Akihabara og en random matsuri

Jeg og Benedicte hadde bestemt oss for å ta turen inn til Tokyo i går. Jeg ville dit i hovedsak for å ta streetfashion bilder. Det skulle vise seg å bli lettere sagt enn gjort, men jeg kommer tilbake til det.

Vi dro først til Akihabara fordi Benedicte ville kjøpe seg en krølltang. Noe hun fikk gjort, så det var jo bra. Vi var for så vidt sammen med Lorraine og Lotte i klassen. Det hadde seg visst sånn at halve klassen hadde bestemt seg for å dra til Tokyo på søndag.

Sinna benedicte, happy lorraine XD

meg vil ha

I Tokyo var det som vanlig, mye varmere en hjemme i Togane. Så jeg holdt på å dø i solsteken. Jeg drassa med meg Benedicte rundt om i Akihabara for å finne en sånn hentai-figur butikk (hentai betyr pervo trodde jeg, men nå slo jeg det opp og fikk abnormality, men det kan jo stemme ganske bra. ) Da jeg og Ole var i Akihabara i fjor fant vi altså en figurine (er det det heter?) butikk  fylt med masse figurer som er nakene, eller i perverse positurer. Det som kanskje sjokkerte meg mest med den butikken i fjor, var den mannen som hadde sin ca 4 år gamle sønn med i butikken.

I år fløy jeg bare rundt å sniktok bilder til dere. Så jeg skulle ha noe å vise.

Etter nakenfigurbutikken stakk vi innom en normal butikk med masse forskjellig Ghibli Studio figurer, Zelda, Final Fantasy, Kingdomhearts og diverse andre spill/serie ting. Der drev jeg også å sniktok så mange bilder som mulig. Jeg begynner å bli flink til dette nå. Kamera mitt tar bra bilder uten blits.

For dere som ikke vet det, så er Akihabara den elektroniske delen av Tokyo. Du finner alt av elektronikk der. Men i tillegg til det så er det der alle nerdene henger også. For her finner du alle ting som det jeg har pratet om tidligere. I tillegg er det masse store plakater overalt med anime/manga figurer, og det er masse blinkende lys rundt omkring.

 

Etter Akihabara ville jeg dra til Shibuya for å ta bilder av streetfashion. Det var egentlig en bomtur. Ja, greit, jeg fikk tatt noen bilder, men ikke så mange som jeg hadde håpet på. Det var nemmlig en matsuri på gang denne søndagen. Matsuri er festival. Jeg kom i snakk med en gutt på 20, som jeg prøvde å få meg til å forklare hva denne festivalen gikk ut på, men han visste ikke selv, for han var fra Kyushu.

Folk gikk rundt i noe festival klær og ropte og brølte. Jeg skjønte virkelig ikke et ord av hva da sa. Det krydde av mennesker overalt. Og noen av menene var bukseløse. Eller det vil si de hadde på seg en sånn sumobryter-stringtruse. Ikke et behagelig syn må jeg innrømme.

Så da brukte jeg tiden på å prate med mitt nye bekjentskap som het Akimura. Så etter kanskje 40 minutter begynte ting å løsne litt opp og jeg fikk tatt noen bilder. Men ellers kan jeg ikke skryte så mye av fotoene. Det ble så å si ingen brae, fordi det var fult av mennesker overalt. Bedre lykke neste gang.

Sliiiten, paa vei hjem.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Akihabara og en random matsuri

 1. Mia says:

  Akiba <3 Den bærevogntingen på matsuribildet ditt ligner litt på denne http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs017.snc1/2997_176166540437_905240437_6528290_1781205_n.jpg som sto/står på undergrunnstasjonen i Asakusa :D Kanskje hver bydel har sin egen bærevogn? :p

 2. silverfoxfang says:

  Kuuult =D Akihabara…me wanne go there to :P

  Men må si jeg er litt overrasket over hvor mye “hentai” det var der da ^^; (skjønner egentlig ikke poenget med sånne figurer egentlig..er jo tøyet på figurene som gjør figuren kul :) )

  Men er uten tvil et mekka for å se nye teknologier, spill og annen gadgets /anime stuff :P

  Totoro figurene var morsomme ^^

  En slik Dessidia brusk har jeg faktisk =D (kjøte det på Neo tokyo ved arkaden i Oslo…god Smak oxo btw :) )

  Er ikke overrasket over at du er sliten :), blir fort det når man må presse seg frem i mengden ^^;

  Spennende og morsomme bilder du la ut i dag :)

  Synes det å se all street fashionen de har der borte er underholdning i seg selv =D

 3. Maria says:

  Totoro (:
  Elsker bloggen din… Har alltid vært glad i Japan, så synes det er kjempespennende å lese om hvordan du har det der.
  Jeg kommer nok til å følge bloggen din, du skriver så bra og underholdende (:
  Japansk streetfashion er fantaskisk… Må si at Lolita og Decora (selv om den dør ut) er mine favoritter.

  • wictorianart says:

   Saa utrolig koselig aa hoere! Det gjoer meg kjempe glad! Haaper du fortsetter aa lese den da! Hihi!
   Lolita og decora er kjempe interessange stiler. Ikke ofte man egentlig ser det her syns jeg, synd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s