Mario Sensei!

Vi har en gal lærer… Vi kaller han bare for Mario Sensei (bestemor/mamma: Mario er fra et nintendo spill, veldig kjent figur. Og sensei betyr lærer her i japan, og vi må si lærer etter navnet dems.) for han prater bare om tv-spill, filmer og rare japanske band. Så har han lagt på seg en kjempe lys stemme, og kroppsspråket hans er også kjempe merkelig. Han leker seg gjennom alt virker det som, litt grimaser her og der osv.

Han fortalte oss altså at han har kjøpt alle Ds’ene i mange alle fargene som finnes. Og at han har alle Pokemon spillene som finnes. Så sa han at vi skulle bare sende mail om vi hadde spørsmål om ting som tvspill og konserter osv. 

Benechan er saa soet!

Utenom dette har vi vært på åpnings sermonien på skolen. Det var _så_ kjedelig og meningsløst. Vi satt i en time og hørte på noen som prata kjempe avansert japansk om alt og ingenting. Og man forstod ikke halvparten engang. Så måtte vi reise oss, og bukke sikkert 15 ganger i løpet av den timen. Synge en sang ingen kjente til eller greide og synge, og ja,alt var bare: oi, oi! Hva skjer nå??

Vi fikk nye venner! YAY

En fyr med haaar!

Jeg, Kine, Benedicte og Kathrine har også vært på en kinesisk resturant og spist. Og vi skal ikke tilbake. Jeg spiste blekksprut…  Kine var råttesur fordi ris ikke var inkludert, så det endte opp med at da vi skulle betale, smilte Kine pent og sa på norsk: ”vi kommer ikke tilbake”.

Jeg liker å kunne prate norsk til folk. Særlig når jeg sykler. Da går det ofte i: ”Herregud! Skjønner dere ingenting? Dere kan jo ikke sykle 5 mennesker ved siden av hverandre! For da er det jo ikke plass til meg!!!!” Eller så sier jeg til folk som stirrer på meg, ”god dag ja. Stirrer fælt du? Ja du liker det ja?”. Folk stirrer jo bare mer, når de ikke skjønner det jeg sier, men det gjør bare situasjonene utrolig morsomme!

 

Yay! Takk bestemooooor!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Mario Sensei!

 1. Liv Elin says:

  endeli fådd knekkebrø ja!

 2. wenche says:

  Fikk du litt hjemlengsel nå, eller. Håper du holder deg varm på bena en stund. Vær forsiktig ute alene, redd for deg. Klem fra bestemor.

 3. Ane says:

  hehehe :) moro :P så kos at bestemor har sendt deg knekkebrød :D endelig mett???

 4. lise says:

  siden du er få flik å tegne, kan ikke du tegne meg? (aa)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s