Shaolin Kung-fu

DSC01112

God kveld i stova dere der hjemme! Nå sitter jeg her fornøyd og sliten i sengen min og har lyst å falle om og sove. Men jeg må heldigivs blogge for dere først!

Dagen i dag startet vel litt dårlig, med sure miner fordi jeg virkelig har mangel på søvn. I forrigår sov jeg 4 timer, som da betyr at jeg burde ha tatt igjen søvnen i går, noe jeg ikke gjorde, og valgte og sove for lite da også. Veldig smart, da blir Wictoria et kjempe hyggelig menneske. Så jeg har egentlig bare klaga over at jeg vil hjem i hele dag. Det var ikke bare fordi jeg var trøtt…

Jeg hadde nemmlig bestemt meg for å bli med Joakim og Lorrentzo på Shaolin Kung-fu. Jah… Det hadde jeg altså… Så begynte jeg å få kalde føtter i kantina i dag da, og hadde ikke lyst likevel. Så der jeg satt og spise den ikke fult så gode kantine maten, prøvde jeg å finne på tusen grunner til at jeg ikke skulle dra på Kung-fu trening. Men heldigvis fant jeg ut inni mitt lille sinn at ja, jo, prøv en gang, kjære du, så bestemmer du etterpå om du vil tilbake eller ikke.

Lorraine var også med på Kung-fu. Jeg aner seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten henne, hadde følt meg helt fortapt. Og ingen av oss hadde lengre lyst å trene, vi ville bare finne hundre tusen grunner til ikke å være der. Joakim og Lorrentso var flinke og stoppe oss da, så vi greide ikke snike oss unna. Jeg syns synd på guttene som antagelig følte at de stod vedsiden av klagemuren…  Men syting er kos i blandt det også, og jeg skylder på at det var fordi jeg var trøtt.

DSC01111

Treningen skulle altså starte kvart over 5 i dag, og da dukka det opp 2 senpaier og da fikk jeg helt angst. For de bare stirra på oss og du kunne lese i øynene dems: “shit.. jenter, gaijin, hva i faen skal vi gjøre med dem? Kan vi bare putte dem inn i et skap, og så forsvinner de kanskje?” Og gud som jeg angret. Jeg tittet på klokken og lurte på når jeg kunne løpe ut derfra. Jeg følte meg så ille til mote at jeg mest hadde lyst å kaste opp og hele kroppen min var bare så flau at jeg ikke aaaaaner hvordan jeg skal forklare det engang.

Kampstillingen er helt annerledes enn i Taekwondo, som jeg trente fra 12-14 ca, og det gjorde ikke saken bedre. For alt er liksom helst speilvendt her, jeg føler at jeg må først innta taekwondo-stillingen  for så å bytte om posisjonen på hendene mine. Som da blir helt rart, og slagene er speilvendt også. Og jeg er jo sånn at når jeg ikke får til ting med en gang har jeg mest lyst å kaste meg ned på gulvet og gråte som et barn… Jeg merket hvor sårt jeg savnet Taekwondo igjen, og det er bare wow til meg og være.

DSC01113

Da det hadde gått en time ca kommer det masse andre mennesker, gutter vel og merke. Og da ble vel både jeg og Lorraine enda mer sjenerte. Men de nye gutta som kom var ikke så ille likevel. Nå var det noen andre som startet å lære oss diverse selvforsvars teknikker. En kjempe lav gutt/mann (jeg vet aldri hva jeg skal kalle folk i denne alderen…) kom for å vise oss noen hærlige knep. Så han ba meg ta handa hans, og jeg fryktløs som bare, tok tak rundt håndleddet hans. Som da endte opp med at han gjorde en tryllekunst og plutseli sa det “knekk” i armen min og jeg satt bøyd på bakken og ropte “ittaiiii! (aaaau)! Så slapp han meg enderlig og da kjempe jeg at det gjorde virkelig vondt i armen og jeg var bare helt satt ut, for jeg hadde ikke forventet det der i det hele tatt. Og før jeg visste ordet av det merket jeg alle de sorte og vite stjernene som kom foran øynene mine, og jeg var ganske sikker på at jeg kom til å besvime så da måtte jeg lene meg på Lorrain. Jeg klarte bare akkurat å holde meg i våken tilstand.

DSC01106

For dere som lurer; Ja, for meg er det vanlig å besivme. Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt det sånn at om jeg bare får litt vondt, eller får et lite spark og slag her og der, så besvimer jeg. Jeg er sikker på at jeg har besvimt iallefall 25 ganger i løpet av livet så langt. Det er ganske irriterende, for jeg tåler rett og slett ingen ting. Og hvor flaut hadde det forresten ikke vært om jeg faktisk besvimte første dagen på trening? Ser det for meg… Huff!

Resten av opplegget gikk egentlig kjempe bra. Nå begynte ting å bli ganske morro. Although japansken min var dysfunksjonell gange 3  i dag. Jeg har jo aldri hørt de her ordene før, så jeg ble lettere forvirret av alt de sa som hadde med kamsport uttrykk å gjøre. Jeg ble liksom bare ståene og stirre dumt på dem jeg:D

DSC01115

Jeg tror nok at jeg skal ta turen innom i morgen også, det ble jo morro after all, fordet om jeg de første 60 minuttene var 100% sikker på at, hit, skulle jeg _ikke_ tilbake! Men ser man det, jeg endrer tydeligvis mening noen ganger.

DSC01114

Akkurat nå tror jeg bare jeg skal se over kanjiene som vi skal ha prøve i i morgen, og så er det rett i seng. For hele kroppen verker og jeg er så utrolig trøtt! Jeg må virkelig prøve å innhente meg igjen om jeg skal overleve dagen i morgen! Jeg har forresten fått en pakke fra bestemor igjen! Eller den er ikke i mine hender ennå, men den liger på postkontoret. Så jeg må ringe dem i morgen, som forsåvidt kan bli veldig spennende, for så å avtale når de kan komme å levere pakken! Gleder meg!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Shaolin Kung-fu

 1. Mogens says:

  kick ass! :)

 2. silverfoxfang says:

  Visste ikke at du var aktiv innfor kampsport/selvforsvar kurs ^^.

  Tror stakkarene som prøver stjele kunst på deviant bør være ekstra forsiktig ;P (er totalt imot det selv, så du har absolutt min tilatelse til å gi dem en lekse ;) ).

  Ja, det er en litt annen pose enn Akido (som onkelen min Kai har lært meg et par triks i ;) ).

  Så aktiv som du er med det meste er jeg ikke overrasket over at man besvimer iblant ^^;

  Samt om noen går til “angrep” på meg er det sjelden jeg hører nøyaktig etter hva de faktisk sier ;P

  Stå på, men pass også på så du ikke brenner deg fullstendig ut da ;)

  • wictorianart says:

   Jeg var det vel egentlig en gang i tiden, men jeg syntes ikke Taekwondo var så morsomt:/ Så derfor sluttet jeg etter noen år. Mne Kung fu har jeg alltid hatt lyst til å holde på med så det ble det til at jeg gjorde det da. Så det viste seg jo å være ganske morsomt likevel!:D

   Skal prøve å ikke slite meg ut, er enda utslitt i dag liksom XD

 3. Joakim says:

  Hehe, det var jo litt underholdende å ha dere med, da:) Og dere ble spurt etter på treninga i dag;) Og de skal ringe meg hvis det ikke blir noen trening i morra pga tyfonen.

  Ellers er det litt fascinerende hvor mye du kan skrive om alt det fæle, grusomme, skumle, for så å bruke to linjer på “og resten av tida var det bra”. Skjønt lite overraskende med tanke på hvordan du var den dagen :p

  • wictorianart says:

   Hihi, vi kommer på tirsdag da! På fredager har jeg en annen circle jeg har tenkt å joine XD GLeder meg til neste gang nå da.

   Haha, jaaa men det var jo forfærdelig. VIrkelig liker ikke ting hun ikke kan nemlig :P

 4. wenche says:

  Morro du har tatt opp den gamle kampsporten igjen. Kan være greit å kunne litt selvforsvar. Synes selv jeg er blitt ganske tøff på mine gamle dager, begynte på Yoga-kurs:) for to uker siden, så får bare se hvordan d går. Skal nå gå å bake brød t oldemor. Klemz.

  • wictorianart says:

   OI!! Har du det?:D:D Så flink du er! Gleder meg til å høre hva du syns om Yoga-kurset! Spennende!!

   Ja, jeg har alltid hatt lyst å leke litt Jet Li. Han har jo drevet med Kung fu og ikke Taekwondo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s