikke kan komme på Kindergarden, men få Zeila til å levere er bilde for deg…..du e jo så flink. Det e jo waste om det ikke blir verdsatt….komm ann nå….DOMMEN!!! :)

  btw, kan du sånn kjing kjong språk nå? hææ?
  Snakk sånn KJING CHONG på neste norske party vi møtes ah’…HÆH?

  Gi lyd!

  • wictorianart says:

   Haha, ja det sjokkerer meg ikke at dere er drita. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne være der med dere! :o
   Men ja, jeg kan jo vel kanskje sende inn noe spennende til Kindergarden! Skal se hva jeg får til iallefall!!:D:D

   Og jada, jeg kan snakke gulingspråket nå. Det er morro morrooooooo!!!!

   Kos dere MAX!

 2. Yuuki says:

  Hihi det er skikkelig morsomt å høre japanere snakke engelsk :D Menn aww jeg kjøpte også pocky i dag! og typen og lillesøstra mi er helt forelska i det. x) Også kjøpe jeg sånn…hmm vann med kullsyresukkersitronting? Den med sånn kule man må presse ned..Klarte presse så hardt at halve flaska bruste over :( buhu kan ikke neo tokyo selge tinga sine litt billigere? : D

  • Yuuki says:

   Og btw pocahontas var utroolig fin ^^

  • wictorianart says:

   Haha, Ja Neotokyo vet å ta seg godt betalt for tingene fordi de vet folk vil kjøpe det uansett! Hihi. I Japan koster en pakke pocky 10 kr ca.
   Det var nok ramune du drakk tenker jeg:D
   Var det ellers morro der? Og masse fine tegninger osv?

   • Yuuki says:

    Jeg var borte så fikk ikke vært der :( Men jeg tipper det var like bra der som i fjor :p Men fikk mast meg til å stikke innom neo tokyo istedet hvertfall. Og ramune var det ja!! haha glemt det helt : D Neste år SKAL jeg på desucon, cosplaye Yuuki fra vampire knight + maybe ha en tegnestand om jeg får gjort noe i år…jobber med et bilde nå og ser ut til at det kan bli bra så ^^

 3. emi1992 says:

  Åhh du er bare rå til å tegne!! Utrolig fin Pocahontas ble:D digger alle tegningene dine! Forbilde;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s