Lete etter ting som er helt ”eeeh!?”

Noen ganger får jeg og Benedicte for oss at vi skal prøve å finne ting som er helt ”eeeeh?!”. Det vil da si at vi vandrer rundt i butikkene her i Japan, ser på ting (gjerne mat), og om vi får et ”eeeh!?”-utbrudd, da betyr det at det er et potensielt kjøp.

I går, da vi satt å så på Harry Potter på Japansk, fant vi ut at vi skulle synde og gå på butikken og handle pocky. Da vi ankom kiosken begynte vi å se etter ting og det kom mange ”eeh!?” –utbrudd. Vi bestemte oss altså for å finne noe av det mest ”eeeh!?” de hadde der.

Vi kjøpte altså da en kake på deling, bringebærmelk, drikke med gele i og en slags sjokoladekjeksdings.

Veldig ivrige på å smake ”eeh?!” gikk vi hjemover. Kaken var god, men den var en kjeks egentlig. Så litt komplisert å spise. Så var det bringebærmelken sin tur. Og den smakte noe herk! Anbefales ikke. Det ble bare en slurk av den, for å si det sånn.  Det var ca samme reaksjon fra Benedicte på drikkegeleen.

Egentlig burde jeg ha lært av mine tidligere feil til nå, og la være å kjøpe ”eeh!?” -drikketing. For det smaker alltid forfærdelig. Men jeg gir meg ikke likevel. Hver gang jeg ser en ny merkelig drikke skal jeg altså smake den. Men tror jeg gir meg fra nå av.

Alt det andre vi kjøpte smakte god, men jeg trenger ikke kjøpe det igjen. Nå ser vi bort fra esken med Pocky altså, for det er favoritten min her. Den _må_ has ofte.

Kanskje det mest ”eeeh!?!?” jeg noen sinne har funnet er et bananbrød. Det var et gult brød, forma som en banan og det smakte som en banan. Jeg har ikke funnet bananbrød her i år. Bananbrød, hvor er du?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Lete etter ting som er helt ”eeeh!?”

 1. silverfoxfang says:

  lol banan brød =D

  Har hørt om melon brød riktignok (fra en anime kalt “shagaku no shana” /shana of bruning eyes), men må si de har mye rart å spise i japan =D (og alt annet ellers også ^^; )

 2. Maia Aisha ~ says:

  Så UTROLIG heldig du er som er i JAPAN ^^ !
  Digger bloggen din :) du har så mange søte bilder =)

 3. Carina says:

  Hei ! Du ? Jeg så et bildet du tegnet av “Voe” Som alv. Kunne du tenke deg å tegne et av meg? Ta komtakt: Carinaleitehansen@hotmail.com

  • wictorianart says:

   Hei hei.

   Egentlig tegner jeg ingen uten å ta betalt for det, med mindre jeg plutselig kommer over et bilde/person som inspirerer meg. Jeg må liksom få lyst til å tegne. Og ettersom jeg har mange tegneprosjekter på gang, også jobbrelatert har jeg rett og slett ikke tid eller råd til å egentlig gjøre gratis arbeid. I tillegg til at jeg har masse maaaasse å gjøre på universitet. Men noen ganger, når tegne inspirasjonen er helt vekk, så hender det jeg tegner en tegning av noen fordi jeg har funnet en person/bilde som inspirerer meg. Eller andre ganger når jeg bare har lyst å tegne ”noe” så ender jeg opp med å tegne f.eks Voe eller ande mennesker jeg finner bilder av på nettet. Så jeg skal ha det i bakhodet, stikke innom bloggen din, for å se om jeg finner noen fotografier som inspirerer meg, så vil bare tiden og tegneinspirasjonen vite hva fremtiden bringer.
   Forresten, det vil da og si at jeg selger tegnetjenester. Så vet du det. Tar ca 300 kr for samme type portrett som jeg tegnet av Voe.:)

 4. wenche says:

  Forstår dere har store problem me maten der nede. går alt som jeg håper har du snart knekkebrød der. sendte pakke mandag. klem bestemor.

 5. Martine says:

  Hei, Jeg hørte du hadde tegnet “Voe” , så jeg lurte på om du kunne tegne meg å :)

  http://www.martiinejohansen.blogg.no

 6. Camilla says:

  heii^^ hva er det du gjør i japan? går du på skole eller jobber du? hvor lenge har du vært der?

 7. Maria says:

  Pockyyyyyyy!!! I want, det er jo kjempegodt (:
  Heldig du er som er i Japan, har kjempelyst til å studere der.
  Men Japansken min er nok lit sjaber… Takk, beklager, hallo og bestemor får meg nok ikke langt xD

 8. Ane says:

  hehe ^^ bringebærmelk hørtes jo ikke så eeeh! ut, men det forstås jo at det smakte eeeeh! :P
  Drikkegele? ewww.. :P apropos pocky

  http://questionablecontent.net/view.php?comic=1413
  http://questionablecontent.net/view.php?comic=1418

  ^^ hun har dem overalt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s