Jeg tok meg et bad paa sykkelen jeg

Faktisk. Man kan så å si anta at det er det jeg har gjort. Jeg orket ikke å vente på at det skulle slutte å regne før jeg sykla hjem i dag, så da slang likeså gjerne Benedicte, Lotte og Kathrine seg med på sykkelbadinga. Vannet bare datt ned fra himmelen. Og etter 5 minutter ute i regnet var det som om jeg faktisk hadde vært i dusjen.

Jeg tror ikke de andre syntes det var så moro, men jeg liker regn så jeg kosa meg egentlig, fordet om jeg til tider ikke så noe som helst. Og det kan man jo si var litt vel irriterende! Sminken bare rant inn på øyet mitt. Hihi

Skum fra skoen??

I dag har vi prøvd å lete etter Art Club’en men den var ingen steds å finne. Så vi gikk til hovedbygningen der man melder seg inn i disse klubbene, så skrev vi en lapp til… Noen? Om at vi ville være med i tegneklubben. Så de kommer til å kontakte meg etter hvert. Men vi ville jo egentlig gå i dagL

I går ble vi forresten lovt passord til internett, så vi kan bruke det her hjemme, men usjokkerende nok fikk vi ikke det likevel. Så jeg vet ikke når vi får det. Jeg har bare begynt å tro at det ikke kommer. Det føles nesten som en slags drøm, som aldri kommer til å gå i oppfyllelse (det å få internett).

I morgen skal vi egentlig på skoletur til Narita klokken 0915. Det er lite kult du… Jeg har sovet så utrolig lite hver natt nå, så jeg kunne gjerne trengt denne søvnen. Det er frivillig da, men jeg føler jeg bør dra. Men jeg tror vi må se det ann på været. Om det er like mye regn i morgen, tror jeg nesten ikke det er noe vits. Vi må jo tross alt sykle til skolen… Håper på at det blir fint vær!

Bortsett fra dette har jeg hjulpet Yogetsu (tonari no hito no tomodachi; vennen til naboen) med engelsk leksene sine og spandert ananas på han. Det var hyggelig å ha han her da. Men jeg ble litt forundret over at han studerer engelsk og ikke kan noe som helst… Han skjønte ikke engang: ”I was stuck in traffic because… ” Så skulle han fullføre setningen. Men det greide han jo ikke når han ikke skjønte hva setningen betydde engang. Så ble det veldig morsomt å skulle forklare han dette på japansk da. Jeg foreslo at han kunne skrive at han satt fast i trafikken fordi det hadde vært en bilulykke. Men dette skjønte han ikke da, på engelsk altså. Så da kom jeg med japansken min og prøvde å forklare så godt jeg kunne; ”for eksempel, det er mange biler og du kan ikke røre deg, fordi bil har CRASH (lyd effekt)”. Og da skjønte han seff hva jeg mente han skulle skrive. Så det ble litt mye rollespill i går for å forklare hva visse ting betydde, men egentlig ganske morsomt likevel.

Så foreslo han at vi kunne spise sammen i kantina på skolen en dag, og det var en god ide! Yay, I have friends!

I dag har vi planer om å spise Okonomiyaki, jeg, Kathrine og Benedicte, Så vi har invitert både Yan og Kuniyoshi med oss. Yan kunne ikke fordi… Jeg vet ikke, han hadde noe å gjøre bare. Og Kuniyoshi skulle komme helt inn til lille Togane fra Tokyo for å spise middag med oss.. What the hell? Det liker jeg ass, det er snakk om å være… Ja, nå har jeg glemt det ordet… Men dere skjønner hva jeg mener!

Håper jeg får nett snart………..

Pannekakeeeeeer!

Kan leses noeyer paa Kine sin blogg. Kine tar alltid saa fine bilder!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Jeg tok meg et bad paa sykkelen jeg

 1. Liv Elin says:

  Hahaha ja der så dåkker lekre ut! lol Men æ syns å d e arti m sånt regn, vi har jo aldri d hjemme! Skum i skoen…eller kanskje fra tightsen? Skjølt klesvasken din årntli? *fnise*

  Så søt mixebolle! Vældi fint at du får vænna…skjønt æ trudde ikkje d sko bli nå problem da. :) Saaaavne dæ puuuusi! *klæmmepå*

 2. silverfoxfang says:

  Sparte du iallefall tid ved at du slapp og dusje etterpå ^^;

  hehe, litt pussig at japanere som bruker 4 forskjellige skriftstyper (hiragana katakana kanji romaji) har problemer med et relativt enkelt språk som engelsk ;P

  Bruker engelsk så å si hver skole dag siden jeg har en på gruppen min som ikke skjønner norsk så bra ^^; )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s