Norsk historie fortelling

Jeg, Kathrine, Benedicte og Kine dro på Sunpia kvart på 6 for å møte Kuniyoshi. Jeg kjøpte meg for så vidt en rosa neglelakk (må bare nevne det, fordi den er rosa!).

Vi var å spiste på en italiensk restaurant inne på Sunpia. Jeg greier aldri å utale det navnet, så jeg lar heller være.  Maten der er kjempe god, og det er mye og velge mellom. Men det aller beste er at det er sykt billig!! Du får så utrolig mye mat for pengene, mener jeg.

Vi satt og lo og skravla på restauranten, og Kine fortalte Kuniyoshi at hun spiser som en gris. Haha. Tror det kom noen rare blikk fra de andre japanerne rundt oss, men hvem bryr seg? Det er jo moro. Kuniyoshi fortalte for så vidt at japanere syns det er kjempe gøy med folk som liker å spise masse mat, så det er jo fint å høre! 

Smykket til Kuniyoshi.

Norskboka til Kuniyoshi.

Finn en feil…

Etter vi hadde spist opp maten vår gikk vi inn på Jusco for å kjøpe godis som vi kunne ta med hjem for å kose oss med, og ja, jeg stappa meg full av japansk godteri. Og det var seriøst mye rart å smake på der. Jeg føler meg litt kvalm nå, men det går over i morgen.

Så har vi sittet å fortalte om det norske utelivet, og hvordan det fungerer. Kuniyoshi fortalte at da han jobbet i Roppongi hadde han en gang sett en mørkhuda mann som hadde løftet opp en japansk jente på skuldrene og gått med henne. Det hadde han altså  blitt veldig sjokkert over. Da begynte  Kine å fortelle at i Norge er det vanlig å gjøre sånn, kaste dama over skuldra og gå hjem. Så vi norddamer holdt på å le oss i hjel, mens den stakkars japanere ikke skjønte den tørre humoren vår. Så prøvde jeg å tegne en kjempe fin tegning der jeg forklarte hva som skjedde scene for scene, og der jeg tegna norske hus; nemmlig en hule med bål utenfor.  Jeg tror ikke han syns det var like morsomt…

Toerr kjeks, ikke is dette…

Vi fortalte også om Troll og sånn, for det hadde han hørt om før. Så fortalte vi askeladden historien, på japansk, og det blir jo ikke helt perfekt, men vi tror han skjønte det. Om at trollet kutter seg opp i magen osv, så han skal ha plass til mer grøt. Men etter hvert utover kvelden prøvde vi å overbevise han om at troll levde ute i skogen fremdeles osv. Og at når vi mennesker flyttet ut av hula vår, så flytta trollene inn der. Tror sukkeret gjorde oss litt rare. Kuniyoshi har sagt at jeg er den rareste nordkvinnen han har møtt. Haha!

Angelina Jolie?

Så fortalte Kuniyoshi en ting som gjør meg _gal_! Han har sett Gackt 2 ganger! Den ene gangen var ikke så nøye men den andre derimot, der hadde Gackt vært inne på Baren der han jobber, og gått forbi Kuniyoshi… OH MY GOOOOOOOOOD!!!!  Det er bare helt sykt! Noen jeg har prata med har faktisk sett/møtt Gackt. Gjett om jeg er sjalu!? Det høres bare helt vilt ut! Kuniyoshi er nå mitt nye idol!

Nei Kuniyoshi ser aldri normal ut egentlig…

Så har vi hatt fine samtaler og tyfoner og jordskjelv. Og japanermannen kunne fortelle oss at det hadde vært jordskjelv i  Chiba i natt, som ikke er langt unna her. Men det var ikke en stort jordskjelv da, og det kan det ikke ha vært heller siden jeg ikke våknet. Jeg blir litt redd, men syns samtidig det er veldig spennende!

Så har vi pressa i Kuniyoshi Brunost og Lakrissnøre i dag. Jeg har filmet det, så dere kan få se reaksjonen senere. Han likte ikke lakrissnøret men brunosten var god kunne han fortelle. Jeg skal prøve å få tak i risengrynsgrøt sånn at han kan få smake det. Jeg kommer ikke på noe annet som man kan ha med til Japan som er type norsk. Noen som har noen forslag? Må kunne frakte det i posten eventuelt osv. Og det må ikke råttne på veien osv. Leverpostei har han smakt… Usikker på makrell i tomat.

Ja, jeg er ikke sikker på om jeg har så mye mer og fortelle nå. Dagen har vært helt fantastisk hvertfall. Jeg tror Kuniyoshi må være den kuleste Japaneren jeg kjenner. Han er bare så snill og morsom, så vi ler og morer oss hele tiden. Og vi jentene har det så hyggelig sammen når vi velger å være sammen. God nattaaaa!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Norsk historie fortelling

 1. Liv Elin says:

  Hahaha…fåkikål! Vant æ nåkka no??? En premie?

  Så bra at dåkker finn dåkker t rette å har d kos! Alle ting ordne sæ førr snille jente. No kommer sikkert internette åsså ordne alting sæ. :) natta pusi!

 2. Vegard says:

  Gomme kanskje? Usikker på om det bare finnes i Norge, æ.
  Tok et kjapt søk etter hermetisk pakket lutefisk, uten merkverdig hell, men det finnes nok. Og sushi-folket av alle kommer helt sikkert til å like den smørja også. (:

 3. silverfoxfang says:

  Fåki kål???? HAHAHA

  Tror jeg ville være rimlig skeptisk til å smake hvis noe spurt om jeg vill ha det ;P

  Mye intressante former for godteri her :P

  Kuniyoshi så utrolig søt ut med sløyfen btw ^_^ lol

 4. Carina Renee says:

  Fant to feil! FÅKIKÅL og KJØTTAKER!

 5. Nikitadragon says:

  er det flere enn meg i Norge som IKKE LIKER fåkikål?

  den isen så ikke veldig veldig saftig og god ut…

  håper du har det fint, ser sånn ut. bare 2 mnd igjen til Japantur på meg og;) da får vi møttes igjen:D

 6. Vegard says:

  Prøver affal! Kan hende at æ er litt sløv, men bruker å lese dem hver gang du spammer FB. ;)
  Alltid gøy med reiseblogger, utrolig mye nyttig en kan ‘lære’ av å lese dem. Keep up the good work! (:

 7. ernie says:

  Okay… de Pocky-ene så kjempegode ut! Send plx :P

 8. Ane says:

  fåkikål og røykelaks :P
  Hehe. Digger norskboka!
  Høres ut som dere har hatt det koselig :)
  ^^ klem på deg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s