Karaoke og templer i går^^

Hei hei!

Jeg rakk ikke blogge i går for alt gikk i ett! Vi ble hentet av Kenta klokken halv tolv på dagen, og han kjørte oss til Inari templet. Jeg er så utrolig glad for at jeg kjenner Kenta. Syns det er så ufattelig snilt av han og kjøre oss rundt omkring. Han er en skikkelig morro person denne japaneren. Men merkelig nok er han _veldig_ forskjellig fra andre japanere. Han er ikke en sånn der sjenert kar, som ikke tørr å ta på folk osv. Vise følelser og lignende. Det er bra! Vi liker det. Han oppfører seg ganske vestlig^^ Så enkelt og uanstrengt og være sammen med han.

Inari templet er utrolig fint. Jeg har ikke vært her før. Det er et revetempler med mange mange torii greier (de røde stolpe tingene). Var utrolig morro å komme hit å se. Er kjempe vakkert. Og det var hærlig å få være i skyggen også, inne i skogen. Det er jo så uutholdelig varmt her i japan. Jeg hadde ikke trodd at det var det nå!

Japanere er så syyyyykt opptatt av å studere

Vi kjøpte en sånn her hver. Det er meningen at du skal tegne på dem, og skrive et ønske på dem:D

Min til venstre, nina sin i midten og Benedicte sin til høyre XD

Kenta skal ALLTID lage rare ansikter O.o btw, på varme dager har alle gutter sånn der håndkleting.

Da vi hadde vært på inari, tok Kenta oss med til et annet fint tempel. Fint å ha en japaner som kan vise oss rundt omkring^^

Siden vi var sultne, bestemte Kenta seg for å ta oss med hjem til han. Det var utorlig morro. Vi fikk komme inn i et japanskhus:D Yay! Så møtte vi bestemoren til Kenta. Hun ble veldig fasinert over håret vårt. Og sa at håret vårt kjennes ut som babyhår. Haha, det er jo en smule morro! Kenta laga spaggeti til oss, så jeg er glad for at vi fikk noe mat som kunne spises!:D

Benedicte og bestemoren til Kenta

Uuuh, tegna denne tegningen til Kenta i fjor, og han har den hengende på veggen^^:D

Etter vi hadde vært hos Kenta dro vi til sølvtempelet. Det var veldig fint, men jeg ble litt skuffa, for jeg forventa at det skulle være laga av gull-sånn som gulltempelet. Men det var det jo ikke! D: Men naturen rundt der var veldig fin! Har noen fine bilder på speilrefleksen jeg skal legge ut senere^^

Største sandslottet jeg har sett hvertfall!

Da vi var ferdig å være ved sølvtempelet kjørte Kenta oss hjem så vi fikk dusja og ordnet oss. Så skulle vi dra å spise raaaamen!

det lukter en smule rart av dette. Men det er forsåvidt godt. Vi var en plass på landet og spiste ramen, og de er ikke vant til utlenninger så vi ble skikkelig nedstirra. Begynner å bli sånn passe vant til det nå. Men er fremdeles litt ubehagelig.

Da vi hadde spist ramen dro vi for å ta purikura (printclub). Det vil da si at vi alle stiller oss inn i en boks og tar masse mini fotografier. Så er det om å gjøre og lage kule poses, så etter på blir bildene skrevet ut. Men først kan du tegne på dem på maskinen osv XD Egentlig veldig morro!

Etter purikura gikk turen tiiiil KARAOKE!:D Det var selvfølgelig kjempe morro. Mye fæl synging og hele pakka!:P Kenta’s bestevenn ble også med på karaoke. Naoki heter han. Han var mye mer typisk japaner enn Kenta. SÅ vi ble litt sjokerte egentlig:P

Hallo… Dress liksom? Kom rett fra jobb han:P

Søte de er^^

Jaaaada XD

Japanere er morsomme XD

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Karaoke og templer i går^^

 1. SilverFoxFang says:

  Må være den globale oppvarmingen ;), er ikke direkte kaldt i Norge heller :) (anbefaler likvel vår/høst jakke ^^;)

  Sier det Nok en gang, flotte bilder du tar =D (samt video klippene er også morsomme ^^)

  • wictorianart says:

   Haha, så bra:D Jeg klarer virkelig ikke ha på meg jakke her altså:P Men i Oslo hadde det kanskje gått greit^^
   Så bra at du liker videoene mine:D:D

 2. Liv Elin says:

  Awww han Kenta e søt jo! Så snill han e å tar dåkker m rundt å finn på artie ting!

  • wictorianart says:

   Jaaa, han er utrolig søt og snill!^^ Lærer så masse japansk av han også!:D Det gjør meg happyyyy^^ Er ennå vanskelig, men jeg skjønner jo egentlig mye mer enn jeg gjorde før^^ Så det er bra!^^ Så lærer jeg masse kyoto dialekt!

 3. Liv Elin says:

  Hehehe så kommer du hjem å snakke IKKJE skolejapansk…d må vel være en bra ting?

 4. ernie says:

  Haha.. alt ser så utrolig morsomt. Kjører japanere på feil side av veien?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s