God morgen til meg, god natt til dere!

Jeg skulle egentlig ha oppdatert dere om Blekksprut partyet, men det kommer i kveld!^^

Istedet slenger jeg inn lit små arbeid jeg har drevet med i det siste^^

Brukte VOE  som referanse igjen. Denne tegningen er til DAniel Hovdahl fordi han vant 3 plassen i en fargekonkuransse som jeg holdt.Kan se bedre bilde på Deviantart.

Min kjære Karoline Nelson hadde bursdag på Mandag, så jeg tegnet henne en liten tegning siden jeg er langt vekk i Japan! D: Og ja, det var selvfølgelig inspirert av jordbær pikene fra Hello Kitty-land! Bilde er på Deviantart også.

Her var det for min del litt eksperimentering med farger osv. Så det var veldi morro å lage den:D

Så driver jeg å jobber med litt naturtegninger nå. Prøver å finne nye teknikker hele tiden, for jeg blir jo aldri fornøyd. Er bare halvferdig med dette treet da, så får se når det blir ferdig og OM det blir ferdig. Jeg tror iallefall har jeg har funnet en teknikk som jeg er mer fornøyd med. Det eneste er at jeg må finne en løsning på en bedre børste for løvverket D:

tree copy copy

Jah, i dag skal jeg selvfølgelig på skolen. Så skal jeg og Kine dra på Shaolin Kung-fu, så det blir en laaaaaang dag. I tillegg til at vi i dag får møte språkpartnerne våre. Vi skulle jo egentlig møte dem i forrige uke, men det gikk ikke på grunn av tyfonen :/

Kos dere out there! Skal legge ut litt flere bilder fra Hello-Kitty land etterhvert, så min lillesøster får se mer!:D

Her er forresten en video fra da Kuniyoshi fikk smake lakris!Han Likte ikke det noe særlig!

Og Brunost!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

30 Responses to God morgen til meg, god natt til dere!

 1. Ada says:

  Hvordan lager du disse tegningene? De er rå brae!

  • wictorianart says:

   Hei hei. Tusen takk!
   Jeg tegner som regel først for hand. SKissen altså. Så scanner jeg den inn på pcn, bruker tegne brett og farger det i et dataprogramm. Det fungerer egentlig helt likt som å tegne/male for hand bare at du gjør det elektronisk:)

 2. Liv Elin says:

  Men brunost va godt jah? lol skjønne ikkje koffør han spiste hele d lakris-snøre vesst d smakte så fælt!

 3. Mogens says:

  Det ser godt ud! – Skal du ikke lige remote submitte til TRSAC gfx compo her i weekenden? – http://www.trsac.dk :)

 4. silverfoxfang says:

  Må si det som jeg sa på Deviantart; det kunstverket/bildet var vakkert og orginalt =D.

  Morsomt kake hatt bilde også btw :) (gir utrykket “whats on your mind/head” en helt ny mening ;) ).

  Du får kose deg der ute du også vettu ;)

 5. Sandra says:

  Du va døds flinke te å tegna! :) fysøren det va nydeligt.
  det hadde vært utrolig kjekt å blitt tegna av deg (a)
  – wwww.sandradam.blogg.no

 6. Yuuki says:

  Dæven voe tegningen var sykt bra O.o huff må begynne å sette meg ned å få tilbake tegneskilsa mine, savner å tegne nå…noe som er dustete siden jeg hele tiden kan tegne men aldri gjør det x) men du er en inspirasjon! :D det skal du ha : )

  • wictorianart says:

   Tusen takk!:D:D
   Jaaa, det er bare å henge i med tegninga så kommer det av seg selv etterhvert vet du!:D Øve øve! Takk for at du syns jeg er en inspirasjon.
   Jeg ligger her i senga og studerer japansk og hører på regnet ute. Det regner så mye, jeg trodde ikke det kunne falle så mye regn fra himmelen på en gang. Og nå har det tordnet og lynt i over en time :O

   • Yuuki says:

    Haha gøy! Aww jeg skal skaffe meg japansk bok eller cd for nå skal jeg virkelig gå inn for å lære japansk..Kan liksom bare ord, og 1 setning, men det hjelper ikke å gå rundt i japan og bare kunne si Oshiri ga itai x) Men du er heldig som kan studere der borte. Hva skal du egentlig bli? og hvordan er det der borte med skole? : D

   • wictorianart says:

    Hehe, alle spørr meg hva jeg skal bli, men jeg inget svar har. :P SÅ jeg vet egentlig ikke.
    Jeg anbefaler deg å kjøpe de bøkene som heter Genki. Jeg brukte de selv før jeg stata på universitetet. De er kjempe bra! Veldig lett å lære seg japansk via de bøkene. De kan bestilles på internett, amazone, eller om du er i Oslo stikker du til Blindern så har de bøkene på akademika som er bokhandelen der:D

   • Yuuki says:

    Hehe takk! ^^ får stikke innom en gang da så får jeg bare sette igang!

 7. Yuuki says:

  Og også, haha så gøy å se uttykket til kyniyoshi når han smakte på lakrisen xD haha så gøy :D Og aww han likte brunost : ) det er godt!

  • wictorianart says:

   Haha, jaaaaa. Det er så ufattelig morro å mate japanere med mat! Det var kjempe morro på grøtdagen også!:D

   • Yuuki says:

    haha :D Nei du får bare trå til med norske oppskriftet å lage vafler og alt mulig ^^ Så skal jeg skaffe meg japansk kokebok og lage mat fra japan hjemme : D

   • wictorianart says:

    Jeg har kjøpt to koker bøker. Men de er jo på japansk så har ikke kommet i gang med å oversette dem ennå:P Vil egentlig lære meg å lage noe god mat!

 8. Kristin says:

  Wow, det var utrolig fine tegninger! Elsket den av Voe :)
  Jeg ble helt stum av beundring, amazing :)

 9. Panserlugg says:

  FLINKA. jeg klarer ikke tegne sånn. VOE er så pen, jeg er misunnelig :P

 10. tFt says:

  Gjør som Mogens, og submit bilde til TRSAC, you gots talents girl ;)

  Ja, og btw…Oooohhh The irony, Japser som spiser så mye svineri rynker på nesen av litt salt lakris….rart det der med salt lakris. Er nesten bare oss i Nord Europa som har det. Får ikke tak i det i statene heller. Bare sånn rød søt lakris opplegg ova-there ;)

  • wictorianart says:

   Jaa, jeg får vel gjøre det da:D:D Men jeg vet ikke helt om jeg skjønte hva det var?:P

   Lakris er jo ikke så ille, men det er sikkert en kjempe rar smak for jappser, men ja de spiser jo mye flere rare ting:P

 11. Fy søren så flink du er! Virkelig imponerende!

 12. Ane says:

  hehe ^^ digger filmsnuttene :P

 13. Marlene says:

  Hei kan du kanskje lage sånn tegning av meg også
  blogg : marleneny.blogg.no
  hotmail: marry-marri@hotmail.com

 14. kvelstad says:

  Hahaha.. uff. Så han likte ikke lakris eller brunost.. hehe Arti :p

  -Ya-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s