Saturday Night view

I går skjedde det ikke så veldig mye på formiddagen egentlig. Regnet høljet ned, og jeg og Benedicte dro på Shopping Mall å handlet litt vinterklær. Jeg merker at jeg noen ganger trenger gensere, noe jeg ikke har tatt med til Japan, men nå går det bra. Alt er så utrolig billig der. Det eneste problemet jeg har er at det sjelden er Small der, men noen ganger passer Medium meg.

Klokken 10 over 11 i går kveld kom Yan og plukket meg opp hjemme, utenfor leiligheten. Han hadde lovet meg at han skulle ta meg med til ”Night view”. Jeg visste vel egentlig ikke hva det innebar, bare at man kunne se masse stjerner på en klar natt.

Vi kjørte i noe sånn som 40-50 minutter og kom til et kjempe fint sted som er langt utenfor Togane. Vi var på et slags berg og hadde kjempe utsikt over havet. Jeg ble kjempe glad da jeg så havet, det var jeg helt uforberedt på! Bølgene var gigantiske, men vi var jo langt unna da. I går var det fullmåne så det var generelt ganske lyst ute.

Ja, det er Yan som loker rundt der.

Oooops, bilde er opp ned…

Jeg fortalte om Nordlys og midnattssola i Nord-Norge da. Og det kom ikke som noe sjokk da han sa han hadde lyst å se det.  Jeg har lovet å filme Nordlyset neste gang jeg ser det.

Etterpå kjørte vi til i nærheten der han bodde, for der kunne man faktisk gå helt til havet. Jeg hadde så lyst å se hvordan det var der. Først måtte vi gå gjennom litt skog og busker, og det endte opp med masse spindelvev i ansiktet. Meg liker ikke…

Kjempe vakkert hav, tror jeg. Jeg vet jo egentlig ikke fordi det er mørkt! Men det ser i alle fall vakkert ut på natta. Jeg endte også opp med å bli pissblaut på begge beina fordi jeg trodde at bølgene ikke kom til å komme dit jeg var, men det gjorde de altså. Så nå har jeg nesten ikke skotøy å bruke. De andre skoene mine er jo våte fra før.

Yan har sagt at han kan ta meg med på dagen, så da tenker jeg at jeg kan ta med kamera mitt og ta noen bilder. Da får jeg virkelig se om det er pent eller ikke! Men det var hærlig å komme seg vekk fra stygge Togane. Jeg syns det er ganske frustrerende at jeg ikke har naturen i nærheten av meg. Uanz hvor man drar er det bare de samme bygningene eller jorder. Hvor er naturen egentlig?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Saturday Night view

  1. Liv Elin says:

    Så pent d e…men d ser vældi flatt ut? E d ikkje fjell der?

  2. silverfoxfang says:

    Utsikten var pen ja :)

    Kult kompass btw

    Nordlys er noe som må oppleves ja ^^ (sett det selv da jeg har besøkt besteforeldrene i Bjerkvik)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s