Sommer Tyfonen

IMG_0819

For oss som bor her i Togane var ikke tyfonen Melor særlig stor. Andre steder var det kaos her i japan. Tog som har veltet, vann over alt osv. Det var jo selvfølgelig masse vind og regn her, men det endte så og si opp med at tyfonen fjernet alle skyene på himmelen vår og laget mange varmegrader og sol. Så de fleste nordmennene har i dag tilbrunget dagen ute faktisk.

IMG_0821

Det hele startet med at jeg ringte lærerinnen vår, Akiko og spurte om det var time. Da fikk vi vite at 1 og 2 time var avlyst, men vi hadde et møte med samtale partnerne våre og siste time. Noe vi selvfølgelig syntes bare var tull. Så satt vi hjemme i flere timer og forbannet oss over at vi måtte på siste time. Ikke fikk vi gjort noe konstruktivt heller der vi bare satt og ventet.

IMG_0827

IMG_0830

IMG_0836

IMG_0839

Da vi var gått ut døra og på vei ned trappen i leilighets komplekset vårt ringer en annen lærerinne meg, Hayashi sensei, og sier at 3 time er avlyst så det er ingen skole. Gjett om alle ble glade da! Det var veldig passende. Hun fortalte nemmlig at toget ikke gikk, og det hadde vært en ulykke eller noe sånn. Da jeg hadde lagt på tok det 5 minutter, så ringte Watanabe-sensei oss, og jeg skyntet meg og si at denne infoen visste jeg allerede. Så hadde jeg også fått beskjed om å si fra til alle. Jeg bare lurer på hvorfor i all verden alle lærerne ringer meg…? Og gir meg ansvaret? Det vil jeg egentlig ikke ha. Kanskje jeg skal begynne å prate mindre i timene ;)

Så da var det bare rett ut og leke da! Jeg var sammen med de norske guttene en stund mens jeg ventet på at Yan skulle komme, for vi hadde en avtale om å være sammen i dag. Men da Yan kom reagerte alle de norske guttene med: “ååå! Er han din venn? Du har en venn som har bil!!” Da tenkte jeg; ja alle guttene her har jo bil, bare jentene som ikke har… Og hva så? Det er jo ikke helt det som tells, om han har bil eller ikke.

IMG_0844

Yan brifa med alle Kung-fu våpnene sine.

IMG_0847

IMG_0851

Så bestemte Setfan i klassen seg for å stjele “daten” min, noe jeg etterhvert irriterte meg grønn over. Selvfølgelig var det koselig å ha med Stefan, men jeg hadde egentlig planer om å ha Yan litt for meg selv. Men det viste seg altså å ikke være mulig i og med at Stefan inviterte seg selv på “daten” vår. En annen ting er at jeg sjelden fikk komme til å prate så jeg endte opp med å bli litt snurt, men men. Men alt i alt hadde vi det jo koselig også da, vi var i parken utenfor Sunpia og pratet og spiste ananas.

IMG_0871

IMG_0872

Yan tenker O.o

IMG_0874

Nå er det bare studering som står på listen min her, så jeg får sette i gang med det. Vinden er fremdeles sterk, men det blir nok skole i morgen.

Noen videoer:

Sånn gjør man ren svamper i Japan.

Dama som hele tiden snakker utover byen.

Snille mot de blinde

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Sommer Tyfonen

 1. wenche says:

  Flott tyfonen ikke varte så lenge da og ikke var så ille. En erfaring rikere ble dere da, og selvsakt vi her hjemme og, for som du vet er det jo som om vi er dernede å opplever desamme. Så takk for du er så flink å gi oss så mange opplevelser bane du er fløink. Suss å klem.

  • wictorianart says:

   Jeg syns det er så koselig at du følger med på bloggen min. Det er jo fint å kunne sitte i Norge og følge med på et annet land:D Så skjønner får du jo med deg alt som skjer om dagene, og så virker det kanskje som om jeg ikke er borte likevel?

   Nå går det jo veldig fort til jeg er hjemme igjen. Gruer meg allerede :S

 2. silverfoxfang says:

  Misunner virkelig pen været dere har der nede =D, om ikke så mye tyfonen da :S (selv om det føles ut som en tyfon iblant når jeg skal veldig tidlig på skolen iblant selv ^^; ;P )

  Er det Nun-chucks Yan holder? :P

  Yumm..ananas er min favoritt frukt ^_^

  Må bare le av den videoen med damen som snakker utover byen (veit man iallefall om toget er forsinket ;P)…snakker hun om natten også ?:S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s