Nå er jeg i Japan!

Endelig har jeg internett!!.
Dag 1 i japan, kommet frem til leilighetene:

———————————————

Hei hei.

Da har jeg kommet frem til Japan. Flyreisen gikk veldig bra, jeg sov 3 timer og ellers trengte jeg ikke noe mer søvn. Det var vanskelig å ta farvell med Kim på flyplassen. Jeg hadde lyst å ta han med meg i kofferten min hit, og nå som jeg sitter her angrer jeg på at jeg ikke gjorde det.

Jeg sitter altså i leiligheten min nå. Den er utrolig fin, mye større enn forventet. Det er veldig få ting her, men det er jo typisk japansk stil. Jeg er egentlig ikke helt i humør til å si så masse akkurat. Jeg er sliten og egentlig veldig lite entusiastisk… Jeg bare skjønner at enkelte ting her i Japan kommer til å bli veldig dyrt for meg.

Kim kommer jo hit i oktober, ne. Så… Ja, disse dormitoriene som vi bor på her. Tillater ikke at man har overnattingsgjester. Verken gutter eller jenter. Sååå kjære Kim, jeg leier hotell til oss som er rett vedsiden av her så vi faktisk har en plass å sove om nettene når du kommer. Alt for deg kjære<3 Men generelt dette gjorde at jeg bare lengter hjem til norge. Japan er et fantastisk land, men noen ganger blir jeg seriøst irritert! Det er antagelig et gammelt ektepar elns som eier dette bygget da, regner jeg med.

Jeg regner med at det tar 1-2 dager før jeg slutter å deppe. Sånn var det sist jeg kom hit også. Jeg bare savner familien og Kim sånn. Og det er kjempe frustrerende at jeg ikke har mobil og kan ringe Kim. Akkurat nå kunne jeg trengt å prate med han og høre han si at alt går bra. Men alle dere der hjemme ligger jo å sover når jeg skriver dette. Kanskje noen er stått opp. Jeg sitter for så vidt her uten nett, så tar med dette på usb-pennen bort til en internetkafè, om jeg finner.

Vi skulle jo egentlig til Kyoto i dag. Men så må vi visst få fiksa en del ting på skolen først, sa kobayashi som mannen heter. Så da kan vi altså ikke dra dit i dag. Som i seg selv er en skuffelse. Husleia vår ligger på 60 000 yen, og internett kommer i tillegg til det. Men jeg regner med det ordner seg. Jeg bare sitter å venter på penger fra lånekassa.

Det er helt surrealistisk å være her egentlig. Hvis jeg lar vær å tenke på de småtingene som gjør meg trist akkurat nå, er det som å være i en Ghibli-studio film. Naturen rundt her osv. Ja, jeg bor visst på landet. Men det er ikke sånn som det er i Norge egentlig. Er selvfølgelig masse flere folk her. Når man er ute hører man gresshoppene synge i flokk. Det høres egentlig ut som fugler eller et eller annet dyr. Utrolig skarp og høy lyd. Hva skal jeg ellers si? Jo, det er varmt. Og jeg er sulten. Så jeg, Nina og Benedicte skal snart ut og finne et sted å spise. Kjøpe litt småting osv.

Jeg gleder meg utrolig til å sove i dag. Det kommer til å bli godt!

————————————–

Senere innlegg:

Nå er klokken ca 6 eller 7 i Japan. Jeg er litt usikker på om Japan ligger 7 eller 8 timer foran Norge. Det bør jeg for så vidt finne ut til i morgen, siden vi skal møte Kobayashi kl 0900 i morgen.

Jeg føler meg litt bedre nå, men humøret er fremdeles ikke som det bør være. Jeg er fremdeles utrolig sliten. Men det måltidet vi spiste på en eller annen restaurant hjalp på. Jeg var egentlig ganske frustrert da jeg skrev tidligere. Men nå har jeg fått høre stemmen til Kim i 1 minutt, og sendt noen meldinger om diverse bekymringer osv. Så jeg føler meg bedre sånn sett. Men det er så rart at jeg liksom får problemer med å egentlig ha kontakt med han. Nå er han jo på jobb O.o

Resturant tingen^^

Noe godt for ca 70 kr^^ elns..

Vi prøvde å stikke innom en internettbutikk(?). Det viste seg visst å være vanskelig. Og jeg måtte stå for pratinga, men det hjalp ikke akkurat. Jeg blir kjempe forvirra når folk sier masse ord jeg ikke skjønner i det hele tatt. Og sånn som denne jenta, det virket ikke som om hun prøvde å gjøre det så veldig mye lettere. Men uansett, denne internettplassen var bare merkelig. Du kunne få egne rom osv, hvis du ville ha skikkelig privatliv osv. Men det var egentlig ganske dyrt, måtte ha medlemskort osv.

Vi føler oss forresten stirra i hjæl her. Man skulle jo trodd at hele Togane’s befolkning har sett utlendinger før da! Men det kan jo virke forksjellig, i og med at man blir nedglodd av gud og hver mann.  Jeg føler meg litt lost.. Alle prater så fort osv. Jeg har egentlig bare lyst å sperre meg inne på rommet mitt og tegne å studere :P

Vi har også vært å handla på Supermarkedet. De er så vanskelig å finne seg noe å spise da. Foreløpig er det masse frukt, yoghurt, vann og cornflakes med jordbær i. Så klatret jeg bort masse penger på Shampoo osv. Jau jau, sånn må til. Vedder for at den shampooen varer til jeg skal dra hjem.

Alle bilene er forresten helt trykka sammen og firkanta. Fin hage^^

Utforska Togane litt O.o

Forresten; på flyplassen måtte vi bli undersøkt av 5 mennesker. De ville sjekke om vi hadde alt ulovlig fra A-Å. Tror du det var gøy? Nei… Det var egentlig ganske pinlig. Først ble jeg befølt  _overalt_ på kroppen av en dame, så begynte de å gjennomgå all bagasjen vår. Og det var jo veldig koselig da han ene mannen drev å rota oppi det skittene undertøyet mitt. Så neddi posen, stakk handa neddi og kjente rundtomkring. Jeg hadde egentlig lyst å dø faktisk. SÅ spurte de samme spørsmål minst 3 ganger, og de fleste omhandla marihuana. ”kjenner dere noen som røyker marihuana” ”røyker dere?” ”har dere med marihuana?” ”Røyker kjæresten din marihuana?” ”Har du venner som røyker marihuana?” ”Hvis du går på japansk diskotek, så….” Og mer kom han ikke frem til. Dette foregikk altså på japansk da. Så noen ting var jo litt vanskelig å forstå. Men OMG, det må da være grenser?

Men… Nå tror jeg seriøst jeg må legge meg. Sitter å dupper av her, mens jeg har elektrsikemannen på besøk O.o Legge seg kl 1800… Hmm, det er litt merkelig men men. Tror jeg skal sove i 12 timer eller noe. Da bør jeg være nok uthvilt!

————————————————————————————————————————-

4. september.

Dette er altså i dag. Det andre jeg har skreve er fra i går.

Vi er nå kommet frem til Kyoto- endelig. Så her sitter vi på K’s House, alle 3 jentene på samme rom og blogger. Har følt meg helt lost uten internett.

Da jeg våknet i mårres, ville jeg fremdeles hjem til Norge. Kim sa forresten jeg måtte slutte å være så pinglete, og ja, han har rett. Jeg bare våknet i mårres og ting føltes ikke noe særlig bedre. Jeg var bare trist og lei, og følte meg som en fange i leiligheten min. Vi møtte studieveileder Kobayashi kl 0900 i mårres, for så å dra til en eller annen bygning i Togane for å ordne Alien Card something.

Vi møtte noen jenter på fra Norge som går året over oss(Tonje og Katinka), og det gjorde ting en hel del bedre for meg. De fortalte at i fjor fikk ikke de lov å ha folk på overnatting, men alle hadde gjort det likevel. Så jeg har bestemt meg for å ta sjangsen på det. Diskre må man visst være, men det er jo greit. Det vil nok uansett bli billigere å ta sjangsen på at ingen finner det ut. Hvordan skal de finne det ut uansett? Tar en sjangs på det vi, så tar man bare ting som det kommer.

Etter at vi hadde møtt flere folk fra skolen, ordnet Alien kortet og pratet med Tonje og Katinka ble alt mye bedre. Vi kom oss avgårde til Togane stasjonen, og spurte en mann om hjelp til å kjøpe biletter til Chiba. Han hørte nesten ikke hva vi sa, så jeg måtte spørre noen hundre ganger om han kunne hjelpe oss. Dårlig hørsel.com? Iallefall, vi kom oss avgårde, og det var jo fint. Det tok ca 1,5 time inn til Tokyo, og der surra vi på stasjonen for å finne Shinkansen togbilletter. Vi fant også et bakeri med masse rar mat. Det finnes seriøst ikke grovbrød her. Det gjør meg gal. Alle boller/brød osv, smaker akkurat det samme. Men det var interesant å spise alt jeg kjøpte da.

PÅ togstasjonen.

Svetter som en gris jeg.

Tog stasjonen med kjøpesenteret Sunpia i bakgrunnen.

Japansketog. Alt er som i lekeland spørr du meg:P

Den tingen her var god. Aner ikke hva jeg spiser.

De har så fine reklameplakater i japan<3

Til vår lettelse fant vi også ut at lillehjernene våre ikke hadde vært så smarte når det kom til å regne ut hvor mange norske kroner ting kostet. Vi tok f.eks 1000 yen og delte på 7. Men hallo, man skal jo dele det på 15 ca XD Det er jo helt latterlig! Så jeg fikk plutselig små-angst da jeg trodde at alt var kjempe dyrt. Det var det jo ikke^^ Flinke lillehjernen.

Jeg skjønner også at jeg kommer til å dø mens jeg er i Japan. For jeg greier seriøst ikke spise noe særlig. Det er så vanskelig å finne ting å spise. Og en annen ting er at her i kyoto svetter jeg ihel! Det er så sinnsykt varmt! Det hadde vi ikke trodd… Har alt for varme klær med oss hit.

I kveld skal jeg kanskje møte Kenta. Håper det. Det hadde vært hyggelig iallefall. Kenta kjenner jeg fra sist jeg var her. Utrolig hyggelig kar, som er flink å prate engelsk:D

Kyoto!

Kyoto tower

Mengiz face. Nå må jeg lete etter vann! Hodepine!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

19 Responses to Nå er jeg i Japan!

 1. Mo-chan says:

  Håper du får det bedre etterhvert. Men du hvilke semester tar du nå i Japan, 4?

  • wictorianart says:

   Jeg tror nok jeg gjør det. Alle som kommer hit føler det sånn etterhvert. Har vi iallefall hørt.
   Jeg er på 3. semesteret mitt nå^^:)

 2. ernie says:

  Alt høres kjempespennende ut! *missunnelig* Håper du finner noe å spise etterhvert og at du føler deg bedre.

  • wictorianart says:

   Det går nok bedre etterhvert tenker jeg^^
   Det er nok bare et lite sjokk i starten eller noe.Det kommer til å gå bra^^ Bare glad vi er en plass med internett nå!

 3. Liv Elin says:

  Uffda…du e litt i sjokktilstand trur æ. Blir nok bedre når du får roa litt å funne nåkka mat du like å spise…han Kenta kan sikkert hjelpe dæ. :)

 4. Mia says:

  Åååh, er det cicadas du hører? http://www.youtube.com/watch?v=x640eqzhMEo De får meg til å tenke på Zelda, Okami og Ghibli-filmer <3 Koselig! Leiligheten din var kjempefin da :D Så stor! Og veldig fine omgivelser! De nettcaféene du var på er sikkert for kåte små nerdegutter som vil ha en privat bås til å se på hentai i :P

  • wictorianart says:

   Jaaa, er det de jeg hører? Trodde det var gresshopper. HVa er cicadas for noe? Leiligheten er dødsfin<3<3 Liker den godt. Foreløbig litt ensom i den, men det kommer til å gå greit tenker jeg!:)
   Haha, ja jeg må finne noe andre nettcafèer!:D

 5. wenche says:

  Alt ordne seg kjære Wic. Klem fra bmora di.

 6. Alex a. says:

  Håper at du får det bedre. Trur du kommer til å storkose deg der nede :D Bare vær flink å blogge, så man har noe å lese på når man sitt på nett.
  *klem

 7. Ane says:

  hehe ^^ det høres spennende og litt skummelt ut. Uff på det med flyplassen da :S det kan ikke ha vært noe særlig. snakk om dårlig start :O
  skal lese videre :P har ikke kommet så langt enda. tiden flyyyr!
  Cicader er i alle fall veldig vanlige rundt middelhavet og lager HØY gresshoppeaktig lyd. Ser nesten ut som en stor feit kjempeveps, men de stikker ikke, og er vel litt klønete pga størrelsen :P
  Pappa fikk en i hodet i portugal en gang, og i den tro at det var en veps, løp han rundt og fekta, og gjorde et kjempeshow for alle på uterestauranten ved siden av :P haha http://paulhornungstew.com/cicadas/images/cicada-bugs-picture.jpg

  • wictorianart says:

   Jaaa, den første dagen var jo bare helt elendig! Jeg hadde det virkelig ikke noe ok de første dagene D:

   Ja, jeg så faktisk en død cicade i går. Den så skikkelig stor ut O.o De lager veldig fine lyder da. Det liker jeg:D Morro morro:D

 8. hvorfor er bildene dine borte??? D:

 9. per gynt says:

  Jeg nådde bunn!!!! Min største bragd

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s