Hjernen min har en shutdown i dag.

I dag har det egentlig ikke skjedd så mye. Så det er desverre lite å fortelle! Jeg har vært såå sliten i dag, bare klaga hele dagen føles det som. Og IGJEN er jeg forsent i seng. Og det kommer til å gå utover morgendagen. Uten tvil. Men heldigvis er det fredager, og jeg liker fredager for tida;D

Jeg har redigert ferdig et selvportrett av meg i dag. Ble egentlig ikke så veldig spennende. Rakk ikke gjøre så mye med det heller.

IMG_0742-2 copy copy

Fikk de nydelige ørepyntene av Kim <3<3

Jeg og Kine var innom treningsstudioet på skolen i dag og testet ut det. Hva skal jeg si? Det var IKKE som på blinderen iallefall, og nei, det var ikke bra eller supert. Det var lite lite:P Men dere får se litt på bildene.

1

Kine står altså skeptisk og stirrer på aparatene som er her.

2

OKeij, den greia her var spennende. Det var en sånn vibrasjons-belte og hele pakka. Er det ikke litt flaut å bruke den da? Men jeg må jo innrømme at det hadde litt effekt! Men jeg trenger ikke gå inn i detaljene på det. Kom til Japan å prøv den istedet dere.

3

Den meget kloke Wictoria prøver hardt å bedømme dette aparatet.

4

Etter å ha tittet litt fant vi plutselig de andre sittende utenfor kantina på skolen. Da ble vi glade kan du tro. Her er høsten kommet og hele pakka, men fremdeles er det varmt. Men jeg måtte ty til skjerf i dag faktisk. Lurer på hvor lenge jeg greier å sykle frem og tilbake til skolen.

5

Annet perspektiv fra skolen.

6

Kuniyoshi er veldig høfflig ja.

7

Her er høstbilde av åkerne på veien hjem:D

8

Da jeg kom hjem kom jeg på at jeg hadde greid å glemme/utsette en kjempe stor lekser, som skulle inn til i morgen. Og i dag var hodet mitt virkelig ikke samarbeids villig i det hele tatt. Jeg sendte en bønnfallende mail til Yan og spurte pent om han kunne komme på besøk for å hjelpe meg. Og som den snillingen han er, så gjorde han det.

Av en eller annen merkelig grunn var han fast bestemt på å skulle sitte på med jakka inne. Og jeg aner ikke hvorfor O.o Jeg prata forresten så utrolig dårlig japansk i dag at jeg fortjener en eller annen premie. Yan lo bare seff og sa at jeg så veldig sliten ut og burde sove mer:P Yaaaay, jeg ser sliten ut-.- Jaja…

9

Men ta noe i håret da mann!?

Men nå er det faen meg legge tid! Nå skal jeg stå opp om 6 timer. Jeg er så SYKT _syyykt_ smart! God natta!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Hjernen min har en shutdown i dag.

 1. Yuuki says:

  Huff det er fælt å sove for lite! Sliter med det selv x) Men ser fint ut borti der da! Og for første gang kan jeg si at jeg ikke misunner folk i varmere strøk. Har satt sammen juleliste med klassiske julesanger, og er klar for jula..Skal du hjem til jul eller? :3 Uansett misunner deg litt for at du er der borte, I want to live in Japan :/ Oyasuminasai!

  • wictorianart says:

   Det er bare å slenge seg bort hit vettø;D Eller starte å spare penger i det minste^^
   Je satser på å samle julesanger tl jul jeg også! Regner med det kommer mye koslig julepynt i japan osv^^ Håper det iallefall!

 2. xyuukix says:

  Hmm kommentaren min dukket ikke opp I think :s
  Men da prøver man på nytt : ) Skal være flink og kommentere! :D
  Hvertfall fint protrettbilde av deg da ^^likte fargene godt, også øredobbene er jo å dø for! *_* Uansett jeg kan sende masse snø i posten! :D har ikke fått noe selv enda, men oslodistriktet og rundt får vel det engang også ^^ Men det virker veldig koslig i jula i Japan, men så har jeg jo bare sett på dramaserier der alt blir stilt fram i godt lys, hvertfall landet :3 Men skal du være i japan i jula eller dra hjem? ^^

  • wictorianart says:

   Jeg skal være i Japan i jula ja D: Jeg gleder meg jo! Jeg skal faktisk feire jula i Kyoto i år da. Gleder meg tl å dra tl templene. egentlig hadde jeg håpa på at det skulle bli snø i Kyoto i jula, for jeg har så lyst å dra til Kinkakuji f.eks og ta bilder! Det er et vakkert tempel! Helt utrolig!

   Jaaa, send litt snø til Kyoto til meg i julen, det sier jeg ikke nei takk til!

   • Yuuki says:

    Skal sende det i posten, men jeg tar null ansvar for prduktet om det har smeltet bort når det er framme :)
    Hvertfall har sett det er fint borti der i jula, så du får det nok bra! ^^

 3. silverfoxfang says:

  Ikke hver dag det skjer begivenhetsfulle ting nei (gjelder i høyeste grad for min egen del også iblant ;P).

  Fort gjort å bli sliten når man er overaktiv i lange perioder (merker det selv, spesielt etter egne kaffe maraton for å hold all rapport skrivinger ajoure ^^;)

  Det var et vakkert profilbilde Wic :).

  Kim har også god smak når det gjelder ørepynt btw, kler deg veldig godt :) (reflekterer litt hvor kreativ og kunstnerisk person du er).

  Wow det kaller jeg nice skole treningsstudio =D. Koster det mye å bruke det i semesteret?
  Vi har treningsstudio på HiO også, men der er apparatene …litt mer slitte enn her ^^; (koster bare 200 kr i året å være medlem/ trene der da :) ).

  Kuniyoshi er et klassisk eksempel på japansk oppførsel ja ;P

  Sweet dreams btw ;)

  • wictorianart says:

   Her i Japan er det faktisk gratis å bruke det studioet, så det er kjempe bra. Men jeg er så utrolig bortskjemt med treningsstudioet på blindern!:P Haha, det er bare så mye bedre!

   Takk for at du syns jeg er kreativ!:D Det er kos å høre. Jeg liker å pusle med småting vettø!:D

   God morgen btw^^

 4. Christina says:

  Hei! :)
  Så tegningen du hadde laget av Voe, og synes den var drit fin!
  Så lurte på om det var mulig å “bestille”/spørre om du kunne laget en tegning av meg (a)
  Skal du ha noe for det, og isåfall hvor mye? :)

  • wictorianart says:

   Hei hei! Tusen takk, det var hyggelig å høre.
   Jeg tar 120 kr timen for tegninger. Jeg har bruk ca 5 timer på Voe sin tegning, som da tilsvarer rundt 600 kr.

 5. Ane says:

  Hmsann ^^du får hvile deg :) hehe. Her er det fredag kl halv 3 om dagen, og jeg sitter å går igjennom mailer og stæsj. Skal bake muffins i dag også er det biologisk aften i kveld. er alene hjemme i kveld, og ikke helt up for blindernsosialisering uten nære venner der. :S
  I morgen Blir det jubileumskonsert og fest med Diandre (Koret jeg har begynt i) Så DET blir spennende! Min første koropptreden forran publikum siden barneskolen, og min første sangopptreden siden 1. klasse på videregående :p
  Merker at jeg begynner å få trening i stemmen igjen da, og det er KULT! Elsker å synge XD hihi!
  Håper du kvikner til etterhvert! Kjempeglad i deg snuppeluppa ;)
  STOR KLEM!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s