Hello Kitty-land

Sånn egentlig heter det vel sanrio-land, men i hovedsak kan du si at det er Hello Kitty-land. Jeg, Benedicte, Kathrine og Kine dro fra Togane klokken 13 over 8 i mårres. Vi skulle møte Kuniyoshi i Chiba, ettersom vi hadde fått med oss han til Hello Kittyland! På vei til Chiba møtte vi en meget ivrig gammel mann som absolutt skulle prate på engelsk til oss, og han var veldig interesert i Akkevitt, vodka og tyskland. Det var litt kleint å prate med han sånn på toget, men det var litt koselig også.

IMG_0900

IMG_0909

IMG_0929 copy copy

Da vi kom til Chiba tok vi toget videre til Hello Kitty-land. Jeg regner med Bestemor, at du viser disse bildene til Karoline. Tenkte mye på at hun skulle ha vært på Hello Kitty land, så har tatt masse bilder for hennes del. Det var helt fantastisk å være i hello Kitty-land. Det var som å gå rett inn i en eventyrfilm og det var masse masse fine kulisser og vakre tegninger på veggene. Masse hærlige, alveaktige trær som du kunne gå i. Små søte hus over alt. Og fargene der inne var helt nydelige.

IMG_0933

IMG_0940

IMG_0946

IMG_0953

IMG_0954

IMG_0968

IMG_0973

En liten stund etter at vi kom var det et lite show med sang og dans. Det var kjempe koselig å se på. Man fikk litt følelsen at man var på Disney on Ice. Mange fine og interesange kostymer og se.

IMG_1003

IMG_1011

IMG_1014 copy copy

IMG_1016

IMG_1019

IMG_1032

IMG_1033

IMG_1044

Etterpå kjørte vi en liten båttur i dette eventyrlandet. Det var veldig koselig. Og vi kom inn i mange forskjellige temarom. Det eneste man liksom kan sette fingeren på med sånne ting som dette, i Japan er det at man blir helt overvelmet av alt det fine, søte som er der. Så får du en overdose av ting, så egentlig syns man ikke noe er søtt til slutt. Jeg er skikkelig lei Hello Kitty nå bare for å si det sånn.

Etter at vi hadde vært i Kattelandet tok Kuniyoshi oss med til Harajuku. Vi skulle nemmlig dra på mat og kake bufè!! YAY! Det krydde av folk i Harajuku i dag, og mer Gaijins enn noen sinne. Og hver gang vi så en utlending ropte vi: “GAIJIN!” For vi er jo ikke gaijin selv XD

Det var helt hææææærlig, jeg vet ikke hvordan jeg skal understreke dette godt nok egentlig, hæææærlig gange 10? Liksom… Du kan spise den maten du vil, prøve nye ting og bare hente alle de kakene som du har lyst på. Sjokolade fondy og what not? Jeg fylte et helt fat med kaker, men jeg ville egentlig spy etter det fatet, i tillegg til all maten jeg hadde spist. Jeg tror jeg vil sitere Kine og si at: ” Vi kunne endelig leke Kinesere!” Lurer du på hva jeg mener bør du undersøke bloggen hennes litt:P

Og til dere som lurer; ja jeg stjelte kine sine bilder igjen!

Det er lenge siden jeg har følt meg så feit men hærlig tilfredsstilt på lenge. Som jeg sa til Kuniyoshi, I dag er jeg glad, men i morgen kommer jeg til å være deprimert! Jau jau, det var jo værdt det. Men fra og med tirsdag er det helt stopp på søtsaker og Junk food til Kim kommer. Jeg må skjerpe meg litt. Den grønne teen min får holde.

På vei hjem har vi bare skremt japanere rundt oss på toget og fortalt gale historier om nordmenn på gebroken japansk. Sukkerkicket tok nok litt overhånd. Eller kanskje jeg bare liker å skylde på det?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

24 Responses to Hello Kitty-land

 1. Karoline Elise Nelson says:

  Tuusen takk pusi:) Kjempefin jordbær jenta, din søting! Savner deg, skulle ønske du kunne være med på feiringa<3

 2. Yuuki says:

  Guud så kult med hello kitty land da :D Skikkelig søtt. Hmm har lyst til å stikke innom der om ejg tar meg en tur til Japan ^^ Oooog det må være digg med kake bufe *_* haha kakemoms delux..uansett gøy å lese om alt som skjer borti der da ^^

  • wictorianart says:

   Så koselig at du tok deg turen innom her da.
   Japan er et sted man bare MÅ dra en gang. Det er så mye flott og spennende og se her. Og rare kulturforskjeller også!
   Håper du stikker innom fra tid til annen!

 3. Sarah says:

  Å, dit har jeg også lyst til å dra! :D jeg bare digger Hello Kitty + at jeg har drømt om å dra til Japan i hele mitt liv! Bor du i Japan, eller er du bare på ferie der? Kjempefin blogg, tror jeg blir fast leser! =)

  • wictorianart says:

   Hei hei!
   Ja, jeg bor i Japan:D
   Japan er et helt fantastisk og fasinerende land. Det er helt fantastisk å bo her. Definivt gode opplevelser må jeg si!
   Tusen takk for at du liker bloggen min. Det er koselig! Håper du stikker innom fra tid til annen!

 4. elin myhre says:

  heia , kan du tegne meg ? : – D du er så flink!

 5. Nicole says:

  Hei:D
  Jeg var inne på bloggen til Voe å så du hadde tegnet henne og syns du tegner på en veldig interessant måte.

  Nå har jeg gått gjennom bloggen din og sett noen andre tegninger du tegner, DU ER KJEMPEFLINK!!! :D Hvordan klarer du det egenlitg? Du tegner SYKT BRA!!

  Også lurer jeg på; hvor mye skal du ha for å tegne meg? =D

 6. Åw, så kult! Der ville jeg dra hvis jeg skulle noen sted altså! :D

 7. wenche says:

  Ja,akkurat nu fikk Karoline OG Simen se dette, så di var inponerte. Karoline sa hun ønsket hun skulle være der. Karoline sier hun gleder seg til søster kommer hjem, savner storesøster. Simen savner deg og. Han er flink, vaske kopper for oss. Nydelige søsken du har kjære Wic. Glad i deg.

  • wictorianart says:

   ÅÅ, så bra de fikk se det da. Jeg håper de kan komme til Japan en gang så vi kan dra til mange morsomme steder. Det er jo så mye morsomt å gjøre her i Japan. Og så mye spennende å se! Det hadde vært flott om alle fikk tatt seg en tur hit.

 8. hei :)
  kjempefin og koselig blogg . Skal fortsette å lese den :)
  Så det utrolig flotte bildet du hadde laget av Voe, og lurer på om du kunne tenke deg å lage et sånn av meg?. Ble så innspirert av det, og syntes du er kjempeflink ! : )

  • wictorianart says:

   Hei hei!
   Tusen takk for hyggelig kommentar! Godt å høre. Håper du fortsetter å lese bloggen min.
   Jeg gjør desverre ikke gratis arbeid når det kommer til tegning:/ En sånn tegning av voe koster ca 600 kr. Takk igjen:D

 9. theaazz says:

  jordbærkjole ftw ;O

 10. :) says:

  Hei
  Jeg så du hadde lagd en tegning til VOE på bloggen hennes. Jeg lurte på om du kunne lage en slik en av en venninne av meg til bursdagen hennes?

  Du kan maile meg om svar

 11. hei : )
  okei, ja det ligger sikker en haug med arbeid bak det! ; )
  jeg skal tenke litt på det, litt dyrt men er jo verdt det da!.
  Ja, ska fortsette og lese:)

  • wictorianart says:

   Det er faktisk ikke dyrt i det hele tatt. En vanlig kunstner ville tat rundt 2000 kr for dette. Om jeg setter det i et annet perspektiv så har jeg brukt ca 5 timer på dette bilde. Og hvis jeg da tar 600 kr og deler på 5 timer, så tilsvarer det en timeslønn på 120 kr ca. Og det er ikke akkurat godt betalt.

   Det er ikke bare bare å tegne, og det tar tid:) med mindre man vil ha noe som ser helt fordærdelig ut da:P
   Og en timeslønn på mindre enn 120 kr ville ikke vært rett.

   Takk takk:D

 12. xyuukix says:

  Det er ikke dyrt! :O
  Som wictoria sa, folk kan ta 2000 kr for art som det der. Enda mer også. Er ikke bare bile som man swoopswooper også er det ferdig, tar mye tid med forarbeid, fargelegging, skygger og mye annet, så du skal være glad for at du kan få et sånt bilde på noen få hundrelapper : )

  • wictorianart says:

   Endelig noen som forstår… Jeg blir helt gal av at folk tror tegninger er gratis-.-

   • Yuuki says:

    Tihi vel det er jo det folk håper på ^^ *huff betale for sååå fine bilder er fælt!* Det er liksom folk som tjener mye på sånne tegninger, hvorfor ikke du også? ^^ Og du kan jo ha bruk for penger, så mye snop som dere gaijin-folka spiser :D

   • wictorianart says:

    Ja, det er jo helt latterlig. jeg burde egentlig tatt mer penger for det, men jeg er så dårlig på sånne ting:P Men skal bli flinkere etterhvert;D

 13. Tina says:

  Bilde nr ehm 11, vår helt eventyrlig magisk! Nydelig…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s