liker du japanske gutter?

Hvis noen av dere der ute har et veldig idyllisk bilde av japanske gutter og ikke vil ha det ødelagt, bør du slutte å lese nå. For her kommer mine rather dårlige inntrykk av japanske gutter.

I går var vi på fest hos senpaiene (de som går i klassen over oss) våre. Jeg og Kathrine dro dit klokken 4 på ettermiddagen. Tidlig? Ja, litt. Senpaiene våre, Steffen og Alex er kjempe hyggelige mennesker. Var moro å bli bedre kjent med dem. Likte dem godt! Og jeg blir litt misunnelige for de er så utrolig flinke å prate japansk. Ble bare helt facinert av å høre på dem.

alex og kasuma.

Det var altså noen japanere der, ”kuni-ettellerannet” og Kasuma? Litt vanskelig å huske japanske navn. Vi hadde det egentlig veldig hyggelig, og etter hvert strømmet det flere folk på, både nordmenn og japanere.

 

Utover kvelden ble selvfølgelig alle veldig fulle. Hva annet kan man forvente? Kasuma ble i alle fall veldig full. Håper jeg, siden han begynte å trykke meg på puppen med pekefingeren sin og spørre hvilken Cupstørrelse jeg har. Og da jeg sa B så krangla han med meg på at det var D. Veldig sjarmerende. Da han fortsatte å poke meg på puppen ble alt veldig… ubehagelig. Og enda mer ubehagelig ble det når han hadde en liten brosjyre med random japanskepornobilder, som han bladde gjennom og viste meg. Da sa jeg bare: mou ii yo! (det holder!) Shimete! (lukk igjen!). Så prøvde jeg så godt jeg kunne å ignorere han resten av kvelden.

Fant denne i veska mi i maarres… lite lett aa skjoenne hvem som har lagt den der. Og hvis dere ikke ser hva det er, saa er det fint for dere. Flink origami bretter iaff.

Det er visst også helt greit å kjøre bil i fylla her. Altså, det er ikke lov, men folk gjør det visst likevel.

Senere kom jeg i snakk med en kjempe hyggelig taiwaneser som er oppvokst her i japan. Han heten Yan tror jeg. Men uansett, veldig hyggelig kar! IKKE sånn som eklingen (som herved er navnet hans). Glad det ialefall finnes noen passelige decent folk. Men så er jo ikke han her japaner da. Vi prata masse og da han spurte om jeg har kjæreste, noe alle japanere spørr om hele tiden virker det som, og jeg sa ja, så ble han kjempe misunnelig på Kim. Og det nevnte han hvert tiende minutt.

Hos Alex, norskingen, senpaien, så fikk jeg spise knekkebrød med leverpostei på! OMG!! LEVERPOSTEI!! Jeg fikk blod på tann. Jeg har bare lyst på leverpostei nå. Jeg tror du må ta med noen bokser leverpostei til Japan Kim. Pluss diverse andre hermetikk saker.

Forresten har fjorårets nordmenn lært alle disse japanerne å si ting på norsk, som de bruker hele tiden. Ett ord er ”bæsj”. Japanere her elsker ordet ”bæsj”. Så de sier bæsj når noen ringer, når de legger på, når de sier hade til deg, når de skal skåle, når de drar. Hele tiden sier de bæsj. Dette er seriøst å spole litt tilbake til 7ende klasse på barneskolen. Men det er jo litt moro også.

Hva sa du? Trangt?

Da klokka var for mye, ville jeg hjem. Jeg vet ikke akkuart _hva_ klokka var, men jeg følte inni meg at jeg burde ha gått for lenge siden egentlig. Jeg hadde jo syklet til Alex i dagslys, så jeg ble altså send i en retning som da skulle være mot broen vi skal over, men jeg kjente meg ikke igjen da. Så jeg syklet meg vill. Jeg har forresten aldri syklet full før! Ja, ikke lov. Fy fy.

Etter langt om lenge fant jeg en eller annen kiosk der jeg spurte noen mennesker hvor togstasjonen lå hen. De første jeg spurte visste ikke, men det var en mann/gutt som hoppet opp fra bakken (Han satt å spiste), og sa han kunne følge meg på stasjonen. Merkelig nok gikk vi i noe som føltes som 5 minutter. Men det kan ikke stemme, for det tar hvertfall en halvtime å gå fra der vi var. Så det forvirrer meg en smule, for jeg har egentlig ingen blackouts fra i går. Tidsperspektivet blir vel bare litt vel annerledes. Vi prata om alt mulig, men jeg husker ikke noe særlig om akkurat hva. Og han spurte også om jeg hadde kjæreste. Hva feiler folk?

Så da vi gikk fra hverandre syklet jeg hjemover. Rett før jeg var hjemme hopper det en japaner ut i veien og babler noe.  Så jeg var jo nødt å stoppe og spørre hva han sa. Og da begynte han å bable i vei om at han mannen jeg hadde prata med måtte jeg ikke prate med, for han var farlig. Og da merket jeg at jeg begynte å bli en smule irritert. Så jeg sa til han at; ”jammen han hjalp meg jo å finne veien hjem!” Men han fortsette å preike i vei om at han var farlig, men han ville ikke si hvorfor. Og da tenkte jeg med meg selv at den som var farlig må jo være den her tosken, som har stoppet bilen sin _bare_ for å fortelle frøken utlending at hun pratet med en farlig mann som egentlig bare hjalp henne å finne veien hjem! Så prøvde han i tillegg å sjekke meg opp, spurte om jeg hadde kjæreste, nr mitt og hele dritten. Jeg var jo selvfølgelig høflig og takket for at han hadde ”reddet” meg. Og han skulle også hjelpe meg med å dra opp toppen min på ryggen fordi kanten på Bh’n min syntes. Jeg tenkte: ” GADS! JEG ER EN VIKING OG SKAL BITE AV DEG HODEEEEE!”

Så presterte han å gi meg jakken sin da. Som han hadde liggende bak i bilen. Og jeg lurte jævlig på hvorfor han var så dum. Men jeg skjønner nå at egentlig var det _jeg_ som var dum, som ikke takka nei, for i mårres våknet jeg opp til en melding: ”skal vi stikke ut å kjøre i kveld?” Da jeg sa nei, ville han ha tilbake jakka si. Smartass… Men æsj, han skal vel få den tilbake en dag på skolen elns. For uheldigvis går han på Josai…

Så ellers har jeg tilbrunget morgenen med å forklare alle japanere som har sendt meg melding at jeg har kjæreste, og derfor kan jeg ikke leke med dem. Den eneste jeg muligens kan finne på å leke med er Yan. Mange som har kjent han lenge, og sier han er en normal fyr. Men han skrev altså at han liker meg da. Så måtte jeg skrive en lang tekstmelding om at; ja vi kan godt være venner og hele pakka. Men ting som kyssing og lignende er veldig fy fy. Fordi jeg har kjæreste og ”aishiteru”-er han.  Alt dette måtte jeg spe inn med teskje, bare for å gjøre alt mest mulig tydelig og klart. Jeg vil ikke ha noen misforståelser her, ingen rare situasjoner. Det er helt uvant for meg å måtte være så tydelig, det er faktisk litt ubehagelig. Men det må gjøres. Forhåpentligvis skremmer jeg folk litt bort med det også. Så har jeg sagt at det bare er lov å møtes på offentlige steder.

Sånne her ting må spes inn med teskje, fordi det er mange japanske gutter som tror at, fordet om du har kjæreste så betyr det ingenting. Og alle vil ha en gaijin (utlending) trofè. Yay-.- Så de blir relativt fornøyde hvis du bare er sammen med dem på et offentlig sted også, for da får alle se at de har en gaijin. Utstillingsdukke delux.

Ødla jeg idyllen nå? Vel… Det finnes selvfølgelig noen som ikke er som dette. Men jeg syns mange japanere er verre enn nordmenn altså. Men min venn, Yoshi og Kenta, de er kongevenner. De er så behagelig å være med og prøver seg ikke på noe. Hærlig, det gjør meg glad!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to liker du japanske gutter?

 1. Ida says:

  Jeg elsker bloggen din! Jeg har veldig lyst til å bo i japan selv. Men kan du si meg hva japanerene sier når de sier “bæsj” på japansk?

  • wictorianart says:

   Hehe, jeg vet ikke det japanske ordet for baesj, jeg kan finne det ut, men de sier faktisk baesj paa norsk! haha. Saa om du drar til Togane og sier baesj, saa kan det hende noen kjenner igjen ordet! haha

   Tuuuusen takk for kommentaren. Det er saa hyggelig! Glad du liker bloggen min!

 2. Charlotte says:

  Skal si du opplever mye spennende! :) Føler meg nesten litt stuck her i Norge. Vil også reise og oppleve ting! Hvor lenge skal du være i Japan? :)
  Hilsen ditt søskendebarn

 3. silverfoxfang says:

  Kan vel ikke akkurat si at det ødela idyllen av japanske gutter for min del ^^;. Jeg har lært av “anime”er og andre japanske filmer at de kan være ganske hentai ;P

  Skikkelig sjekketriks det å levere slike papir origami skjønner jeg ^^;. Sjarmerende =P

  Bra at du lærer dem norsk høfflighet med at de må si bæsj i telefonen btw ^^

 4. Karoline Elise Nelson says:

  Haha gud. Ja kom hjem! Har du takket ja til noen av tegneforespørslene? You might get rich;) hihi! Savner deg!

 5. Mia says:

  Er ikke bæsj på japansk “unchi”? :)

 6. Ida says:

  Haha, så de sier faktisk bæsj på norsk! Så søtt :p
  Bare hyggelig :)

 7. Ane says:

  hehe, ikke så veldig ovverraskende det her egentlig ^^ moro å lese da :P Høres litt slitsomt ut å være trophy da :S
  Klem på deg!

 8. Panserlugg says:

  aaa, huff! så ekle de er! jeg blir en del sjekket opp i London og, de gir seg ikke! Men de som sjekker opp meg er liksom… dobbelt så gamle. og det er visst ikke så farlig at man har kjæreste nei! D:

  du får slappe han hvis det skjer en gang til! :D

  • wictorianart says:

   Haha, det har jeg virkelig planer om å gjøre. Håper bare jeg slippe den situasjonen egentlig XD Haha.
   Folk bryr seg lite om at du har kjæreste… KJiiiipt D:

 9. Linda says:

  Av og til når jeg henger på facebook så kommer det opp noe om din blogg, jeg klikker den og blir som regel lesende her såååååå lenge. Livet i Japan høres veldig spennende ut. Jeg er veldig misunnelig, men for min del trenger det ikke være japan, men bare hvor som helst langt fra Norge. Et skole år. Du skriver bra Wic og bildene er bra. veldig gøy å lese :3 blir helt hekta

  • wictorianart says:

   Ååå, det er koselig å høre da! Jeg er glad for at du syns det er morro å lese, det må jeg si!:D Det er jo så mye som skjer her også!
   Det er morro å være et annet sted enn Norge, uansett hvilket land. Man lærer jo hele tiden noe nytt om kulturer og alt. så det er jo en ting man bør gjøre!:D Minne for livet!

 10. Pestreite says:

  True words, some unadulterated words dude. Totally made my day.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s