Jeg vil ha internett hjemme!

Jeg foeler meg avsperra fra verden!!! Jeg blir gal!

Og om jeg vil tegne noe spessielt finner jeg ikke referanse bilder! God help me!

I dag har jeg sittet siden klokken 0900-1900 aa studert japansk, og naa blir jeg gal av det. Det foeles ut som om klokka er 3 paa natta fordi det blir saa fort moerkt! alle gjoer ingeting eller noe.

Jeg har sykla en del i dag, men mest bare loka. Og naa greide jeg ikke holde meg unna nettet lengre! KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Japanere er smarte. De knyter fast dyna si inni dynetrekket. Ble litt forundret da jeg fant dette.

 

Ferdig med en tegning i dag btw. Kan ses bedre her.

 

KIIIIIM! JEG SAVNER DEG SAAAAANN! KOM HIT FORT DAAA!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

28 Responses to Jeg vil ha internett hjemme!

 1. Anna says:

  Utrolig fin tegning du tegnet av Voe : )
  Brukte du lang tid ?

 2. Helene says:

  Du er såå flink til å tegne ! http://www.helenebb97.blogg.no ;)
  Kan du tegne meg ? Jeg så du tegnet voe, og det var bare så utrolig fint ! Jeg skjønner hvis du ikke har tid, men det hadde vært utrolig moro!
  Hilsen Helene.

  • wictorianart says:

   Utroli hyggelig kommentar fra deg! Tusen takk, Hihi.

   Egentlig tegner jeg ingen uten å ta betalt for det, med mindre jeg plutselig kommer over et bilde/person som inspirerer meg. Jeg må liksom få lyst til å tegne. Og ettersom jeg har mange tegneprosjekter på gang, også jobbrelatert har jeg rett og slett ikke tid eller råd til å egentlig gjøre gratis arbeid. I tillegg til at jeg har masse maaaasse å gjøre på universitet. Men noen ganger, når tegne inspirasjonen er helt vekk, så hender det jeg tegner en tegning av noen fordi jeg har funnet en person/bilde som inspirerer meg. Eller andre ganger når jeg bare har lyst å tegne ”noe” så ender jeg opp med å tegne f.eks Voe eller ande mennesker jeg finner bilder av på nettet. Så jeg skal ha det i bakhodet, stikke innom bloggen din, for å se om jeg finner noen fotografier som inspirerer meg, så vil bare tiden og tegneinspirasjonen vite hva fremtiden bringer.
   Forresten, det vil da og si at jeg selger tegnetjenester. Så vet du det. Tar ca 300 kr for samme type portrett som jeg tegnet av Voe.:)

 3. Caroline says:

  Hallo på do ^^, tror du at du kunne tegna meg ? Sånn som du gjorde med Voe ? :3

  Svar meg på e-post :)

  • wictorianart says:

   Tuuusen takk! Glad.

   Egentlig tegner jeg ingen uten å ta betalt for det, med mindre jeg plutselig kommer over et bilde/person som inspirerer meg. Jeg må liksom få lyst til å tegne. Og ettersom jeg har mange tegneprosjekter på gang, også jobbrelatert har jeg rett og slett ikke tid eller råd til å egentlig gjøre gratis arbeid. I tillegg til at jeg har masse maaaasse å gjøre på universitet. Men noen ganger, når tegne inspirasjonen er helt vekk, så hender det jeg tegner en tegning av noen fordi jeg har funnet en person/bilde som inspirerer meg. Eller andre ganger når jeg bare har lyst å tegne ”noe” så ender jeg opp med å tegne f.eks Voe eller ande mennesker jeg finner bilder av på nettet. Så jeg skal ha det i bakhodet, stikke innom bloggen din, for å se om jeg finner noen fotografier som inspirerer meg, så vil bare tiden og tegneinspirasjonen vite hva fremtiden bringer.
   Forresten, det vil da og si at jeg selger tegnetjenester. Så vet du det. Tar ca 300 kr for samme type portrett som jeg tegnet av Voe.:)

 4. Tegnekonkurranse på bloggen.Ser du er ganske flink til det:)

 5. Åse says:

  vi er to stk som deler blogg og lurte på om du kunne tenke deg og tegne oss? : ) ingen tvang, bare et spørsmål:-)

  • wictorianart says:

   Hei hei!

   Egentlig tegner jeg ingen uten å ta betalt for det, med mindre jeg plutselig kommer over et bilde/person som inspirerer meg. Jeg må liksom få lyst til å tegne. Og ettersom jeg har mange tegneprosjekter på gang, også jobbrelatert har jeg rett og slett ikke tid eller råd til å egentlig gjøre gratis arbeid. I tillegg til at jeg har masse maaaasse å gjøre på universitet. Men noen ganger, når tegne inspirasjonen er helt vekk, så hender det jeg tegner en tegning av noen fordi jeg har funnet en person/bilde som inspirerer meg. Eller andre ganger når jeg bare har lyst å tegne ”noe” så ender jeg opp med å tegne f.eks Voe eller ande mennesker jeg finner bilder av på nettet. Så jeg skal ha det i bakhodet, stikke innom bloggen din, for å se om jeg finner noen fotografier som inspirerer meg, så vil bare tiden og tegneinspirasjonen vite hva fremtiden bringer.
   Forresten, det vil da og si at jeg selger tegnetjenester. Så vet du det. Tar ca 300 kr for samme type portrett som jeg tegnet av Voe.:)

 6. Desiree says:

  Du er utrolig heldig som er i Japan, misunner deg !
  Har vært der selv tre ganger, og savner det utrolig mye :(
  Uansett, omtrent hvor mye koster det for deg og dra til Japan, og hvor lenge er du der ?
  Har utrolig lyst å reise til Japan som utvekslingsstudent når jeg begynner andre året på vgs, men er ganske usikker, i og med at det ikke er sikkert jeg kan om jeg går den linjen jeg har størst planer om. (går bare i 10ende enda)
  Uansett, utrolig koselig å lese bloggen din! Masse interessant som fenget meg ;)
  Du må ha det morsomt videre!

  • wictorianart says:

   Jeg er utrolig glad for at du har lest bloggen min. KJempe koselig aa hoere! Japan er utrolig morro! Fantastisk land!

   Jeg studerer på universitetet i Oslo og går andre året der. PÅ UIO har de på 3. semesteret utveksling et halvt år til Japan. Så det er det jeg bedriver tiden med nå. Du får en viss sum penger fra lånekassen, det vil si ca 80 000 norske kroner. De skal holde til skolepenger, opphold og husleie i disse 5 måndene. Så dette er altså en del av bachelor graden min på universitetet i Oslo:D
   Det betyr da altså at jeg kunne prate japansk før jeg flyttet til Japan nå. Selvfølgelig ikke flytende men godt. Hele første året på Universitetet lærer du japansk. Men jeg startet å studere japansk på egen hand ca ett år i forveien av universitetet :D Så jeg har holdt på en stund nå egentlig. Jeg brukte de bøkene som heter Genki 1 og Genki 2. Kjempe bra bøker! De er veldig enkle og forstå, og du kan fint bedrive selvstudie med de! Du får kjøpt dem på bokhandelen på universitetet i Oslo eller over nettet. Anbefaler de! Btw, i Japan selges de veldig billig!:D

   • Desiree says:

    Skjønner :-)
    Har ei tante som er voksen som reiste til japan for å gå skole i ett år i 2007. Ikke via skole da, men hun trivdes utrolig godt. Tross alt, halve slekta mi er japansk, og har ei bestemor som snakker flytende japansk og norsk. Lærer noen ord og setninger av henne, men har også lært noe på egenhånd hittil.
    Kan jo hende at tante har noen av de bøkene du brukte, som jeg igjen kunne sett på. Om ikke kjøper jeg meg selv :)

    Og det må jo være stor forskjell når man er i japan, at du kan en del japansk selv i forhold til å bare forstå noen få ord og må få noen til og oversette for deg.

    Men må du ut med noe penger selv? Og har dere lov å dra dit dere vil osv utenom skoletida? :-)

   • wictorianart says:

    Heldig du er! Det skulle jeg gjerne ogsaa hatt, for aa opprettholde japansken naar jeg kommer til Norge igjen liksom. Proever aa planlegge aassn jeg skal faa det til.

    Ja, det er jo ingen som kan engelsk her. Saa det er et must!

    Jeg maa ikke ut mednoen penger selv. Men du boer! Du tar jo laan da seff, fra laanekassen. laan og stipend er det. Jeg har hatt litt spare penger saa jeg slipper aa leve saa trangt!
    Jada, vi faar dra hvor som helst vi vil!

 7. Vanessa says:

  Hei. Jeg bare lurte på om du kunne tegne meg. Bare vis du har tid og vil :) du er super flink til å tegne! jeg så at du hadde tegnet voe, og den var dødsfin! håper du kan tegne meg :)

  • wictorianart says:

   Tuuusen takk! Veldig hyggelig.

   Egentlig tegner jeg ingen uten å ta betalt for det, med mindre jeg plutselig kommer over et bilde/person som inspirerer meg. Jeg må liksom få lyst til å tegne. Og ettersom jeg har mange tegneprosjekter på gang, også jobbrelatert har jeg rett og slett ikke tid eller råd til å egentlig gjøre gratis arbeid. I tillegg til at jeg har masse maaaasse å gjøre på universitet. Men noen ganger, når tegne inspirasjonen er helt vekk, så hender det jeg tegner en tegning av noen fordi jeg har funnet en person/bilde som inspirerer meg. Eller andre ganger når jeg bare har lyst å tegne ”noe” så ender jeg opp med å tegne f.eks Voe eller ande mennesker jeg finner bilder av på nettet. Så jeg skal ha det i bakhodet, stikke innom bloggen din, for å se om jeg finner noen fotografier som inspirerer meg, så vil bare tiden og tegneinspirasjonen vite hva fremtiden bringer.
   Forresten, det vil da og si at jeg selger tegnetjenester. Så vet du det. Tar ca 300 kr for samme type portrett som jeg tegnet av Voe.:)

 8. Driiiit stilige sko. <3

 9. Linnéa says:

  HEI! Nå har jeg sittet klistret til skjermen i noen timer og lest gjennom så og si hele bloggen din. Helt klart sitter jeg igjen med en del spørsmål da :) Angående det at du er i Japan! (Om det står på bloggen leste jeg ikke godt nok D:) 1. Hvordan fikk du ordnet med å dra til Japan? 2. Hva studerer du? 3. Kunne du Japansk fra før? 4. Hvis ja; hvor/hvordan lœrte du det? 5. Var det vanskelig å få fikset med papirer og slikt? (Jeg dro til usa vg2 og syntes DET var ille med papirene, kan bare tenke meg at Japan har litt mer papirarbeid :p)

  Og ja, jeg liker bloggen din!

  • wictorianart says:

   Tusen takk! KJempe koselig aa hoere!! Blir saa glad naar folk lese bloggen min!

   Jeg studerer på universitetet i Oslo og går andre året der. PÅ UIO har de på 3. semesteret utveksling et halvt år til Japan. Så det er det jeg bedriver tiden med nå. Du får en viss sum penger fra lånekassen, det vil si ca 80 000 norske kroner. De skal holde til skolepenger, opphold og husleie i disse 5 måndene. Så dette er altså en del av bachelor graden min på universitetet i Oslo:D
   Det betyr da altså at jeg kunne prate japansk før jeg flyttet til Japan nå. Selvfølgelig ikke flytende men godt. Hele første året på Universitetet lærer du japansk. Men jeg startet å studere japansk på egen hand ca ett år i forveien av universitetet :D Så jeg har holdt på en stund nå egentlig. Jeg brukte de bøkene som heter Genki 1 og Genki 2. Kjempe bra bøker! De er veldig enkle og forstå, og du kan fint bedrive selvstudie med de! Du får kjøpt dem på bokhandelen på universitetet i Oslo eller over nettet. Anbefaler de! Btw, i Japan selges de veldig billig!:D

   Og angaaende papirer, jaaaa! SYKT mye papirarbeid!!

 10. Marthe says:

  Så utrolig flink du er til å tegne. Så på VOEs blogg. Hadde vært morsomt om du hadde tegnet meg en gang også :-)

  • wictorianart says:

   TUsen takk!

   Egentlig tegner jeg ingen uten å ta betalt for det, med mindre jeg plutselig kommer over et bilde/person som inspirerer meg. Jeg må liksom få lyst til å tegne. Og ettersom jeg har mange tegneprosjekter på gang, også jobbrelatert har jeg rett og slett ikke tid eller råd til å egentlig gjøre gratis arbeid. I tillegg til at jeg har masse maaaasse å gjøre på universitet. Men noen ganger, når tegne inspirasjonen er helt vekk, så hender det jeg tegner en tegning av noen fordi jeg har funnet en person/bilde som inspirerer meg. Eller andre ganger når jeg bare har lyst å tegne ”noe” så ender jeg opp med å tegne f.eks Voe eller ande mennesker jeg finner bilder av på nettet. Så jeg skal ha det i bakhodet, stikke innom bloggen din, for å se om jeg finner noen fotografier som inspirerer meg, så vil bare tiden og tegneinspirasjonen vite hva fremtiden bringer.
   Forresten, det vil da og si at jeg selger tegnetjenester. Så vet du det. Tar ca 300 kr for samme type portrett som jeg tegnet av Voe.:)

 11. jeg må ærlig si jeg er syykt imponert over hvor flink du er til å tegne! WOW!

 12. wenche says:

  ja ja den kjærligheta den kjærligheta, mn no e d ikke lenge for han er der. lure på, fant du oppskrifta på eggerøre jeg sendte. B.mora di.

 13. Mo-chan says:

  AHhhh sko er det fineste som finnes!!! DE har så mange kule sko i Japan at det er misunnelsesverdig.. Eg vil har sko med sløyfer på :D Så fine, og de MÅ være ROSA… YAAAAYYY.. Hurmf, eg fikk bare et innfall :P Eg sitter å venter på at du skal få internett… Buhuuuu…. Eg begnnner å bli lei av å vente på deg :P Hihiih.. Neida… Gleder meg bare litt, og det er litt rart egentlig. Menmen og jaujau…
  Kos deg videre… Ååhh by the way… vi må utveklse kunstertanker når vi pratast :P Art is LOVE ..

  Byebye.. Ja mata :P

 14. Ane says:

  ooo. nice… det ville serriøst spart meg irritasjon med ikeadyna mi :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s