Hotto keeki.

God kveld til meg!

I dag har dagen min bestått av et veldig spennende tema; Studieeeeer! Jadda, det er flott å bruke fredagskvelden på det. Men jeg gjør det fordi; I morgen skal jeg på middag med Yougetsu og jeg har store planer om å gå en tur, og tegne!

Ettersom jeg har latt sovetiden min slite heftig denne uka, var jeg endra trøttere enn vanlig i dag! Og ikke minst enda surere enn det jeg var på tirsdag. Jeg har så masse småting inni hodet mitt som baller seg sammen til et stort fiskemonster som lager mange mange problemer for meg. Det hadde vært fint om noen ville hente fiskestanga si og fiske litt i hjernen min.

10

I dag har det vært nydelig vær, og helt sinnsykt varmt! Angrer på at jeg tok på meg bukse og genser. Holder jo på å dø i varmen. Hærlig med denne tempraturen ennå da. Vi har sittet utenfor kantina i dag, vært håpefulle og ventet på at noen Japanere skulle komme å snakke med oss…

11

Desverre var det bare bussmannen (?) som syklet forbi oss, og han hilste ikke engang!

12

Nå er høsten her… Buhu!

13

Her gjør altså Kine et forsøk på å virke interesang. Her later hun som om hun tar bilde av et innsekt, og håper at alle skal se på rumpa hennes, som da resulterer i at noen vil komme å snakke med oss.

Eller kanskje jeg bare har veldig god fantasi, og tenker at det er dette som egentlig burde ha blitt gjort for å få venner XD

14

Vi laget dette hos Kine i dag. Namme namm! Hotto Keeki^^ Tror jeg det var hvertfall! Jeg har lyst på mer! VI hadde puttet sjokolade biter oppi røra også. Huff.. Blir sulten av å se på bildene for min del. Men nå er det straks legge tid på meg.

15

Ja da håper jeg alle dere andre får en fin fredags kveld/ettermiddag. Nå skal jeg endelig ta igjen all søvnen på denne fronten! Og forhåpentligvis våkne opp til en hærlig dag i morgen! La det bli sooool! <3<3

Nattinatta

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Hotto keeki.

 1. anivachan says:

  etto! ha! hva er klokka hos deg nå? ^^
  lol

  • wictorianart says:

   Godt spørsmål:P HVa var klokka da du sendte melding?:P Hihi.
   VI ligger alltid 7 timer foran dere. Når dere stiller klokka fremover er vi 8 timer foran dere;D

 2. silverfoxfang says:

  Hehe synes det alltid er gøy å fiske selv (både bosktavlig og ikke bokstavlig talt ;) ).

  Er glad i fisk generelt sett, men er litt i tvil om jeg ville presentert hovedretten min som “Fiskemonster alla cart” da ;)

  Er mye tid på studier for min del også nå for tiden (obliger og prøver i diverse fag :S). Tar 45 studiepoeng dette halvåret om det gir noen indikator :)

  Fort gjort å bli sliten av de mange “småtingene” :)

  Skal ikke fornekte at studier tar mye tid og energi ;)

  Mange som blir vintertrøtte i morkere tider (bokstavlig talt i dette tilfellet :P), noe som absolutt kan føre til at man har mindre energi og rutte med :).

  Ut ifra bildene ser det ut som du har det varmt å deilig på bildene da :)

  Mange hilsner fra kaldfrosent løv blad fra Oslo ;p

  • wictorianart says:

   Det er koselig å høre! Hihi^^
   Ja, studier tar så ufattelig mye tid. Men jeg må le litt. Drev å studerte noe ny grammatikk i går, sant, og i natt skrev kuniyoshi en melding og brukte akkurat den gramatikken! Det er så morro når det skjer!:D:D

 3. Yuuki says:

  Hotto keki så godt ut! Guud jeg har så lyst til å prøve masse japansk mat ;o tihi. Og jeg tar tilbake at jeg liker det er kaldt her. Det liker jeg ikke, var svinkaldt å gå til skolen i dag og gjør det ikke noe bedre når det blåser sykt også :( Jeg vil ha litt sol nå.
  Og jeg kan ta frem fiskestanga, men skal ikke love at det skjer så mye. Er ikke såå flink til å fiske (a)

  • wictorianart says:

   Naaaaw, haha. Så lenge du gjør ditt beste kan du få lov å fiske vet du;D
   Japansk mat er veldig spennende da! Jeg skulle bare ønske jeg greide å lage noe, og visste hva mine smaksløker likte:P

 4. Karoline Elise Nelson says:

  Åh det så sykt godt ut! Hva er det? Ligner på sånne amerikanske pannekaker:p

 5. Isabel says:

  Så fin blogg, du er også kjempeflink å tegne!! Har du lyst å fikse et bilde for meg? Hadde blitt så utrolig glad, for jeg må ordne på konfirmasjons bilde mitt! Hadde vært utrolig kjekt! Hilsen Isabel!

  • wictorianart says:

   Hei hei! Takk for fin kommentar!
   Jeg gjør desverre ikke ting gratis da. Men har du tenkt å betale meg for jobben min gjør jeg jo seff det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s