Blekksprut party!!

1

Ja det stemmer! Dagen før den store prøven valgte jeg og gjengen og dra på blekksprut party til Alex. Kuniyoshi ville ha mange nordmenn med på dette, og sevfølgelig blir vi med? Hva er vel viktigst? Sosialisering, og man kan jo si det sånn at jeg studerte jo på festen, fordi det var en del japanere å prate med der! Så no worries!

Egentlig skulle vi møte opp klokken 2 hos Alex. Men Kuniyoshi “hadde en ting å gjøre”, så vi var ikke hos Alex før halv 5. Egentlig mistenker jeg på det sterkeste at han bare ikke orket å stå opp og lå lenge og sov. Men turte han å innrømme det? Nei… Men han er jo selvfølgelig tilgitt!

2

3

Dette er altså en blekksprut “bolle” :P

Japanerne satte i gang med å lage maten, og mildt sagt var alle nordmene skeptiske. Hvem har lyst å spise en gummiaktig sak som bare ser helt creepy ut? Men etter litt skeptiske blikk så gikk det ned også. Og godt var det faktisk!

4

Her er maskinen som man steker bollene i.

5

Mannen bak den store delen av maten.

6

Shinya og Kouhei (eller jeg vet ikke om han het det men men) Han var en veldig intim kar, som skulle sove med hodet på magen min. Det var merkelig…

Så smarte som alle var, som hadde prøve dagen der på (og ikke hadde øvet i det hele tatt), valgte de å bli til klokken 3 på natten. Eller kanskje det egentlig bare var 2 personer som var så smarte. Nemmlig Catrine og Wictoria. Ja nemmlig, stemmer det. Men jooo, det var jo så gøøøy!

7

Kjæresten til Alex laget Hotto Keeki! (Hot cake). Se bort fra kjøttet som ligger her btw:P

8

Her er alle så glade så glade! Det er iallefall koselig å se at alle smiler og har det så fint.

9

Yan drikker saft………… Det var INGEN som drakk alkohol? ser noen alkohol noe sted? neeeei? hva sa du? smirnoff? Neeeij, det der er jo smirnøff, og det er en japansk saft. :D? Japanere liker visst uanz å dele sykdommer, for denne flaska gikk på rundtur hos alle. Og jeg var ikke noe bedre.

10

Søte Kine med kameraet sitt. Det er alltid med henne! Kjenner meg igjen litt^^

1

Kanskje ikke det flotteste bilde av meg og Yan men det er iallefall et bilde da.

2

Yan brifer med tattooering og… muskler? Det var visst en kompis som hadde skrevet dette på armen hans da. En annen ting vi merket var at Yan kanskje er den mest hårete asiateren vi har sett. Vanligvis er guttene helt hårfrie nemmlig.

Og siden vi prater om hår så skal jeg fortsette  å fortelle om hår, for det prata vi om på festen også. Det er altså vanlig for gutter å fjerne hår på hele kroppen, bortsett fra ansiktsområdet. Men mange fjerner altså hår på leggene og hårene på armene, brystkasse, rygg osv. Det er jo litt merkelig, men sånn er kulturen.

Så kommer vi til jentene da. De skal også være helt hårfrie _overalt_ bortsett fra ett sted. Ja, mellom bena. Mange nordmenn syns dette er rart, selvfølgelig. Så jeg spurte hvorfor de ikke fjerner de hårene når de fjerner alt annet. Men Kuniyoshi kunne forklare at “jungel” var sexy. Jaaaa, veldig må jeg si…

De japanerne som var det ble iallefall heeeelt forskrekka når man sa det var vanlig å fjerne alt hos jenter i norge. Det var nesten umulig for dem og tro. Så vi satt liksom der å syntes hverandres kulturer var rare. I Japan var det visst litt flaut om du var jente og ikke hadde noe hår mellom bena da.

Jeg hater å innrømme det, men jeg ble merkelig påvirket av de hårløse armene til jentene. Så jeg har epilert vekk alt håret på armene mine. Jeg følte meg som et monster med det plutselig. Det blir jo morro å se hva som skjer når hårene vokser ut igjen. Men jeg føler meg mer komfortabel uten hårene der da. Faktisk. Jeg har vel alltid hatt litt komplekser med det der.

3

Så fikk jeg Yan til å love at han skulle gå med smykket mitt på skolen neste dag. Han syntes det var veldig flaut. Aner ikke om han gjorde det egentlig, men jeg håper da det! :P Jeg tok hans smykke med meg hjem som straff XD

Om dere lurer, så gikk prøven faktisk bra føler jeg. Men jeg bør kanskje vente å se før jeg svarer det da.

Og om noen lurer på hva som skjer med samtale partnere så fikk jeg en jente som jeg ikke husker navnet på, og hobbyen hennes er å kjøre bil. Det elsket hun. Litt feil kombo med meg som hater det kanskje? Jaja, hun var grei uansett da. Håper jeg får treffe henne mer!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Blekksprut party!!

 1. Kine says:

  Du er ikke den eneste som blir påvirket. Da jeg bodde i Thailand, hvor hår på armene til jenter var helt naturlig, klarte jeg endelig å forsone meg med hårene på armene mine – etter å ha epilert det vekk i flere år. Men i dag tok jeg meg selv i å bruke store deler av Watanabe sin time på å glo ned på mine mandige underarmer og føle meg som en hårete gorilla.

  Men jeg har ikke med meg epilatoren, uansett.

  *Prøver å ikke la seg påvirke*

  • wictorianart says:

   Haha, naaaaaw! Den er kjip da! Ja, jeg lurer veldig på hvordan dette bli når det vokser ut igjen for min del! Det ble plutselig bare helt forstyrrende å ha det der. Følte meg bare så ekkel når alle var så hårløse, så gjort er gjort.

   Keep on fighting!:D

 2. silverfoxfang says:

  Er vel relativt litt blekksprut spising i Norge tror jeg (iallefall i mine kretser). Er en del av det i Spania og middelhavet også :).

  Skal innrømme at det ser ganske godt ut da :P

  Mange intressante komplekser når det gjelder kroppshår indeed ^^;

  Er usikker på hva som er vanlig når det gjelder det i Norge da (eksisterer relativt lite statestikk på det området ;) ).

  Bra at det gikk bra på prøven btw ^^ gammbatte Wic ;)

  • wictorianart says:

   Takk takk:D jeg tror det gikk bra. Nå ligger jeg her og høret på vannet som faller fra himmelen. Høres ut som om jeg bor ved siden av en stor foss! Det er helt sykt å høre på faktisk!! Nesten litt skummelt på en måte. Det bare øker og øker. Lynt og tordna i en time nå! Oi, nå regner det så mye at det slår på vinduet mitt, og det pleir det IKKE å gjøre. :O:O Jeg liker deeeeeeeet!!

   • silverfoxfang says:

    Hehe høres ut som dere har “flott” vær der borte med andre ord ;P.

    Er ikke så mye regn,sol eller snø i Oslo nå om dagen da :).
    Blir mest grått og kaldt ute (har forlengst tatt frem vinterjakke og genser :P), har også begynnt å danne seg islag på gaten.

    Sjelden jeg hører om regn som slår mot vinduer ja =D.

    Sitter jobber med diverse obligatoriske oppgaver på skolen selv nå. Deilig at de har ovn og vannkoker der ^_^…men denne svar mailen begynner å bli “LITT” lang nå så jeg tror jeg stopper der ;).

   • wictorianart says:

    Ååååå, plutselig fikk jeg skikkelig hjemlengsel til Nordstrand!! Jeg savner Oslo jeg. Høres skikkelig koselig ut med all isen og høstværet, tross det faktum at det er veldig kaldt hjemme!

 3. mamma says:

  Nåhhh e du nå sikker på at de ikke spiser hunder å katter dernede? ;) Suss å klem :) <3

 4. Yuuki says:

  haha så sykt xD Så de tar altså bort alt hår : O Ikke rart mange av artistguttene ser ut osm jenter om de gjør det : p og..æsj sexy med skog? x) Japanere er litt sære på thing I think :D
  Men vi trenger jo “pelsen” våres så vi ikke fryser i det kalde nord ^^

  • wictorianart says:

   Haha, ha det er faktisk helt merkelig! Jeg lurer på når kulturen ble sånn egentlig? Aner rett og slett ikke. Men morro det er det. Liker de he kulturforskjellene jeg! men jeg blir unaturlig påvirka da! :P

 5. Yuuki says:

  haha skjønner det! xD Men spennende med en sånn annerledes kultur da :p Har alltid vært facinert av mye borti japan, og nå veit jeg noe mer også.

 6. Marianne says:

  Stilig blogg :D
  Maten så syyyyykt godt ut :DDDDDD

 7. Ser ut som du har det fantastisk Wictoria! I just want u to know that I miss u!

  Btw, du må vise frem bloggen min til noen fine japsejenter;p

  • wictorianart says:

   Hellaaaau! I miss you too! Gleder meg til jeg kommer hjem til Oslo igjen! Jeg regner med du er up for en shoot igjen da?^^ Savner å ta bilder D:

   Haha, ingen av japse jentene kan norsk da, men jeg kan gi det et forsøk likevel!:P Ser for meg det de kommer til å si: “hansaamu!!” (Handsome) XD Hihi! Vi liker det!:D

   Det er super duper gøy her!:D

 8. Ane says:

  hm… det er litt funny det der med hobbyer. Ble nevnt i den boka mi vettu. at de ser på ting som å sove, eller å kjøre bil som hobbyer :p merkverdig ^^’

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s