Jeg frykter ikke norske veps lengre…

                                

I alle fall ikke i like stor grad som før, etter i dag å ha funnet en veps som er like stor som lillefingeren min.

Jeg og Benedicte var altså på tur ut på oppdagelsesferd da vi så denne vepsen. Jeg hylte av skrekk da jeg så den og skremte samtidig Benedicte. Og jeg sa til Benedicte for en uke siden: Ikke hyl når du ser en veps og sånn. Så greide jeg ikke selv la vær en gang.

Etter vi så den vepsen har vi trodd at alt har vært veps. Benedicte trodde refleksen på sykkelhjulet hennes var en veps og jeg trodde kjolen min var en bie. ”æææ! En gul klump! VEPS!!”. Bare vi ser skygger på bakken skvetter vi nå. Kommer vi noen sinne til å få til å sove igjen? Jeg tror vi har fått traumer for livet! o ( ` V ’ ) o  ß dårlig forsøk på å lage en japansk smiley…

Vi har syklet oss en tur for å finne et tempel , som vi hadde sett fra toget på vei til Universitet. Vi ble lurt. Vi fant det ikke først, bare sånne små teite helligdommer, og da vi kom på hovedveien igjen skjønte vi at det store fine røde templet vi hadde sett, var et av de små, teite helligdommene. SKUFF! I det minste fant vi noen jorder på veien dit. Og jeg ser helt merkelig ut, for kjolen har glidd opp og ja, dere ser:P

Jeg var for så vidt innom Cain’s Home og kjøpe meg et hylle sett.  Tror det er det billigste skuffe/hylle settet jeg har vært borti. Men det var det som var det viktigste. Men jeg får male litt på papphyllene da, sånn at det ser litt mindre kjedelig ut eller noe…

I går forsøkte jeg for så vidt å male. Men det gikk ikke så bra. Feil type ark. I stedet tegnet jeg en liten tegning til Shota, nabogutten, og spurte om hva man pleier å gjøre her når man kjeder seg. Fikk svar i dag: man har egentlig ikke noe å gjøre i Togane. Javell, hmmm…

 

Nå tror jeg at jeg må sove litt før middag her. Utslitt!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

22 Responses to Jeg frykter ikke norske veps lengre…

 1. silverfoxfang says:

  Veps kan være ganske påtrengende iblant ja ^^; (kanskje de forfulgte dere fordi de synes dere så “søte” ut ;) ).

  Kornåkerne ser forbausende like ut de i Norge (om det ikke er risåkere da ^^;)

  Synes du kledde fletter btw :)

 2. frida : )) says:

  kan ikkje du prøve å tegne meg sweetie ?
  du er kjempe flink :)
  http://www.sofagriis.blogg.no
  ta kontakt :*

 3. Veronica says:

  Jeg misunner deg så utrolig mye! Min store drøm er å flytte til Japan.. Du er utrolig heldig :)

 4. flenk du e å tegne. æ tegne også :) mæst alva osv.
  sjekk ut på : http://www.liller.blogg.no

 5. Thessa says:

  Hei:) Jeg lurer på om du tegner på bestilling? Kunne tenkt meg en tegning av datteren min som alv på en enhjørning, drage eller lignende, kanskje 100×60 cm eller rundt der omkring. Hvis det er av interesse kan du jo sende meg en mail om hvor mye du tar for jobben:)

 6. Hedda says:

  Hei! du er SINNSYKT flink til å tegne, jeg beundrer deg! jeg liker og tegne selv men jeg er ikke i nærheten av så god som du er! :D

 7. helene says:

  Det har ikke jeg gjort på lenge nå. ;b ettersom at jeg merket at jeg blir jo ikke bitt / stukket om jeg bare slapper av liksom ;p

 8. 'tanja says:

  så flink du er til å tegne! :o

 9. Christine says:

  Hei Hei!
  Jeg synes den tegningen du har tegnet var kjempe kul/stilig/fin! Du er skamflink! Jeg så også den du hadde tegnet av voe (jeg så hun hadde publisert på bloggen hennes) Den var så kul, slik som du hadde klart og tegnet voe som en alv, men likevell kunne du se at det var henne på bildet. Det var kjempe fint!
  Jeg lurte på om du hadde klart/villet tegne meg og slik?
  Mvh Christine.

 10. EmMa says:

  Du tegner utrolig fin! Jeg lurer på om du kan tegne meg?
  Ta kontakt på: emma_hjerte@hotmail.com eller http://www.emmasgranholt.blogg.no :) Snakkes.<3

 11. Liv Elin says:

  Cheese Louise…en steroidveps! Men den stakk dåkker vel ikkje? Dåkker e jo så snille…

  Æ e litt misunneli på d lange fine håre ditt.

 12. GRUSOMM veps da! fy f! :p den fargede tegningen i forrje inlegg var superfin. farget den i Photoshop? jeg har null photoshop-skills- det billger tegninger på blogen min i arkivet under “tegninger” :*

 13. Jannicke says:

  Heiij :D
  jeg lurte på om du kunne tegne en alv med kort blonft hår å sende til meg ?
  jeg er veldig glad i alver også :D

 14. Karoline Elise Nelson says:

  Oouh miss popular tegner nå;) hehe. Du er så flink du! Se om du finner papilotter eller hva faen det heter i Japan! Mamma sine er fra sånn 80-tallet, haha:P Har du det fint?<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s