Jeg skjønner Japansk likevel!!:D

Halloooo!

I går møtte jeg Kenta. Det var utrolig hyggelig å se han igjen! Jeg har jo ikke sett han på kjempe lenge. Det er over ett år siden sist! Vi hadde egentlig tenkt å dra på karaoke, men jeg hadde ikke lyst når det bare var jeg og Kenta som skulle dra alene. Det ville blitt kjedelig. Nina og Benedicte var så slitne så de valgte å legge seg istedet. Kenta tok meg med til en elv rett ved siden av her. Det var utrolig fint der på natta. Haugevis av flaggermus som holdt på å fly på oss flere ganger. Og så så jeg hegrer! Utrolig vakre fugler. Vi satt og pratet i flere timer ved elven. Og Kenta instisterte på at jeg _bare_ skulle prate japansk. Så jeg føler at jeg begynner å få kontroll. Jeg forstod 80% av alt han sa. Når jeg ikke skjønte noe, spurte jeg bare hva han mente. Så føler meg litt tryggere!

Jeg fikk lære kjempe mye om japansk kultur. Så jeg spurte og gravde om alt mulig. Det er vanlig å flytte ut hjemmefra alt fra 25-4o år gammel. Er ikke det rart? Så er det ikke lov å ha sex hjemme. Foreldrene tollererer ikke det. Så derfor drar unge folk på love hostels for å ha sex. Det er også uvanlig og sove naken sammen fordet om man er kjærester. Og fordet om Kenta er 22 år måtte han spørre om lov til å ha kjæresten sin på overnatting. Det er også vanlig at man ikke sover inntil hverandre. Jeg aner ikke hvorfor. Men japanere kan jo ikke kysse eller holde hender offentlig engang!

DSCN6154

Kenta tar en søppel-pose!

Jeg var hjemme i 3 tiden på natten. Og da var klokken 8 på kvelden i norge. Så jeg prata litt over en time med Kim på msn. Det var utrolig godt. Men tenk at jeg måtte være våken så sent for å prate med han XD. Han skulle ut da, så han hadde ikke så god tid til å prate. Hadde en avtale. Men litt er jo bedre enn ingenting!

I dag sov vi til klokken halv ett. Vi hadde alle sovet så utrolig dårlig i natt, så derfor ble det liksom ikke gjort så mye i dag. Men vi kom oss til kyoto stasjonen for å kjøpe diverse ting. Har kjøpt rosa kamera, digitalt. ND filter til speilrefleksen, minnekort, kamera stativ (2stk) og masse andre ting jeg ikke husker. Men det ble iallefall ca 2000 norske kr bare :O Det er så utrolig billig her for ting. Og på Big Kamera drev jeg å spurte samme mannen om hjelp hele tiden. Han måtte jo ha blitt gal. For jeg kom liksom på ting jeg trengte underveis, hele tiden. Haha. “åh, det må jeg også ha. SÅ må jeg ha det. Og jah, det må jeg ha” Mannen var helt svett etterpå!

Etter at vi hadde handlet gikk vi på starbucks! Drakk is-kaffe der. Det var helt forfærdelig. Det er ikke som i norge i det hele tatt. Haha. men vi fikk iallefall spise da! Så fikk jeg testa det nye kamera mitt!:D Det var koselig!

DSC00004

Denne smakte som kransekake:D

Etter at vi hadde vært på Starbucks gikk vi inn i en suvernir butikk. Og loka rundt der.

Fint papiiiir:D

Hello Kittyyyyyyyy

det her har de oooooveralt i Japan :D Fint å ha. Kunne ikke hatt det i Norge rundt omkring på gatene.

Fra Kyoto Tower!

Et tempel man så inni en kikkert^^

Heis-dame!:D

Morro-speil!

HVa mener de egentlig?

Baren på hostellet.

Fra hostellet i gangen.

Alle tingene jeg har kjøpt i dag, utenom kameraet da.

Bare litt video

I morgen blir det forhåpentligvis masse tempel greier:D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jeg skjønner Japansk likevel!!:D

 1. Mo-chan says:

  Det ser ut som du koser deg XPDu spiste Macron XO Har alltid hatt lyst å prøve det…. KOs deg videre og post MANGE bilder….

 2. Liv Elin says:

  HAHAHA små tjukke feitingan! lol lol lol

  “Vær så snill å ta på heisen. Når du går ned.” Heisn vil bli kosa med men bare nedover. Altså.

  Æ vil åsså ha nytt kamera.

 3. SilverFoxFang says:

  Utrolig flotte bilder :D

  De kakene så gode ut :P

  Elsker det heis skilt bildet lol.

  Kan tolkes i mange rettninger :P (men “tror” det har noe med at man må “trykke” på heis “knappen” for å i det hele tatt åpne heisdøren slik at man kommer seg ned ).

  Om ikke annet tror jeg at jeg kan “beseire” heisen slik at jeg får tilatelse til å gå ned ;P

  Mange hilsner fra Oslo/Norge :)

 4. Ane says:

  hehe, min første tanke var, værsåsnill ta på deg heisen hvis du skal ned :P fint klesplagg? koselig med video da. ^^ er litt med da liksom :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s