Asakusa, Ginza og Yoshi!

God kveld, god morgen, god dag!

Hvor skal jeg egentlig starte? I dag dro Nina hjem til Norge igjen. Det er veldig trist. Kommer til å savne Nina masse. Men jeg får jo se henne til jul igjen da. Gleder meg til du kommer tilbake til Japan igjen Nina! Si fra når du er kommet hjem og i trygt behold da!

Mmmm, yeeeeez!

Paraplystativ^^

Jeg og Benedicte har bare hatt en rolig i dag i dag. Vi har egentlig ikke stresset, ikke hatt noen særlig mål eller noe. Vi stakk opp til Asakusa og sjekket ut shoppingbodene der. Det var my morro og se, og masse Hello Kitty greier som man kunne kjøpe. Utrolig lett å finne gaver til barn iallefall!

Sukker-riskake! Ikke goood:P men morro å prøve.

Fin kjole.

Jeg var nødt å fangirle litt! Jeg fant jo mannen min, min mann nr 2 da for å si det sånn! Kim er jo selvfølgelig i første rekke, men du skjønner det Kim, at vi må gifte oss med Gackt også! Håper det er okeij for deg altså?

Møt Kim! Dette er bamsen som erstatter behovet for Kim! Men iallefall, så skal pandaen hete Kim. Så tror jeg kanskje at jeg sover sammen med Kim om nettene? Er han ikke søøøt?

Da vi var ferdig å vandre rundt omkring i asakusa, bestemte vi oss for å dra ned til Tokyo station, ta oss en lunch og lese litt japansk. Jeg er sjokkert over hvor mange kanji jeg har glemt i løpet av sommeren. Tror ikke placement testen på mandag kommer til å gå så bra egentlig:P

RÅTTEGOD MANGOSMOOOOTHIE!

Japanere er smarte. Det der til venstre er sånn barnesete for å putte kidden sin i:P

Må holde handa over den der greia. For å skylle ned^^

Smartinger^^

Vi hadde avtale med Yoshi klokken 5. Så etter en stund greide vi altså å finne hverandre blandt folkemengdene. Yoshi er utrolig hjelpsom. Han hjalp oss med å kjøpe diverse elektronisk utstyr som vi ville ha tak i. Jeg har for eksempel kjøpt en scanner. Eller jeg og benedicte kjøpte en scanner sammen til ca 300 kr hver. Nå kan jeg endelig tegne og scanne dem inn! :D Så kjøpte jeg en Kanji ordbok til DS’n min som gjør at jeg kan tegne inn kanji, så slår DS’n den opp. Trenger det, istedet for å sitte å telle radikaler og strøk osv. I hovedsak har jeg så og si bare kjøpt skoleting i dag.

Grønnte is. Ikke så godt egentlig:P

Yoshi løp ut i regnet for å lete etter paraplyer for oss!^^ Stakar. Han ble helt våt! Så insisterte han på å bære tingene våre^^ Skikkelig Japansk.

Ingen paraply vi fant :O

Etter at vi hadde vært på Bic Camera dro vi på en bokhandel. Jeg hadde så lyst å finne flere Zelda Manga bøker å lese på Japansk. Jeg prøver å samle mest mulig lesestoff til jeg skal hjem til Norge, sånn at jeg ikke skal glemme japansken når jeg kommer hjem i igjen. Jeg prøver å lete etter lydbøker på japansk. Men Yoshi visste ikke helt om de hadde det i Japan. Det nekter jeg nesten å tro! Men jeg og Benedicte har kjøpt Disney filmer på Japansk da. Så det er bra for å øve seg på å høre osv. Jeg regner med det blir mye kjøp av DVD’er osv, på japansk. Viktig viktig. Jeg må gjøre noe for å holde ting gående hele tiden!

Vi har egentig spurt Yoshi mest mulig ut om Jordskjelv i dag. Vi er litt bekymra for jordskjelv egentlig:/ De sier at det skal, i de nærmeste årene, komme et gigantisk jordskjelv som kan komme til å utslette hele Tokyo. Jeg bare ber til alle makter og krefter i hele verden, om jeg ikke skal oppleve det. Jeg skjønner jo ikke hva jeg skal gjøre om det blir jordskjelv. Jeg kan godt få oppleve et lite et, men helst ikke no katastrofe greier takk. Jeg vil jo hjem til kjæresten og familien min! Men jeg skal prøve å la vær å tenke på det!

De har starta med Halloween allerede O.o

Bøker jeg har kjøpt i dag. Harry Potter på Japansk. Zelda, scanneren, disney filmer^^

Wictoria fikk en IDE!!!:D Hva er det jeg holder i handa? Jo, Kim sin parfyme som jeg har tatt med fra Norge (ikke gal, neida).

Kim skal få Kim sin parfyme på seg!

YAAAAY^^ Lykkelig<3<3

Dette er forresten siste dagen med internett. VI drar fra hostellet i morgen og til Togane. Hjem kjære hjem? Der har jeg iallefall ikke fått internett ennå. Jeg aner ikke hvor lang tid det tar. Det kan ta evigheter, eller det kan gå fort. Jeg skal prøve å stikke på internettkafe de dagene jeg ikke har internett. Men jeg er usikker på åssn det er med å legge ut bilder osv^^ Vi får se da.

Glad i dere<3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Asakusa, Ginza og Yoshi!

 1. Liv Elin says:

  Hahaha galninga! Synd at vi mista forbindelsn der men d va deili å se dæ å høre stemmen din igjen pusiiii! *klæmmepå* Smart å ta m parfymen, visste han Kim at du stjelte den?

 2. Mo-chan says:

  Hello Kitty er ikke bare for barn :( Kaller du meg et barn :P I love Hello Kitty….. Og den plakaten vennina di har har eg og lyst på!!!!! AN CAFE Aisihteru… Men du skal ikke kjøpe sånn japansk elekrtronsik dictonary.. Litt annerledes enn DSi, men like god :P

  Ka hett det hostellet dokke bodde på ?? Kanskje eg skal bo der når eg reiser nedover nå! Hmmmhhh.. tenke tenke…

  • wictorianart says:

   Haha, joda, Voksne kan jo kjøpe det de også XD Men jeg vet søstra mi ville dødd på seg av alle de tingene:P
   Ja, det er en del sånne butikker rundt om her med plakater osv^^

   Jeg har elektronisk ordbok også, men jeg kan ikke tegne inn kanji på den. Derfor måtte jeg ha denne til DS’n også XD
   Det er kjempe bra og billig de hostellene her. K’s house er de jeg pleier å bruke. du kan gå på http://www.hostels.com
   Der kommer det masse gode hosteller opp.

 3. silverfoxfang says:

  Flotte morsomme og intressante fotografier ^^

  Er det sjokolade hunder btw? :P *yummy*

  Fancy toalett det der =D

  Grønn iste!?!? Jeg digger grønn te =D (må prøve å lage noe lignende selv :P)

  Setter stor pris på at du lager denne norske japan bloggen btw :)

  Ps.Tror den pandaen ble lykkelig oxo ;P

  • wictorianart says:

   Haha, nei det er ikke sjokolade hunder:P Haha, men det kan kanskje se sånn ut^^
   FAncy toalett.
   Grønnte is, ikke så godt.
   Jeg er så glad for kommentarene dine XD
   Jeg håper den pandaen ble lykkelig!^^

 4. Ane says:

  o.O hmshan.. jeg trodde nina skulle være der også jeg ?? hehe
  koselig at dere møtte Yoshi da :D husket visst ikke hvordan han så ut en gang jeg :S
  Nesten litt surrealistisk å se dere bå bilder og blogger med alle japantingester og greier :/ tror ikke hjernen min helt greier å fordøye det. ” er dere der?, hvor er dere da?” tenker den, også tenker den at ” jeg vil være der også! buhuu” LOL ^^’

  Klemmer på deg og Benedicte ;)
  Håper alt er bra!
  Glad i deg!

  • wictorianart says:

   Naaaaw^^ Nina skulle, men hun hadde egentlig sine grunner til å dra hjem:/

   Haha, jeg er så glad for at du leser bloggen min!^^ Jeg savner deg! Men ja, vi er nå i Japan. Merkelig nok!:P Du kommer jo etterhvert^^

   Kjempe glad i deg!:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s