Det ble faktisk 3 innlegg!

I dag har det i hovedsak ikke skjedd noen store ting, men noe har skjedd i det minste. Jeg hadde store planer om å stå opp tidlig, men senga var litt for deilig aa ligge i senga.

Jeg og Benedicte var innom 100 yens shoppen og kjøpte småting til leiligheta som manglet. Det er fint å få unna alt sånn, men jeg glemmer hele tiden noen ting. Vi dro så til Sunpia, kjøpesenteret, for å starte vårt sushi prosjekt.

Benedicte klistret paa klistremerker utenfor 100 yens shappa.

leker “grease”

Bene chaaaaan.

Saan her lukter man paa forskjellige parfymer i japan. Dotter paa boks!

Det første jeg gjorde var å grabbe tak i den vanlige damen, som jeg alltid spørr om å hjelpe meg med å finne ingredienser til diverse matretter. Hun babler i vei, intetanende om at jeg skjønner 60% av det hun sier. Men da later jeg bar e som om jeg er litt dum, og spørr om hun kan finne f.eks den beste sushi-edikken til meg. Hun peker nemmlig på alle sammen, så da skjønner jeg ikke hvilken jeg skal ha. Men ellers er den damen veldig greit til å hjelpe med å finne ting.

Vi fant altså alt vi skulle ha, tror vi i alle fall, og dro hjem for å starte sushi prosjektet vårt. Benedicte liker ikke fisk så vi tok en egen vri på sushien vår og stekte heller kylling som vi skulle putte åppå den. Det funker fint det skal jeg si. Og takket være Ane, som er hjemme i Oslo, kunne jeg faktisk lage en marinade med soyasaus i, og den ble god. Så var vi så heldige og fant sursøt saus på butikken i tillegg. Flott greier.

Klissete med japanskris.

Jeg er usikker på om vi gjorde alt som det skulle, men godt ble det i alle fall! Og ja, vi eier ikke spise bord, så vi spiser på gulvet. Men det er egentlig bare koselig.

 

Vi kjøpte også god kake til dessær i dag, siden det er lørdag. Og i kveld blir det Pocky på meg <3<3

Forresten så driver de hele tiden å spiller av masse rare lyder over hele byen her, via høyttalere. Det er faktisk litt skummelt, for jeg skjønner ikke hva de sier. Og så sier de det flere ganger, og for alt jeg vet kan de varsle om at det er en morder løs O.o

Så må jeg bare nevne at jeg har over 40 000 pageviews på sida mi på Deviantart nå, det gjør meg glad!:D Neste gang blir det 50 000, men det tar jo litt tid da.

Yay, Tokyo i morgen!

I japan stjeler nesten ingen saa det er egen sykkellaas paa alle syklene, og den trengs ikke aa festet til en stolpe som i norge!

Siden alle har lik sykkel har jeg pyntet den med klistremerker.

Kjopete kattesluk!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

14 Responses to Det ble faktisk 3 innlegg!

 1. Er så morro å følge med på bloggen din om alt som skjer der borte ^^ Men skjønner fort at det ikke er en plass man bør dra til hvis man er lettere xenofobisk (les: redd for fremmede ting/personer/skikker).

  Kunne godt tenkt meg en tur bortover, men blir vel å bruke all tid gjennom vinteren og resten av året til å jobbe meg ihjel! Huzzah!

  Lykke til med alt videre Wic, og vit at jeg følger med og tenker på deg ofte.

  Klem fra Bent-Are

  • wictorianart says:

   Saa koselig aa se en kommentar fra deg vennen min. Jeg savner deg masse, og har lurt paa om du fremdeles har bloggen min som startside? Haha, et er saa kos.

   Det er definitivt verdt aa ta seg en tur hit. Det skal sies! Det skjer jo mange ting hele tiden. Ikke alt er bra, men det er verdt aa vaere her alikevel. man laerer saa utrolig mye nytt!
   Glad i deg

 2. Liv Elin says:

  Sånn sykkel-lås hadde æ på sykkeln min da æ va lita…ingen stjelte her heller da! Æ blir vældi søtsyk av alle de kakebildan dine. Så no ska æ lage pizza æddabædda!

 3. ernie says:

  Hvilken type Pocky? Jeg elsker Pocky! :P

 4. Mo-chan says:

  Åååhh!!! Så du har lagt meg til. :O Ka begynner addressen din på?? Det er sånn fire stykker som har lagt meg til så eg er ikkje helt sikker kem eg skal blocke :P Men eg adder deg med en gang..

  Men den sushien ?? Mangler dere ikkje nori?? Eller lager dokker nigiri sushi ?? Om eg ikkje blander nå :P Kylling-sushi. Spesielt >_< Kakene ser veldig god ut!!!! De er virkelig flink å lage fine kaker og eg tipper de smaker godt også…. Har mange bilder av japanske kaker lagret på pcen :P Og eg som ikkje spiser søtsaker enn gang :P

  • wictorianart says:

   baronesse begynner den paa! hihi
   Jeg er ikke saa flink med japanske matretter og navn. Noori, er det den tange greia? Haha.
   de er kjempe flinke med kaker her!
   Name nammeeee

   • Mo-chan says:

    Ja. Nori det er tang du :P Eg elsker sushi, yumyumyum.. Det beste eg vet altså… Men nååå har eg lagt deg til på msn :P Så når du får nett så kan vi bare prate i vei ;P GØY… Du er heldig som kan kose deg… Eg skal levere inn eksamen nå på onsdag og eg kjenner det i musklene at eg stresser som bare det… Det er ekstremt skummelt :O Redd liten jente,. buuuhhuuu… Eg vil og kjøpe Totoro ting ogogog masse rosa ting eller Hello Kitty… Eg vil være BARNSLIG også…

   • wictorianart says:

    det er morro aa vaere barnslig! Kos iallefall!
    Jeg blir GAL GAL GAL av aa ikke ha internett. foeler meg alene i verden!

 5. silverfoxfang says:

  En varm og deilig seng er alltid fristende synes nå jeg også ^_^

  Nesten så jeg kan høre “greased lighting” i bakgrunnen når Benedicte står der på syklen :P

  Yummy kaker det der så gooode ut *drools* :P

  Positivt at sykkeltyveri antallet er så lavt i Japan får en si =D
  …skulle ønske det samme gjaldt Oslo, slik at jeg slapp å kjøpe så dyre låser :/

  Haha for en genial design på det sluket =D

  • wictorianart says:

   Ja jeg er helt enig. Tror ikke jegkommer til aa orke aa kjoepe sykkel naar jeg kommer hjem til Oslo igjen. Naar jeg flytter til Trondheim gaar det greit da. Mindre tyveri der!

   kaker er nammenamm det! Verdt aa drat il japan bare for det nesten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s