Froeken utlending.

Jeg pratet til en Japaner utenfor Shibuya i dag, for å spørre om veien. Og han ble så overrasket at han brøt ut med: “Ueeeh! Gaijin-san!” Som da betyr  frøken/miss utlending XD Haha. Det var utrolig morro. Visste ikke at man kunne si det en gang. Om dette hadde vært i Norge ville vel dette virket rasistisk?

I dag har vi kommet oss til Tokyo! Det var egentlig trist å dra fra Kyoto. Blir lenge til jeg ser Kenta igjen. Men vi kan prate masse på skype. Kentasenseeeeei!^^ Jeg føler jeg har lært så mye av å prate med han.

Frokosten på hostellet ^^

Vi reise med Shinkansen i dag og var smarte nok til å bestille seter denne gangen. Det var litt mer komfortabelt enn forrige gang vi tok shinkansen og satt randomly rundt omkring.

Etter mye om og men, og med hjelp fra et japansk kjærestepar fant vi frem til K’s House Hostell her i Tokyo. Men før det, har vi drasset koffertene våre opp og ned minst 40 trapper. Var helt utslitt og gjennomsvett da vi kom frem til hostellet. Det er ikke lett å være 160, ingen muskler og skulle bære på en 25 kg’s koffert. Yay!

Vi dro til Shibuya 109 og shoppet. Kjøpte meg en del høstklær som skal holde meg litt varm mot vinteren! Men egentlig trenger jeg sommer klær også fordi det er så varmt. Men jeg tror heller jeg må droppe det. Vinter/høst klær er litt viktigere, og det er ikke som om jeg har så masse penger at jeg kan shoppe som en gal! D:

Vakre? NEI! Fra venstre: mann, mann, mann og til slutt dame.

Fint hår!

Det var forresten 3 japanske menn på 40 år som prøvde å få oss med ut på byen å drikke. De skulle absolutt hjelpe oss, så skulle de få oss til å være sammen med dem, gi dem facebooken vår, e-mail osv. Det var skikkelig ubehagelig. Det var liksom så vanskelig å bare gå fra dem også. De spurte oss konstant om spørsmål osv. Og da vi sa vi hadde kjæreste foreslo de at de kunne være de japanske kjærestene våre. Herregud altså… Vi kom oss heldigvis vekk fra dem etterhvert da  -_-

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Froeken utlending.

 1. Silverfoxfang says:

  Flotte bilder og videoer :D

  Utrolig stilig design på de togene :)

  Intressante menyer btw
  Shaved ice lol nice :D

  Synes det er utrolig kult at du fanger opp slike detaljer i japan ^^

  Ehh creepy de 40 åringene ja ^^;

  Shopping sentrene så utrolig “fashionable” ut :)

  • wictorianart says:

   Hvis man bare følger litt godt med legger man merke til ganske mye rart her i Japan:P Jeg lurer på om Shaved Ice er godt:P Haha.
   Håper vi sliper flere sånne tilfeller av dirty japanese men:P Haha. Det er jo ikke særlig apetittelig akkurat.
   De er veldig veldig fashionable de kjøpesenterene.

 2. Mo-chan says:

  SUGOI!!!! Kakoi desu yo!!! Yamaba-kei er VELDIG spesielt.. for å si det mildt… >___<

  • wictorianart says:

   Ja det er det XD
   De folka var skikkelig frekke da! Når jeg spurte om å ta bilde av dem, de sa ja osv. Men var uanz frekke etterpå liksom O.o

 3. Mo-chan says:

  Oi alt eg skrev, ble kuttet vekk >___< Mountain witch, hihihii… Har du kjøpt mye gyaru-kei klær ? ÅÅÅhhh Shibuya 109 is the BOMB.. Så mye fint.. Liker å se på hjemmesiden deres :P

  • wictorianart says:

   Hihi!:D Jaaa, jeg kjøpte SYKT mye gyaru klær i fjor! Men i år prøver jeg å begrense meg fordi jeg heller vil se hvor mange penger jeg har igjen til siste del av oppholdet. Da skal jeg shoppe som en gal:P da ser jeg hvor masse penger jeg kan bruke også:P XD

 4. Mo-chan says:

  Heldiggris… Eg kjøper mitt gjennom internett, og du får gå rundt å faktisk ta på det før du kjøper det >_< eeeeehh.. Du de tingene det hetter crepe :P

  Tipper du begynner å bli lei av kommentarene mine nå ^^, Hihiih…

  • wictorianart says:

   Haha nei nei! Jeg syns det er koselig å få kommentarer jeg! Da ser jeg jo at noen faktisk leser bloggen min! :D Jeg lurer litt på hvem du er da^^ Blir jo nysgjerri:D Du kan jo fortelle litt om deg selv om du vil^^

 5. Mo-chan says:

  Her?? Eller skal vi exhange msn kanskje :P ?? Du har min addresse i allefalll :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s