Liten mat-videoblogg

Ja! Jeg var generelt ganske skeptisk:P

Jeg kommer til å døøøøø. Send meg knekkebrød?:P

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Liten mat-videoblogg

 1. japanmari says:

  Er du virkelig så skeptisk til maten her? :O Oooh, jeg forguder japansk mat! :) Du blir nok vant til det etterhvert^___^

 2. Mo-chan says:

  Du likte jo ingenting av det du smakte på!!! Kim bør kanskje ta med seg kneekebrød til deg når han kommer ned over. Men det du spiste så veldig godt ut, sånn estetisk sett…. Får håpe du finner noe du liker!!

  • wictorianart says:

   Haha, ja jeg håper det. Tonkatsu liker jeg. Og sushi, så jeg må overleve på det:D Jeg finner nok flere ting jeg liker etterhvert. Japansk kurry er også skikkelig godt<3<3<3 Elsker det!:D
   Må bare prøve alt mulig XD TIl jeg finner ting jeg liker XD

 3. Liv Elin says:

  Oidå! *lage svenskepakke*

 4. Mia says:

  Hahahaha, Wic du er jammen meg ei klæssete jente :D Hahaha! *pirkepånesatil* Du kommer nok til å nå de 50kg dine ja ;) Men altså, det er jo masse nammenammemat der. Sånn bentobokser er jo ikke alltid like digg. Tipper noe av det du spiste var azukian eller an for short. Søt bønnepasteting. Jeg syntes ikke det var noe særlig, men sikkert en vanesak. Du kommer nok fortsatt til å klare deg fint ;D Spis RAMEN :D

  • wictorianart says:

   Akkurat nå sitter jeg å spiser en nuddle boks med ramen!:P Jeg tviler ikke på at jeg kommer ned på 50 kg hvis det fortsetter sånn her:P Hehe. Jeg må bare fortsette å rpøve masse masse mat!^^ Åh, vi har stått opp alt for sent i dag. men vi sleit sånn med å sove i natt XD

 5. ernie says:

  Haha.. jeg synes det er morsomt at du tar den andre biten selv om den første ikke var noe god :P Du kan jo alltids kjøpe masse pocky og ramune. Det er jo veldig godt, men kanskje ikke helt middag-material. :P

  • wictorianart says:

   Haha, tenkte på det, men ja du har rett. Noe særli middag, det er det ikke XD Jeg får seriøst ikke sove her! Klokka er 4 på natta. Jeg vurderer å døgne>_< Får virkelig ikke sove!

 6. Ane says:

  hehe :P utrolig funny ^^
  lykke til på matjakten ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s