A-me-ri-ka?

Spørr de fleste som vi handler hos. Men når vi da sier Norge, så blir det helt: Ueeeeee!? Sugoi!

Dette er jo utrolig morro!

I går dro vi til Gion. Utrolig fint der. Jeg tok så ufattelig mange bilder at det var helt sykt. Naturen der er så vakker, alt er så vakkert! Husene og alt er så fint. Blir så utrolig overrasket. Jeg får skikkelig tegneinspirasjon og hele pakka. Men jeg lurer på om jeg kommer til å få tid til å tegne i det hele tatt?:P

Jeg så en geisha eller maiko elns, men jeg tror det kommer til å ta noen uker før jeg tar meg tiden til å gå gjennom bildene på speilreflekskameraet mitt og uploade de bildene. Så dere skal få se dem- etterhvert. Det er liksom så mye som skjer hele tiden at jeg ikke har tid til å redigere bilder osv.

Vente vente

Se se! Fisk i vannet! FORAN HUSET:D Kim? Kan vi lage oss et sånn her hus i Norge?

Etter en stund i Gion ble jeg så sulten at jeg bare ødla dagen for alle de andre for jeg greide ikke gjøre annet enn å gå rundt som en zombie. Jeg var så ufattelig sulten. Vi prøvde å finne noe å spise mens vi var i Gion, men vi fant liksom ikke noe. Alle luktene gjorde meg bare kvalme og jeg turte ikke ta sjangsen på at jeg kom til å bestille noe mat som smakte helt forfærdelig. Så vi gikk fra Gion da.

Vi dro rett til Kyoto stasjon og fant oss en resturant å spise. Da ble humøret med en gang MYE bedre! Da levde vi alle lykkelige resten av vårt liv. Nina og Benedicte ble igjen og shoppet, og jeg hadde en avtale med Kenta, så jeg måtte bare skynte meg hjem.

Kenta tok meg med til en plass et stykke unna Kyoto. Et eller annet sted på landet. Vi var ved et stort vann. Folk pleier tydeligvis å surfe der osv. Jeg husker ikke hva det heter da. Men det var utrolig fint der. Bare synd det var så mørkt. Jeg kunne ikke ta noen bilder eller noe. Jeg og kenta tente fyrverkeri da. Det var utrolig koselig!

Vakkert ikke sant? Ja. det var SYKT mørkt ved det vannet XD Derfor droppa jeg bildene.

Etter det dro vi ut å spiste tonkatsu. Jeg elsker seriøst tonkatsu, det er så utrolig godt! Jeg vet ikke helt hvor sunt det er, men godt  det iallefall! Vi var faktisk nødt til å flytte oss fra det første bordet vi satt med fordi det var 4 gutter som satt å stirra på oss hele tiden. Gliste og loka. Det er greit at utlenninger er sjelden, men det går jo ann å beherske seg litt da. I Kyoto er det jo syyyykt mange utlenninger. Men jeg tror japanerne blir litt sjalu på kenta i tillegg eller noe. Fordi de tror jeg og Kenta er sammen, og det er sjelden i Japan. Iallefall denne veien. Pleier heller være utenlandsk gutt som er sammen med japansk jente.

Namm namm!

Haha, naaaw! ser skikkelig lei seg ut jo.

Yummeh!

Jeg fortalte forresten Kenta i går at det er vanlig å skille seg i Norge osv. Han ble kjempe sjokkert. Han syntes det var utrolig merkelig. Så ble han enda mer sjokkert da jeg fortalte om den sexuelle lovalderen i norge. Han skjønte ikke helt det systemet. Men da lurer jeg på; har ikke japanere noen lover som beskytter barna her? De må jo ha det da.

I dag har vi bare hatt en kjempe rolig dag. Vi sov ganske lenge. Og det trengte vi nok alle. Så stod vi bare opp, pakka litt og så gikk vi ut for å spise frokost. Så har vi vært på en 100 yens shop og handlet litt. Så gikk turen innom en bokhandel. Kjøpte noen bøker med masse bilder av japanske hager osv. Og zelda manga; Phantom Hourglass^^ Gleder meg til å lese den!

Får alltid våtseriveter på kafeer og resturanger i japan. Hvorfor får vi ikke det i norge?

Jess… å gå fra normal til… anorektikter. Thumps up-.-  det ser jo helt jævelig ut.

Galninger

Den her har jeg lyst på D:

I japan er det greit at alt er rosa:P

Dessert-jakt!:

ALt er så syyykt rosa her!! Rosa q-tips! XD

butikken:D

Så har jeg bestemt for å drite meg helt ut her. Meg som synger med Kenta fra karaoken XD OMG. Beklager at jeg høres ut som et nasalt ekkorn XD

Shit jeg blir flau!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to A-me-ri-ka?

 1. Mo-chan says:

  ÅÅÅÅÅHHH.. Alt ser godt ut og nydelig og fint. Eg vil til Japan. buuuhuuu.. Desserten så yummy ut.. Sende meg en i posten?? :P hehehe… Kos deg videre, teiting :P heheh. En veldig misunnelig jente akkurat nå :(

  • wictorianart says:

   Naaaaw:D men det er jo kanskje ikke såååå lenge til du kan dra?:D
   Jaaaa, her er det kjempe kos iallefall:) Alt ser yummy ut, men mye er kvalmende:P Haha

 2. Silverfoxfang says:

  Flotte bilder ^^

  Maten ser også utsøkt ut :p *drools*

  Litt skjokka over de slanke bladene :S (om man går ned til 36 kg kan være snakk om bullumi/spiseproblemer?)

  morsom anime klipp btw ^^

  Keep up the good blogging ;)

 3. Karoline Elise Nelson says:

  Åh det virker som du har det gøy:) Så bra! Jeg håper du trives!
  Du må finne meg en link til en Japansk klesbutikk:)
  Love u søtis<3

 4. Liv Elin says:

  Ååååh kan æ få sånne små spøkelsesbarnting som sto blomsterpottn? Pliiiis?

  • wictorianart says:

   Haha:D Naaaaaw:D Jeg skal huske på det, og kjøpe det til deg neste gang jeg ser:D Jeg trodde først du hadde skrevet at du ville spise dem:P

 5. Kim says:

  Hm… Nå vet jeg hvor du har det ifra å ta bilde av 2 fingre foran ansiktet (japanske jenteblader). Og jeg ser at du fortsetter den fine gode kostholdstrenden jeg dyttet deg motvillig inn i. ^^ Kos deg du jenta mi (enda mange treningsdager igjen til jeg kommer vettu :P) Når jeg kommer til japan skal vi seriøst bli dritings og synge karaoke sammen. he he. Gleder meg til å se deg igjen snart kjærsten. Hils jentene fra meg da. Løv

  • wictorianart says:

   Haha, men Kim!:P Jeg finner ikke noe annet å spise. Sliter big time:P Vil jo aller helst spise sunn mat, men da kaster jeg jo bare opp av fiske greiene:P Haha. Jeg trodde du visste at det var en sånn jappse greie jeg, det at man skal lage sånn piecetegn XD Glemte kanskje å forklare hva det var:P haha.
   Haha! Seff må vi det:P Men som du sikkert hører: Jeg har ikke en særlig vakker sangstemme:P Haha. Jeg blir så sinnsykt flau av å se på den videoen jeg:P Gleder meg til å se deg også mannen min<3<3<3 ILU!<3

   • Kim says:

    Vel. Det var en grunn til at jeg skrev “bli dritings og synge karaoke” i den rekkefølgen :P (Måkke tro jeg vil gi deg en mikrofon i edru tilstand ^^) *fjernmobbing* klarer ikke helt slutte selv om du er en halv verden ifra meg :(

   • wictorianart says:

    Haha, naaaaw^^
    Du er så slem som mobber meg! Dumme kjæresten min:P

   • wictorianart says:

    Men jeg er glad i deg da<3

 6. ernie says:

  Tasty communications.. that made my day.. og utrolig nok ble jeg sulten på dessert nå :P

 7. Ane says:

  hehe ^^ synes du var flink til å synge her jeg :) skulle så gjerne pratet og spurt og gravd om masse av det du har skrevet her ^^ men hvert innlegg inneholder jo masse info, så jeg lar visst bare storyen dra meg igjennom :) alt høres så spennende ut… hehe ^^
  glad i deg vennen!

  • wictorianart says:

   Haha, syns du?:P Haha, okeij, men det er jo fint at noen syns det da! Glad i deg jeg^^
   Naaw, det er bare å spørre og grave litt om det er noe du lurer på!:D Jeg skal svare så godt jeg kan jeg!:D
   Alt er veldig spennende:D Noter deg ting du vil gjøre til du kommer da;D

 8. Ane says:

  ooh! :D god ide! *fine frem notatblokk* :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s