Brann alarmen som gikk og 7 brannbiler, tyfon i morgen.

DSC01136

Ja, jeg sett her i sengen og tegnet og koset meg da brannalarmen gikk. De første 10 minuttene orket jeg ikke gjøre noe, men så fant jeg ut at jeg skulle ringe Kine og spørre hva hun gjorde med det hele. Hun var bare utenfor og loket litt, så jeg gjorde det samme etter en stund. Det kom til slutt en hel haug med brannbiler, og brannvesenet fløy opp og ned trappene uten for her. Vi gaijins ante ikke hva vi skulle gjøre, så jeg og Kine fløy rundt og tok bilder i stedet.

DSC01137

De var vel her i en time eller noe, og snek inne i alles leiligheter, og tross det faktum at brannalarmen gikk hele tiden fant de aldri noen brann. Veldig fint at vi har et ikke-fungerende brannalarmsystem her. Jaja, iallefall ble det drama her og litt drama for dere. Alle var bare lettere forvirret av alt som skjedde.

DSC01143

Jeg har altså ikke vært på Shaolin Kung-fu i dag. Jeg var rett og slett for sliten og trøtt! Men jeg har planer om å dra i morgen! Det eneste problemet er at det er meldt en stor Tyfon i morgen. Den skal visst intreffe en eller annen gang i morgen tidlig. Og vi skal fremdeles på skolen… Vi har fått beskjed om at hvis toget ikke går- da er det skole. Jeg har heller lyst å være hjemme enn å ikke komme meg hjem fra skolen.

Vi har altså fått beskjed om ikke å sykle til skolen fordi det var farlig farlig. Og jeg tviler ikke… Jeg leste på en norsk nettside at dette er den kraftigste tyfonen på 10 år her i Japan. Så jeg kan jo benytte anledningen til å si at jeg er glad i dere alle sammen! Og jeg fikk pakken av bestemor i dag, med leverpostei, flecejakke, knekkebrød og grøt! Så om alt går etter planen skal jeg invitere til et lite grøtparty på fredag. Så blir det en liten smakebit til meg, Benedicte, Kine, Katrine og Kuniyoshi! Vi gleder oss.

Kim, jeg savner deg masse masse! Gleder meg til du kommer! La det bli fredag så jeg kan si at det er 2 uker igjen til du står på Narita!:D Jeg tror btw jeg har fått virus på pcn, og jeg har brukt antiviruset til å “kvitte” meg med det, men jeg er ikke overbevist!

Ha en fin natt alle sammen da! Eller hva nå enn det er der hjemme, I need sleeeeep.. ZZzzzZZ

DSC01131

Her er vaskemaskinene min, og når jeg sier at vaskepulveret skal være oppi den posen, så er det feil F E I L! Det er der all loa kommer.

Her er fra en gang vi var på Karaoke. Daniel er så flink å rappe. Han bare finner på ting her. Morro.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Brann alarmen som gikk og 7 brannbiler, tyfon i morgen.

 1. silverfoxfang says:

  Er det ofte slike tyfon alarmer i japan?

  Skjønner den at folk ikke stresser alt for mye om falske alarmer kommer for ofte.

  (ironien med for hyppig testing er at folk ikke tror at de ikke tar det alvorlig den dagen det faktisk oversvømmer ;P…litt som brannøvelses alarm paradokset på skoler ;)…alle brenner inne fordi de tror det er en øvelse lol ).

  Er det Shao-Lin trening hver dag??? Om det er tilfelle skjønner jeg absolutt at du tar deg litt fri til restitusjon iblant ;P

  Må også si at vaskemaskinen din fasinerer meg lol

  hilsner fra Oslo :)

  • wictorianart says:

   Det er trening fra tirsdag til fredag, men jeg skal nok ikke før neste uke igjen. På tirsdag altså. Vaskemaskinen min er ganske merkelig. De er jo aldeles ikke sånn i norge. Det er så utrolig morro med den løsningen. Men jeg liker at du slipper å bøye deg ned da XD

 2. Mia says:

  Håper den tyfonen ikke er så hissig da :( Du får holde deg inne og barrikadere vinduene ;) TAKE CARE, ok? Vil ha deg hjem etter jul!

  • wictorianart says:

   Alt gikk bra, vi har vært ute å lekt i tyfonen i dag. Som var veldig morro! Haha, sterk vind er gøy. Bare sykler osv som tipper over, ellers ikke så mye XD

 3. Liv Elin says:

  Sikkert nåen domme folk som syns d e arti å utløse alarmen. vi plagdes m d på pyramiden ei stund, vældi lite gjennomtenkt. Alle menneska måtte ut å va ikkje særli gla.

  Du har glemt å gi mæ adressen din!

 4. Benedicte says:

  Jeg sa jo at den posen var lopose! nå må du se å høre på meg her alts. xD

 5. wenche says:

  Kjæmpe inponerende me den vaskemaskinen din, vi har iallefall fått en kjempegrei beskrivelse hvordan vi skal bruke vaskemaskinen når vi engang kommer til Japan. Håpe grøten vil smake. Den tyfonen må dere ikke frykte d går greit. Klem fra bmora di.

  • wictorianart says:

   Ja, den er helt annerledes i Norge. Så jeg liker vaskemaskinen her i Japan skikkelig godt! Den er morro!

   Gleder meg til grøten. Det skal vi spise i morgen!:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s