Harajuku-girls

Hallo alle sammen!

mmm yeeeez?

I dag har vi vært i Harajuku. Jeg var der i fjor også, men da fant jeg faktisk ikke shopping gata, så på en måte var jo dette en ny opplevelse for meg nå da. Og det viktigste er: det var billig der! Kunne ikke sammenlignes med Shibuya 109 engang. Var så utrooooolig billig at det var helt utrolig! Det gjorde meg glad. En annen ting som gjorde meg glad er at jeg ikke fant min type klær der- så da slapp jeg å bruke penger XD Jeg kjøpte masse øredobber da. Så det var jo greit.

Vi fant den japanske Jan-Thomas!

Harajuuuuku!

Pannekake-sak.

Men jeg turte ikke spise det i frykt av å ende opp som dette til slutt:P

Kutsushita!:D

Er det noen av dere som har prøvd å handle klær i Japan forresten? Vel, det kan gjøre deg en smule forbanna i blandt. Det er nemmlig svært få klær du faktisk får lov å prøve. I de fleste butikker får du bare prøve ting med knapper og glidelåser. Jeg tror de er redd for at du skal sprenge klærne eller noe sånn. Men det er jo utrlig irriterende, for hvordan kan du vite om du passer klærne da? Jeg orker ikke kjøpe klær jeg ikke får prøve- med mindre det er noe som sier inni meg: ” Jeg kommer til å angre om jeg ikke kjøper denne”. På den lysere siden, så sparer du jo utrolig masse penger på dette da, at du ikke får lov å prøve klær.

What?

Ekkeeeelt!

Virkelig ikke min klesstil men det er kult å se likevel!

Harajuku er fylt med masse lolitaklær og generelt litt sære klær. Eller kjempe søte klær. Sukkersøte klær for å være helt korrekt. Det er sånn at det ikke går ann å bruke det- med mindre du er japaner. Jentene her er jo bare helt nydelige. La meg bli så søt! <3

Storthode.no? Uanz, kjøpte dette i går.

YAY! Min nye vekkeklokke! Den vår råttekul! Måtte bare ha den:P Kommer til å skvette opp av senga hver morgen, men men. Da kommer jeg meg hvertfall opp!

Store epletingene.

Jeg var utrolig sliten i dag, antagelig etter all bæringen i går. Så jeg greide ikke holde særlig lenge ut i dag. Dro hjem i fem tiden og la meg til å sove. Var bare helt utslitt. Nå er formen min litt bedre. Det tar seriøst på å dra rundt omkring i japan, ta tog, metro osv. Man blir utrolig sliten, men det er jo verdt det da.

DSC00495

Vi møtte forresten tilfeldigvis noen fra klassen i Harajuku i dag. Det burde jo vært umulig, møte noen kjente i Japan liksom. Jeg trodde iallefall ikke det skulle være mulig. Det var utrolig koselig å møte dem. Se noen kjente ansikter blandt folkemengden. Jeg er glad for at vi møtte dem, for ellers tror jeg ikke vi hadde visst åssn vi skulle komme oss hjem på søndag. I går kom vi nemmlig på; hey, vi vet jo seriøst ikke hvor vi bor i Togane! Vi har jo bare blitt kjørt frem og tilbake til leilighetene og togstasjonen, og ikke har vi noen adresse dit heller. Så vi var egentlig litt komibekymra. Vi så for oss dette scenarioet; ano, sumimasen. Watashitachi ha watashitachi no apaato ni kaeritai desu. demo doko ni sunde iru ka wakarimasen ga… Som oversatt betyr: Vi vil hjem til leilighetene våre, men vi vet ikke hvor vi bor. Haha. Jaja^^

Noen bilder fra i dag:

Jeg fikk ikke tatt så mange bilder i dag. Men målet mitt er å ta fler bilder i morgen. Har lyst å fokusere bare på det^^

Dette er fra Kyoto for noen dager siden!

Det var det for i dag:D

Jeg skulle laste opp videoer også, men youtube var ikke snill med meg i dag D:

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Harajuku-girls

 1. Silverfoxfang says:

  Wow shoppers heaven det her ja X3

  Utrolig mye stillige klær og andre ting/accessories :)

  Var det mye elektronikk butikker der også? (f.eks kamra, mobil og annet elektrisk utstyr)

  Virker som folk i japan kler seg med samme type klær som folk fra norge da (når jeg ser på disse gatebildene du tok her …om sommeren vel og merke ^^;)

  Nydelige geisha og natur bilder ^_^

  • wictorianart says:

   Haha, ja her er det ganske morro^^
   Nei om jeg skal ha elektroniske ting må jeg nok dra til Akihabara. Eller du får jo tak i elektronikk overalt, men om du skal spesialisere deg på det, dra til Akihabara:P
   Det er den elektroniske delen av byen:P

   Jeg syns folk er mer fashion her egentlig:P mer dilldall:P men nå fikk ikke jeg tatt bilde av de mest gærne folka da:P

 2. Panserlugg says:

  hihi Benedicte er så søt!

  Så fine klær du har kjøpt! Og den hvite toppen med sløyfe på.

 3. Alina says:

  Heia:) For d første, vil ha sånne artie sokka, for det andre, når du kommer hjem stjel æ vekkeklokka di;) Selv om æ hate vekkeklokka for det betyr å stå opp tidlig.. men.. gull og glitter<3 Miss you! :) kos dæ videre:D

 4. Maria says:

  En ekte levende geisha… * Misunnelig*
  Elsker geishaer, det er noe… majestetisk… over dem (:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s