Kjære bestemor…

Hvordan i hælvette lager du eggerøre?

Jeg får det seriøst ikke til. Nå har jeg hatt eggerøre prosjekt her hjemme, og jeg gjorde som du sa. Men enten må jeg ha glemt noe, eller så jeg bare en elendig kokk. Jeg tror egentlig bare det er best du kommer hit å lager eggerøre til meg, for snart kommer jeg til å bli gal om jeg ikke finner noe annet enn nedsukkra cornflakes, loff gange 3 eller middag til frokost.

Altså, først prøvde jeg å ha 5 egg oppi stekepanna, som du sa. Og 5 skjeer med vann. Pluss gressløken seff. Men så syns jeg den ble for lys, og mest bare speil egg, og det du sa skulle skje, det skjedde ikke. Så da konkluderte jeg med at; kanskje det egentlig bare er eggeplummene som skal oppi, og ikke hvita?

Så tok jeg altså 5 nye egg og hadde bare plummen oppi, men det skjedde ikke noe mer denne gangen heller. Det ble mest bare som speilegg, bare uten det hvite. Og jeg hadde 5 skjeer med vann oppi her også.

Hva gjør jeg feil? Må jeg ha veldig svak varme eller noe?

Vel, men jeg fikk meg frokost likevel da. Jeg måtte bare blande masse sweet chilli-saus oppi for at jeg skulle greie å spise det. Dere kan jo sende meg en mail med oppskrift. Og husk, skriv den nøye for ellers blir eggerøra mi som i dag:P

Glad i dere!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to Kjære bestemor…

 1. wenche says:

  Vet du ka kjære Wic. Ta en bolle, knus 5 egg oppi den eller hvor mange du vil. Ta like mange spiseskjeer med vann oppi, og løk da om du vil. bruk en gaffel eller noe å rør dette sammen. Når stekepanne er passelig varm, bra varm, helles røren oppi så skal du se d går mye bedre. lykke til kjære.

 2. Ninja says:

  En veldig god oppskrift på eggerøre, er å mikse egg i en bolle med litt melk, krydder og eventuelt gressløk/urter. Så heller du det i stekepanna på medium varme. Så rører du i det gjevnlig til det er blitt eggerøre ;)

 3. piamj says:

  du pisker eggene og vannet i en egen bolle først. og så heller du blandingen oppi panna etterpå:) 1 ss vann per egg! og salt og pepper etter eget ønske! Klem Pia

 4. Cecilie says:

  Du kan også putte kjøtt i røra, du kan putte grønnsaker, nesten hva som helst, bare bland det FØR du putter det på panna!

  du burde helst bruke ingredienser som er naturlig salte, IKKE søte, da smaker det dritt! :P

 5. Ane says:

  hehe ^^ wow… lol
  Det de andre sa, vennen, du har jo laget ommelett mange ganger. Det er jo ikke så langt unna, bare mindre stæsj :P
  Her i huset lager vi eggerøren med like mange spisesjeer melk/vann som egg ( i bolle først ja :P) 2-3 egg holder egentlig til en persjon. også ca en 1/2 ts salt og litt pepper i blandingen. stekes på middels til lav varme. Her i huset gjør vi en ting spes da. Vi rører ikke masse rundt, men venter rolig til den begynner å stivne litt i kantene, også drar vi den sammen mot midten og lar den ustekte eggeblandingen på toppen renne ned i panna, så gjentar vi prosessen, og da er den ferdig. Så pleier vi å ta litt gressløk eller pepper på toppen :P
  Bra at du fikk lagd marinade til “sushi”-kyllingen da ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s