Jeg har internett!!!

Yaaaaaaay! Gjett hvem som føler seg merkelig redda og ikke alene i verden lengre! Ja, meg!

Men en annen ting som er rart er at jeg er blitt en smule uavhengig av internett merker jeg. Har liksom ikke så lyst å “kaste” bort så mye av tiden min lengre. Men jeg er glad for å kunne blogge fra sengekanten igjen! Er utrolig glad for at jeg slipper å dra til Internett kafeen!

Jeg er utrolig sliten i dag! Har vært så masse ting og ordne. Jeg og Benedicte kom på atvi hadde glemt å hente alien card på City Hall. Man skal altså hente Alien Card der innen en viss periode, hvis ikke får du :”Penalty (?)”. Så jeg og Benechan ble skikkelig nervøse og greide ikke konsentrere oss i timen. Da den var ferdig løp vi bort til Kobayashi og sa han at vi hadde glemt å hente det i perioden vi skulle. Han ble døds alvorlig og sa: ” dere må dra”. Og jeg bare stod der og titta på det seriøse ansiktet hans og bare: “eeeh?”…. Så sa han etter en liten stund: “neida, jeg bare tuller. Det går bra.”

Det føltes egentlig som om jeg skulle dø noen sekunder. Haha. Jeg tror Kobayashi er så lei oss at han elsker å lure oss… Det er liksom hans måte å straffe oss på.

Vi var en tur innom kantina og hilste på Kuniyoshi. Vi har avtalt at vi skal til Hello Kittyland på søndag. Så vi pratet litt om det, men vi gleder oss masse! Haha… Stakkars Kuniyoshi som blir drassa med av fire jenter på Hello Kittyland. Vi har også planer om å dra til Ghibli studio. Tenk, han har ikke vært der heller! Men da er det jo flott han får noen nye oppleveser med oss.

Da jeg kom hjem kastet jeg i meg obentoen ( en matpakke kjøpt på butikken) min og prøvde å fikse internett. Det endte opp med at Daniel i klassen måtte komme opp å fikse det, for jeg skjønte ikke bæret av noe av det vi hadde fått. Men det viktigste av alt er at nå har internett^^

De følgende dagene kommer det til å bli en del filmer på bloggen min. Har jo ikke fått lastet opp noen filmer på nettkafeen! Enjoy XD

Wictoria støvsuger lampa:

Rare japanere ass…

Alle elsker sykler:

Mye å gjøre i Togane vet dere ;D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeg har internett!!!

 1. Benedicte says:

  jeg ler så jeg griner når jeg ser den sykkelvideoen, den er genial! xDD

  uff så fæl jeg så ut på den videoen i midten. teit hår på en varm dag! >O

 2. wenche says:

  Ja dere to har det morro skjønner jeg, artig å se på dere:) Men dere var jo flinke.

 3. Liv Elin says:

  LOL LOL LOL dåkker tullehøne!

 4. silverfoxfang says:

  Velkommen tilbake til nettverket ;P

  Merkelig hvor godt man klarer seg uten ting når man har vært foruten en stund ja (eller iallefall nesten ;P )

  morsom støvsuger video (noe upraktisk støvsuger lol)

  For en gigantisk bladkiosk må jeg si :S (om det bare var blader de hadde da :) )

  Du må virkelig fortelle meg hvordan du klarte å sykle opp mot veggen btw ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s