Arashiyama, Aper og Shopping!

Hei hei!
I natt fikk jeg seriøst ikke sove! Jeg la meg kl 0200, men var ikke trøtt i det hele tatt. Jeg lå våken til klokken 0400 og bestemte meg da for å døgne. Jeg så ikke vitsen med å sove noen få timer før jeg skulle opp. Jeg pratet med mamma, bestemor og Kimmen på skype. Så gikk jeg i dusjen kl 0800.

en VELDIG entusiastisk Wictoria som ikke har sovet.

Smaaaart, neeee?^^

Vi dro altså til Arashiyama mountain i dag. Jeg har vært der før, men jeg tenkte at det sikker ville være morro for Benedicte og Nina og se apene som er der. Mate dem osv. Bambusskogen er jo også en viktig part! Så vi var innom der. I dag var det utrolig varmt. Det _må_ ha vært den varmeste dagen så langt. Jeg har aldri svettet så mye i hele mitt liv tror jeg. I tillegg dro jeg Nina og Benedicte opp i skogen, så vi måtte gå opp bratte skog-sider. Det var så ufattelig slitsom i denne varmen. Men alt for å se apene på toppen- og utsikten.

Vakkert?:)

veien mot toppen!

Da gjorde jeg visst feil daaaa…

Hvem har lyst å putte ansiktet sitt der egentlig?

Vi måtte faktisk gå inn i buret for å mate apene^^

Naaw, tissa seg ut?

Flott utsikt!:D

bambusskogen som var overbefoka sammenlignet med sist.

Utsillings-is?

^^

Etter å ha vært på Arashiyama bestemte vi oss bare for å dra hjem. Søvn, ingen mat og varmen gjorde meg bare helt utslitt. Så vi ville alle hjem og ta en kald dusj og få av oss svetten. Vi var så utrolig slitene da vi kom til Kyoto Station. Vi skulle bare kjøpe litt mat, så vi tok noen ruller trapper ned- inne på stasjonen og havnet på et kjøpesenter :D!!! Plutselig var vi alle kjempe energiske igjen. Skjønner at jeg har et ekstra energi-lager når det kommer til shopping. Da var alt greit igjen, og jeg trengte ikke gå hjem igjen nei. Kjøpte meg en skjorte/kjole i en butikk på senteret. Da kom vi alle 3 i prat med hun jenta som jobba der, eller hun prata så mye som mulig med oss. Prata om hvor pene vi var, lurte på om det var vår øyefarge vi hadde osv. Og da vi sa at vi syntes at japanske jenter var penest, rista hun bare på hodet og skjønte seg ikke på oss overhodet. Og der stod vi, med sminken dratt utover ansiktet, svette og jævlige og hun syns vi er pene?? Japanere er seriøst rare!

Vi dro så hjem for å stelle oss litt. Så dro vi til Kyoto stasjonen for å møte Petter og Karoline. De studerer på et universitet ikke så langt unna her. Jeg skulle jo egentlig studere der, men valgte å ikke gjøre det likevel:P Tror ikke jeg kommer til å angre på det valget. Håper ikke det iallefall!

Uansett, vi hadde det kjempe koselig! Lenge siden jeg hadde sett Petter og Karoline, så det var kjempe koselig å møte dem igjen. Det føltes nesten ut som om vi aldri hadde forlatt norge! Karoline, Petter og Benedicte lette etter noe greier jeg skal fortelle om senere (hemmelig:P). Så vi stoppet utenfor et hotell, for å spørre noen om veien og  der det satt masse ungdomsskole elever og spiste mat (inni hotellet altså). Selvfølgelig stirrer de, alle gjør jo det. Og siden det er trygt å stirre innenfor vinduet, bestemte de seg etterhvert for å vinke til meg. Og da vinka jeg bare tilbake, og smilte så søtt. Så da var det iallefall 6 stk som satt som noen tullinger og vinka ut vinduet. Jeg blir litt flau på deres vegne XD Men morro er det jo!^^

Si: aaaa!

Karoline og Benedicte

Maaaat^^

SukiYaki^^

Så, jeg og Nina bestemte oss for å gå å shoppe mer. Som da endte opp med at jeg kjøpte en høstgenser med singlet, og noen fine pyntesko!:D Det er jeg kjempe glad for. En annen ting som ikke er fult så morsomt er stresset ved å handle i japanske butikker. Du føler deg ikke trygg, og tørr nesten ikke gå inn i butikkene. Hvorfor? Jo, fordi jentene hyler: “Irasshaimaseeee” Så begynner de å spørre deg masse rare spørsmål, og henter masse klær til deg. Så pusher de deg inn i et prøverom og trer ofte en hvit pose over hodet ditt. SÅ… Mens du står der inne og prøver å skifte, kommer de fort tilbake å roper “Hva syns du?”. Man er jo ikke halvferdig engang. Jeg blir så stressaaaa >_< Men jeg elsker jo seff klærne da! Så er det alle de jentene som innsisterer på å fortelle at du er myyyye søtere enn japanere. Hallo? De er så teite! De ser jo ut som vakre vakre dukker jo!

Underground kjøpesenter^^

Det her er posen du må stappe over hodet for å forhindre at sminken din gnis utover klærne du prøver XD Når du prøver klar altså. Tar av og på.

Etter shoppingen, var det bare tilbake til hostellet for å chille litt. Ordne seg og ta en øl i Zen-bar her nede. Koselig det! Jeg hadde håpa på at Kenta skulle komme hit i dag så han kunne få prate ordentlig med Nina og Benedicte, men i morgen har vi avtale om å dra å kjøpe ramen osv^^ SÅ det blir jo kooooselig!

Sko og skjortegreie jeg kjøpte i dag.

Søte sko?

Herregud sier jeg bare…

Fra oppholdsrommet i går btw. Natta kanskje?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Arashiyama, Aper og Shopping!

 1. Ane says:

  hehehe :D Lolsann! Virker som det skjer nok i alle fall :) Jeg koser meg med å lese ;) Mye moro ^^ (btw. japanerne er vel kanskje ikke teitere oss når det gjelder dere er pene nei DERE er pene konkurensen ;P. Lol! haha, man idealeserer vel annerledes. De ser tross alt japanere hver dag :D) Hils Nina og Benedicte fra meg ^^
  Nå må jeg køye! :O klokka er 0200 her (0900hos deg????) og jeg skal opp klokka 0800 i morgen :)
  Glad i deg!
  Stor klem på dæ!

  • wictorianart says:

   Jeg er glad i deg også!:D:D
   Ja, det skjer ting hele tiden. Eller, vi prøver å aktivisere oss så godt vi kan det. Det er jo ganske morro!:) I dag skal vi til et revetempel og titte litt. Så det er jo ganske morro! Så skal vi være sammen med kompisen min også. Det blir bra vettu:D

 2. ernie says:

  Apeeeeer!!! :D

 3. Alina says:

  gi meg de skoene! ;) hihi

 4. Liv Elin says:

  No går d bedre sant…ikkje rikti så trist lenger? Ser iaffall ikkje sånn ut da. :) Flirte godt da æ leste om papirposn hehehe førr et scenario! E no snodi korsn de apen ligne på oss…ka d e dem får å spise? Æ like skoan dine. *klæmmepå*

  • wictorianart says:

   Jooo, det går bedre nå egentlig. Men jeg er fremdeles litt bekymra osv. Tenker på åssn det kommer til å gå når kim kommer. Om det oppdages at han er der osv osv. Satser på at det ikke skjer. Men ellers har jeg det fint. Iallefall midt på dagen. Det er vel verst på mårran og kvelden.

   Ja, de pose greiene der er utrolig latterlige. Haha >_<
   De får eplebiter og nøtter og spise, de apene XD

   • Liv Elin says:

    Men stiganes formkurve ihvertfall. Vældi bra. Tenke ofte på dæ pusi. Møte i klubben gikk vældi bra, æ ska skrive litt på LJ en dag æ har tia. :)

   • wictorianart says:

    jah, det må du gjøre:D Høres bra ut^^
    Joda, ting er bedre. Gruer meg bare til å dra til det der fengselet i togane >_<

   • Liv Elin says:

    fengsel? E d der d va sånn skummelting…m folk som kom etter dæ?

   • wictorianart says:

    Nei. men chiba føles ut som fengsel:P

 5. Mia says:

  Omg :D Dødsfint antrekk! Me waaants!

 6. Nina says:

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ *SAVNEEE!!!!!!!* Kan vi ikke dra til Japan sammen snart igjen?!? Du skal reise til høsten? Jeg vil komme og besøke deg daa. jaaaa <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s