Selvintroduksjon

Det var det som skjedde i dag- foran ca 80 Japanere. Jeg syns det var alt annet en morsomt. Var helt forferdelig å stå på scenen der og skulle presentere seg selv. Heldigvis var det 2 japanere der jeg har møtt før, nemlig naboen min og vennen hans.

Jeg greide egentlig ikke å si mer enn navnet mitt og at jeg liker og tegne. Jeg ble så forstyrra av de guttene som oppførte seg som 12-åringer helt bakers i klasserommet og satt og lo hver gang noen sa noe som helst. Jeg hadde lyst å ta mikrofonen tilbake og be dem holde kjeften sin igjen. Men det gjorde jeg altså ikke. Men det ble sendt mye drapsblikk og jeg pekte på dem fra scenen, i håp om at de skulle holde kjeft.

Etter ydmykelsen ble vi delt opp og sendt til forskjellige klasserom. Yogetsu var også i dette klasserommet. Yogetsu er vennen til Shota som er naboen min. Vi satt altså i dette klasserommet og skulle sosialisere oss med andre japanere, noe som ikke var så enkelt for min del siden jeg havnet sammen med bare gutter som ikke visste hva de skulle si til meg. Men han rareste, syns det var moro å prata om Zelda og Final Fantasy med meg.

En annen ting jeg må nevne er han japaneren som alle syns er så utrolig rar. Han vil bli kalt Sascha (hvem vil det? Er ikke det et kattenavn?) så jeg vet ikke det egentlige navnet hans. Noen av de andre i klassen har møtt han før og har fortalt han er freaky. Han er kjempe interessert i alle utlendingene og veldig kontaktsøkende. Men han er seriøst så skummel og merkelig at jeg nekter å prate med han. Han er liksom den typen som har et sånt lurt ekkelt smil, og det er nesten så man tror han skal overfalle deg. Vil ikke prate med han!!

Jeg trodde også at jeg så Jakke-Fyren i dag. Jeg fikk litt angst, men jeg tror kanskje ikke det var han likevel. Men han ligna litt… Håper jeg aldri mer hører fra den fyren!

I matpausen var jeg, Benedicte, og Kathrine i kantina. Det var koselig! Vi satt sammen med Kuniyoshi og vennen hans som jeg ikke husker hva heter. Kuniyoshi er en skikkelig morsom kar! Og han kan norske fraser, og det imponerer meg utrolig! Han har invitert oss på blekksprutparty da, hva nå enn det vil si… Lurer på om det innebærer bare blekksprut eller blekksprut med alkohol? Og jeg lurer på om vi må dra helt til Tokyo for å dra på partyet hans, i og med at han bor der.

Erhm… mann utenfor kantina. OMG

Random japaner vedsiden av oss.

I dag fikk vi vite at det skal være regntid i ca 2 uker fremover nå. Hva skjer med meg og sykkel da? Jeg ser folk som sykler med paraply, men jeg er litt usikker på hvorvidt jeg burde gjøre det. Eller så kanskje jeg kjøper et sånt………. Telt som alle de andre ha på seg når de sykler. Ingen ser jo hvem det er  under teltet, så det kan gå bra.

Så har jeg vært en tur innom Shota’s leilighet. Den var rotete, og hadde mange ting. Det er litt awkward å prate med Shota. Han er den typiske sjenerte gutten som ikke tørr å se meg så lenge inn i øynene og ikke vet hva han skal si. Men han er nå grei da, og jeg bryr meg ikke, så så lenge jeg får prate japansk er jeg fornøyd.

Saann her spiser jeg hele tida.. Yay

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Selvintroduksjon

 1. Liv Elin says:

  Hææææregud han dudn m alle piggan i tryne! :O

  Ganske skummelt å snakke foran store folkemengda, særli på et anna språk. E vel ikkje nåt dåkker ska gjøre så ofte vel? Man vænne sæ jo tel d seff…

  Bra at du har funne mat å spise. :)

  Vi har sånn hælvettesuka på jobb, 4 mann borte. Heldivis litt roli ellers ville vi dødd. Æ ska på jobb om en time.

 2. silverfoxfang says:

  Hadde vært veldig nervøs om jeg skulle stå forran en hel klasse med relativt fremmede mennesker å snakke et annet språk enn mit eget morsmål ^^;

  Synes du taklet det veldig bra :)

  Folk er vel like forskjellige i japan som i norge når det gjelder å ta kontakt med helt nye mennesker (skal ikke si at jeg kjenner alle 60 personene som går i min egen klasse på hio selv).

 3. Lene says:

  okei fekk en tang t å komme me unytti info:P sasha e opprinneli russisk forkortelse for alexander:P og btw han dudn me all percingen så berre creepy ut:P men ser ut som du bynne å komme deg orntli t rette der nede:)

 4. Petter says:

  Selvintroduksjonen hørtes ikke noe koselig ut O.o

  Forsiktig med paraply og sykling, vi ble fortalt at det er ulovlig, og kan bli veldig kjedelig hvis du blir stoppa av politiet. De er visstnok ikke så strenge med japanere, men jeg vet ikke hvordan de er med oss utlendinger xP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s