Jeg savner mange ting!

Jeg savner dere hjemme i Norge!

Jeg sitter her i pysjamasjen min på morgenen og ser på den skyfrie himmelen og tenker på dere der hjemme. Jeg regner med i dag blir det bare singlet til skolen.

Det er helt rart å høre fra venner i Tromsø at det snør… Jeg savner Tromsø og Oslo skikkelig. Det er så koselig når det er kaldt og mørkt ute, og man kommer hjem og tenner stearinlys og bare vil være inne fordi det er så kaldt ute. Jeg bør jo virkelig ikke klage, fordi for min del er det jo nesten sommer fremdeles.

Så bare kom jeg til å tenke på jula hjemme i Norge da. Og det blir skikkelig rart å ikke få den typiske julestemmningen, ikke se noe juletre hjemme i stua og hele den pakka.

Så savner jeg Kim veldig i dag. Tror det er fordi jeg drømte så mye om han i natt. Så… Jeg vil bare legge meg og sove igjen, og våkne opp til at det er fredag, for da kan jeg si at det bare er en uke til kjæresten min kommer. Jeg aner forsåvidt ikke hva jeg skal ta han med på, men Disney-land er en ting. Der har jo ikke jeg heller vært! Jeg vurderer Ghibli studio også, men han har ikke sett noen av filmene så det er kanskje ikke like morro for han. Så blir det vel tur til Akihabara, Shinjuku, Harajuku, Shibuya oooosv!

Her om dagen bestilte jeg forresten 5 Zelda bøker fra amazone! Og de kom dagen etter jeg bestilte dem og kosta rundt 30 kr pr bok. Det er bare helt sykt! Så nå tror jeg at jeg har greid å kjøpe alle manga bøker av zelda som finnes foreløbig. Med mindre Twilight Princess har blitt laget da?

Håper dere får en fin natt. Jeg skal begynne å ordne meg til å dra på skolen!:D

Tenkte i samme slengen jeg kunne vise dere noen bilder fra en gammel bekjent av meg:

Jeg digger virkelig dette bilde. Det er helt fantastiske farger og kontraster!

Samme med dette. Nina Sundberg er en helt fantastisk fotograf! Liker å følge med på bildene hennes. Har vært lenge siden jeg har sett noe fra henne må jeg innrømme.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Jeg savner mange ting!

 1. Liv Elin says:

  Saaavne dæ åsså pusiiii! *knuseklæmmepå* Vi hadde d så koseli i jula i fjor, no får du jo ikkje vært m å spise pepperkakedeig eller pynta treet eller nåen ting! Tru om pepperkakedeig overleve i posten?

  Æ drømte at æ rota i natt, m en æ aldri har sedd før. Vi klina men æ hadde dårli ånde å måtte pusse tennern åsså rota æ i en gammel kommode etter tannbørstn, å i bunnen lå d et stort papir m masse notata på om byggevareting å kvitteringe. Åsså kom han KA å så blei d ikkje mere klining. :( Ka i all verdn betyr d???

 2. Kine says:

  Jeg må bare spørre, hvordan har du lært deg japansk? Holder på å lære meg det grunnleggende men går ikke på noe kurs eller noe slikt. :)

  • wictorianart says:

   Jeg har egentlig bare lært meg det ved å være strukturert og effektiv. Brukt minst en time hver dag på å studere språket. Hvordan studerer du japansk? Har du noen bøker eller noe?

  • xyuukix says:

   oh oh fortell! må skaffe genji-boka, men trenger tips til alt mulig jeg kan lære japansk av : o
   Og også, synes det er utrolig lærerikt når jeg ser på anime, får liksom inn hvordan man skal uttale alt, så det er jo braaa : )

   og det første bildet var utrolig kult O.o

   • wictorianart says:

    Anime er en bra ting å se på. Du får inn veldig mye av det naturlige da, og plukker opp mange ord, og ikke minst lærer du deg å bli vant til å høre det japanske språket. Nå som jeg er her i Japan, har jeg på tvn konstant når jeg er hjemme. Bare for å lære nye ord, høre ting jeg har lært osv^^

 3. Kine says:

  Ja, jeg har bøker og ser en del på sånne sider på internett der man lærer gramatikk, regler og hvordan man skal uttale ord. Vet du hvor lang tid ca du bruke på å lære språket?

  • wictorianart says:

   Jeg starta sånn smått da jeg var 17, og nå er jeg 21 og fremdeles er det MYYYYE igjen å lære.

   Hvilke bøker bruker du da? :)

   • Yuuki says:

    Hva studerer du egentlig? ^^ Hadde liksom drøm om å studere i japan, men burde kanskje heller stikke til England…dunno..Det virker så spennende borti der, kulturen og alt…hmpf skole er urettferdig når man må ta så mange teite valg >.<

 4. Nikitadragon says:

  jeg savner deg også Wictoria… Det var så bra i sommer nå vi var oss to littegrann igjen, og så er du plutselig et helt annet sted… du er så god, vennen:) håper du trives masse og gleder deg litt! til å komme tilbake igjen:) klem

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s